inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

hsg etkilemiş olabilir ,yazıları okuyorum,sebebsiz olanlar da kullan mış,vitamin gibi destekleyici bir ilaçmış,
bence de zararı olmaz canım. kullanalım bakalım, ben 4-5 güne adet olucam. 3. günü başlanıyormuş. alamyı düşünüyorum kesin.

selamlar, ben bugün eczaneden inofolic aldım. pembe olanından. tek poşet kullanılıyormuş. dr. önermedi ama inşallah zararı olmaz. internette baktım farklı çeşitleri var ama benim aldığım yerde bu vardı. üstünde durmadım bende. bugün 3. günüm başlıycam bugün bakalım ne olacak :)

Kızlar doktor adetlerini düzenler ve hamile kalmanı kolaylaştırır diye inofolic verdi. 1 aydır sabah 2 akşam 2 olmak üzere inofolic kullanıyorum,8 şubatta adet olmuştum en son.herhangi bir adet olma belirtisi hissetmiyorum.gebelik belirtilerine baktığım zaman onlardan da adet gecikmesi dışında bir belirti yok aslında.sizce test yapmalı mıyım?

Hemen test yap :) inşalkah olmuştur. Ne için Dr. A gittin de inofolic verdi sana canım

Öyle genel muayneye gitmiştim.çocuk istiyorum diye.o da bu ilacı verdi.yarın test yapayım,inş hamişimdir
inşallah, bize de haber ver :) ben de dün içtim bitane, bugün adetin 4. günü, sağ kasığımda yumurta çatlamasına benzer bişi hissettim. yumurta çatlar mı adet döneminde ?

Kızlar inşallah hamilesinizdir . bende doktora 2014 aralık ayında muhtemel yumurtlama günlerinde hala bebeğim olmadığı için muayene amaçlı gitmiştim , doktorum bana yumurtaların büyümemis inofolike başlayalım önümüzdeki ay adetin bitince klomen yumurta takibi yapacağız dedi ben ocak 1 de adet olduktan sonra çalıştığım için gidemedim, ancak çok şükür şubat ayında adet görmedim ve hamile kaldım, inofolik gerçekten çok faydalı bi içecek, yumurtaları temizleyip büyütüyor :) benim kullandıgim dönem çok akıntim oluyordu, hormonlara faydalı. Bende toz ilacı eczaneden alınca hemen internette araştırmıştm bu sayfadaki yorumlara rastlayınca çok mutlu olmustum. Çok şükür rabbime banada vesile oldu.

Suan resmen agladım sevincten gercekten. cok cok tebrik ederim ins saglıkla kucagına alırsın... Bende gibi sabah 2 aksam 2 alıyorum. İns bende mujdeli haberi alırım. daha yeni kullanmaya basladım...

Canım test yapınca sonucu bildir. Bende senin gibi kullanıyorum sabah 2 aksam 2

çok tebrik ederim. Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin bebişin :)

Sağolasın darısı inşallah sizlerin başına, en başta rabbimizin takdiri evlât sahibi olmak çünkü imtihana tabi bi insan yaratılıyor doğduktan sonra bize emanet ediliyor, ancak sebeblerde çok önemli dengeli güzel beslenmek, takıntı ve stres yerine Allah a tevekkül ederek inşallah dualarımız hayırlısı ile karşılık bulacaktır :)

amin canım darısı başımıza inşallah. hep tevekkül ettim gerçekten ama bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum. benim 2 kürtajım var, pıhtılaşmadan dolayı, iğne vurulunca bile düşük olabiliyormuş. artık korku içinde yaşamak istemiyorum ama ççok korkuyorum. hızlandırmak için gebe kalmayı inofolic kullanayım dedim. ama şiddetli grip oldum şimdide. ben acele ettikçe her şey daha kötü oluyor. hakkımızda hayırlısı ...

Merhaba bende 3 gün önce yumurta toplaı işlemi gerçekleşti ama boş çıktı doktor bana ınofolic zayıflama için verdi ama yorumlarda hamile olan çok bende olurmuyum ümitlendim 4 yıllık evliyim ama malesef bebeğim yok çok mutsuzum lütfen cvp yazarmısınız bilginiz varmı teşekkürler

geçmiş olsun malesef çok bilgim yok bende sitede gördüm inofolic, yumurta kalitesini arttırıyormuş. ben de 2 düşükten sonra artık bebek düşünüyorum bu ay, o yüzden kullanıyorum. ama sizdede işe yarar inşallah, denemekte bi sakınca yok bence siz de kullanın. hatta insanlar günde 4 tane kullanıyormuş. ben 1 tane alıyorum. kullanın bence inşallah işe yarar.

Arkadaşlar inofolic işe yararsa haber verelim lutfen. Umut olalım birbirimize.

Arkadaşlar inofolic işe yararsa haber verelim lutfen. Umut olalım birbirimize.
tabi ki canım, haber veririz. ama ben günde 1 tane alıyorum. çok fayda sağlayacağını ummuyorum. normal zamanda da gebe kalabiliyorum zaten. ama bu ay olursa tabi ki işe yaramış denebilir. bat 10 nisan. daha yumurtam çatlamadı. bakalım ne görücez. çok fazla antibiyotik, ağrı kesici aldım bu ay, inşallah zarar vermemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…