inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

bende ayni umut pesindeyim canm inlsh hersey gonlumuzce olur

ben 7 aydir korunmuyorum ama son 2 _3 aydir ciddi manada calismalara basladik . bu ay ilk defa kullanmaya basladim inofolic . benimde onceden kendi capinda bi adet duzenim vardi ama ne zman calsilara basladik butun adetim alt ust oldu telefinuma 4 tane bayan takvimi inidirdim hhepsi farkli tarih veriyo :) senin yumurtlama ne zman tatlim

walla ben de bilmiyorum ki. bugün sekizinci günüm. doktor yumurtaları kontrol etmek için cuma günü çağırdı. benim de telefonumda takvim var ama onun verdiği yumurtlama gününe inanasım gelmiyor.

ya çalışmalara başlayınca bu adet düzeni neden şaşıyor acaba?

ben normal yolla gebe kalabiliyorum daha önce 2 kez kaldım. geçen ay bende kullandım günde 1 kez alıyordum ama gebelik oluşmadı. bu ay bakalım olacak mı. nasip kısmet. sadece bizle ilgilide değil ki canım. o ay eşinin pskolojik durumu, kullandığı ilaç, stres her şey etkiliyor malesef. her şey mükemmel olsada olmuyor işte hayırlısı olsun

hersey yolunda gider inslh.. psikolojik bence cnm bu adet duzensizligi her kafaya taktigimizda beynimiz ve vucudumuz bize oyun ouynuyo bizde herseyi gebelige yoruyoruz ozman dahada duzensizlesiyo iste

ovulasyon testi kullan canım. adetin kaç günse bitşten 14 gün önce oluyor. mesela benimki 28 günde bir. 14. gün çatlıyor yumurtam bu yıllardır böyle. ağrıdan anlıyorum ben bu arada

ovulasyon testi kullan canım. adetin kaç günse bitşten 14 gün önce oluyor. mesela benimki 28 günde bir. 14. gün çatlıyor yumurtam bu yıllardır böyle. ağrıdan anlıyorum ben bu arada
ya mesela benim de bu aralar ufak ağrılarım oluyor ama ilaç kullandığım için yumurtalarım büyüyordur diye düşünüyorum. hiç ovulasyon testi yapmadım

hersey yolunda gider inslh.. psikolojik bence cnm bu adet duzensizligi her kafaya taktigimizda beynimiz ve vucudumuz bize oyun ouynuyo bizde herseyi gebelige yoruyoruz ozman dahada duzensizlesiyo iste

evet walla en ufacık şeyi hamilelik belirtisi mi acaba diye kafama takıyorum. umarım herşey yolunda gider dediğin gibi de en kısa zamanda ve saglıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

e daha önce hamile kalabildiysen neden şimdi ilaç kullanıyorsun?
ben normal yolla hamile kalabilir miydim bilmiyorum. kendime çok stres yaptım ve olmadıkça da kötüleştim

ya mesela benim de bu aralar ufak ağrılarım oluyor ama ilaç kullandığım için yumurtalarım büyüyordur diye düşünüyorum. hiç ovulasyon testi yapmadım
bende sürekli bir ağrı olmuyor. ama çatlama günü hafif ağrım oluyor. sağda yada solda hemen anlıyorum. 2 aydır garanti olsun diye test yaptım ve çıkıyor kop koyu çizgi. bence testler tam günü kestirmekte çok iyi. eğer anlamakta zorlanıyorsan hemen git al.

e daha önce hamile kalabildiysen neden şimdi ilaç kullanıyorsun?
ben normal yolla hamile kalabilir miydim bilmiyorum. kendime çok stres yaptım ve olmadıkça da kötüleştim
artık yıprandım çünkü canım. 2 defa kürtaj geçirdim ve hemen olsun istiyorum. ilaç değil aslında inofolic, vitamin takviyesi. zararı yokki. günde 1 tane aldım. 4 poşetmiş normalde. zararı olacağını sanmam. bi çok dr. öneriyor bunu. önceki gebeliklerimde hiç duymadım bunu. şimdi daha sağlam ilerlemek istiyorum. yine aynı gününde çatladı yumurta zararı olmadı yani.

yok canım zararı olmadığını ben de biliyorum zaten. kullanmadan önce çok uzun süre araştırdım. umarım bu defa sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. allah hiç birimizin içinde bırakmasın.
bugün benim de sağ yumurtalığımda ağrı oldu biraz daha dokuzuncu günüm ama yumurtladığımı sanmıyorum. bugün sabah ikinci kutuya başladım ben :) faydasını görücez inşallah

büyüyo büyük ihtimal yumurtaların canım. 2. kutu derken tablet olandanmı. ben malesef düzgün kullanmadım bu ay. geçen aydan az kalmıştı. adetin 3. günü başladım 5-6 gün kullandım sonrada incir kürüyle devam ettim .hayırlısı artık. eğer bu ay olmadıysa aşılama yaptırıcam ben. devlet yapmaz ama özelde yaptırmayı düşünüyorum. çünkü artık çok istiyorum ve her ay deneme şansım olmuyor. eşim yurt dışına il dışına çıkıyor, bazen hasta oluyoruz sonuçta ve stres etkiliyor. 3. ve 5. denemelerde gebe kalmıştım daha öncekilerde. şimdi 3. deneme oldu ama inan daha beklemeye gücüm kalmadı. bir de etraf var tabi 2. yi doğuran, gebeler, sürekli soranlar beni çok üzüyor bu münasebetsiz insanlar. inşaallah olmuşturda gerek kalmaz aşılamaya.

ayyy su elalem yok mu adami katil ederler yeminle . inlsh cnm asilamaya gerek kalmaz bu ay melegin senle olur
inşallah canım bende çok istiyorum bu ay olmasını. aşılamada sürekli git dr.a o çatala yat, yok yumurta takibi yok şu bu. Allah beterinden korusun ama zor geliyor açıkçası. inşallah gerek kalmaz bakalım

hiç takma kafana konuşanları. bana da sorup duryorlar devamlı. çalışın biraz tembel olmayın diyorlar ama içimizi bilmiyorlar.
ben toz olanını kullanıyorum. sabah ve akşam aç karnına ikişer poşet içiyorum. kurban olduğum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. kucağımızı boş bırakmasın.

haklısın canım insanoğlu ile başetmek zor. benimkide tozdu, inşallah işe yaramıştır bakalım. sen de pko mu vardı ?

canim sen tablet olanidan mi kullaniyorsun? bide kullandigin zaman gebe kaldigin oldu mu?

canim sen tablet olanidan mi kullaniyorsun? bide kullandigin zaman gebe kaldigin oldu mu?
yok canım poşet kullandım ben. önceki gebelklerimde hiç kullanmadım. ben de bir problem olmadığı için kullanmaya korktum canım. günde 1 poşet kullndım ve 5-6 gün kullandım sadece. bu 3. deneme oldu, geçen ay kullandım gebelik olmadı. bakalım bu defa olacak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…