- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
bence de zararı olmaz canım. kullanalım bakalım, ben 4-5 güne adet olucam. 3. günü başlanıyormuş. alamyı düşünüyorum kesin.hsg etkilemiş olabilir ,yazıları okuyorum,sebebsiz olanlar da kullan mış,vitamin gibi destekleyici bir ilaçmış,
Kızlar doktor adetlerini düzenler ve hamile kalmanı kolaylaştırır diye inofolic verdi. 1 aydır sabah 2 akşam 2 olmak üzere inofolic kullanıyorum,8 şubatta adet olmuştum en son.herhangi bir adet olma belirtisi hissetmiyorum.gebelik belirtilerine baktığım zaman onlardan da adet gecikmesi dışında bir belirti yok aslında.sizce test yapmalı mıyım?
Öyle genel muayneye gitmiştim.çocuk istiyorum diye.o da bu ilacı verdi.yarın test yapayım,inş hamişimdirHemen test yap :) inşalkah olmuştur. Ne için Dr. A gittin de inofolic verdi sana canım
inşallah, bize de haber ver :) ben de dün içtim bitane, bugün adetin 4. günü, sağ kasığımda yumurta çatlamasına benzer bişi hissettim. yumurta çatlar mı adet döneminde ?Öyle genel muayneye gitmiştim.çocuk istiyorum diye.o da bu ilacı verdi.yarın test yapayım,inş hamişimdir
Kızlar inşallah hamilesinizdir . bende doktora 2014 aralık ayında muhtemel yumurtlama günlerinde hala bebeğim olmadığı için muayene amaçlı gitmiştim , doktorum bana yumurtaların büyümemis inofolike başlayalım önümüzdeki ay adetin bitince klomen yumurta takibi yapacağız dedi ben ocak 1 de adet olduktan sonra çalıştığım için gidemedim, ancak çok şükür şubat ayında adet görmedim ve hamile kaldım, inofolik gerçekten çok faydalı bi içecek, yumurtaları temizleyip büyütüyor :) benim kullandıgim dönem çok akıntim oluyordu, hormonlara faydalı. Bende toz ilacı eczaneden alınca hemen internette araştırmıştm bu sayfadaki yorumlara rastlayınca çok mutlu olmustum. Çok şükür rabbime banada vesile oldu.
Kızlar doktor adetlerini düzenler ve hamile kalmanı kolaylaştırır diye inofolic verdi. 1 aydır sabah 2 akşam 2 olmak üzere inofolic kullanıyorum,8 şubatta adet olmuştum en son.herhangi bir adet olma belirtisi hissetmiyorum.gebelik belirtilerine baktığım zaman onlardan da adet gecikmesi dışında bir belirti yok aslında.sizce test yapmalı mıyım?
ne renk kullanıyorsun canım. çeşitleri var bunun. pembe benimki üzerinde günde 1 poşet diyor.Canım test yapınca sonucu bildir. Bende senin gibi kullanıyorum sabah 2 aksam 2
çok tebrik ederim. Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin bebişin :)Kızlar inşallah hamilesinizdir . bende doktora 2014 aralık ayında muhtemel yumurtlama günlerinde hala bebeğim olmadığı için muayene amaçlı gitmiştim , doktorum bana yumurtaların büyümemis inofolike başlayalım önümüzdeki ay adetin bitince klomen yumurta takibi yapacağız dedi ben ocak 1 de adet olduktan sonra çalıştığım için gidemedim, ancak çok şükür şubat ayında adet görmedim ve hamile kaldım, inofolik gerçekten çok faydalı bi içecek, yumurtaları temizleyip büyütüyor :) benim kullandıgim dönem çok akıntim oluyordu, hormonlara faydalı. Bende toz ilacı eczaneden alınca hemen internette araştırmıştm bu sayfadaki yorumlara rastlayınca çok mutlu olmustum. Çok şükür rabbime banada vesile oldu.
ne renk kullanıyorsun canım. çeşitleri var bunun. pembe benimki üzerinde günde 1 poşet diyor.
Sağolasın darısı inşallah sizlerin başına, en başta rabbimizin takdiri evlât sahibi olmak çünkü imtihana tabi bi insan yaratılıyor doğduktan sonra bize emanet ediliyor, ancak sebeblerde çok önemli dengeli güzel beslenmek, takıntı ve stres yerine Allah a tevekkül ederek inşallah dualarımız hayırlısı ile karşılık bulacaktır :)çok tebrik ederim. Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin bebişin :)
amin canım darısı başımıza inşallah. hep tevekkül ettim gerçekten ama bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum. benim 2 kürtajım var, pıhtılaşmadan dolayı, iğne vurulunca bile düşük olabiliyormuş. artık korku içinde yaşamak istemiyorum ama ççok korkuyorum. hızlandırmak için gebe kalmayı inofolic kullanayım dedim. ama şiddetli grip oldum şimdide. ben acele ettikçe her şey daha kötü oluyor. hakkımızda hayırlısı ...Sağolasın darısı inşallah sizlerin başına, en başta rabbimizin takdiri evlât sahibi olmak çünkü imtihana tabi bi insan yaratılıyor doğduktan sonra bize emanet ediliyor, ancak sebeblerde çok önemli dengeli güzel beslenmek, takıntı ve stres yerine Allah a tevekkül ederek inşallah dualarımız hayırlısı ile karşılık bulacaktır :)
bana dr. vermedi canım ben kendim kullanmak istedim. üstünde günde 1 tane yazıyor ona uyayım dedim. bakalım hayırlısı artık.Benimde pembe renk. Ama doktor bana sabah 2 aksam 2 almamı soyledi.
bana dr. vermedi canım ben kendim kullanmak istedim. üstünde günde 1 tane yazıyor ona uyayım dedim. bakalım hayırlısı artık.
Merhaba bende 3 gün önce yumurta toplaı işlemi gerçekleşti ama boş çıktı doktor bana ınofolic zayıflama için verdi ama yorumlarda hamile olan çok bende olurmuyum ümitlendim 4 yıllık evliyim ama malesef bebeğim yok çok mutsuzum lütfen cvp yazarmısınız bilginiz varmı teşekkürlerçok tebrik ederim. Allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin bebişin :)
geçmiş olsun malesef çok bilgim yokMerhaba bende 3 gün önce yumurta toplaı işlemi gerçekleşti ama boş çıktı doktor bana ınofolic zayıflama için verdi ama yorumlarda hamile olan çok bende olurmuyum ümitlendim 4 yıllık evliyim ama malesef bebeğim yok çok mutsuzum lütfen cvp yazarmısınız bilginiz varmı teşekkürler
tabi ki canım, haber veririz. ama ben günde 1 tane alıyorum. çok fayda sağlayacağını ummuyorum. normal zamanda da gebe kalabiliyorum zaten. ama bu ay olursa tabi ki işe yaramış denebilir. bat 10 nisan. daha yumurtam çatlamadı. bakalım ne görücez. çok fazla antibiyotik, ağrı kesici aldım bu ay, inşallah zarar vermemiştirArkadaşlar inofolic işe yararsa haber verelim lutfen. Umut olalım birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?