inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

anladım canım. Allah tezinden nasip etsin inşallah hayırlı bir bebiş :)
Amin inşallah canım.. Doktor ilaç vermedi önermedi de şimdilik gerek yok dedi ama burada ki çoğu kişi bu ilacı kendi alıp kullanmış ve faydasını görmüşler acaba bende kendim alsam kullansam olur mu??

Amin inşallah canım.. Doktor ilaç vermedi önermedi de şimdilik gerek yok dedi ama burada ki çoğu kişi bu ilacı kendi alıp kullanmış ve faydasını görmüşler acaba bende kendim alsam kullansam olur mu??
abartmadana kullan derim. ben 5 defa kullandım günde 1 tane. adetin 3. günü başladım. abartırsan bu defa fazlaca büyüyp çatlama olmuyor ya da hepsi büyüyor ve baskı oluyor. istenilen büyüklüğe ulaşamıyor. benim buradan öğrendiklerim :)

abartmadana kullan derim. ben 5 defa kullandım günde 1 tane. adetin 3. günü başladım. abartırsan bu defa fazlaca büyüyp çatlama olmuyor ya da hepsi büyüyor ve baskı oluyor. istenilen büyüklüğe ulaşamıyor. benim buradan öğrendiklerim :)
Tamam canım saol eltim eczanede çalışıyo ona sorayım nasıl kullanılıyor.. İnşallah işe yarar..

selam canım ben dün kırmızıları yedim maalesef.. ve inofolic aldım bugün.. Adetin üçüncü günü mü kullanmaya başlıyayım günde bir defa??

selam canım ben dün kırmızıları yedim maalesef.. ve inofolic aldım bugün.. Adetin üçüncü günü mü kullanmaya başlıyayım günde bir defa??
olsun canım zamanı değildi demekki. ben kendi kafama göre yaptım canım bunu. istersen yap tabi ama yinede sen bilirsin. günde 4 tane kullananlar var. ben korktum açıkçası :)

Sanırım evet :) doktor benim yumurtalarıma demişti zaten bir kadında 4-5 yumurta varsa sende 20 var diye inofolic yumurtaların geç olgunlaşmasına neden oldu sanki ben hep 14. gün yumurtlardım inofolic kullandığım ay ve hamile kaldığım ay 17. gün yumurtladım canım . Preseed i öneririm canım benim eşimde morfoloji %7 çıkmıştı ve sayı sınırda sayılırdı hareket baya iyidi ama Allah nasip etti her şeyden önce dualarım kabul oldu :) bebe asprinide kan akışını hızlandırıyor bebeği iyi besliyor diyorlar ama hamile kalınca bıraktım onu korktum zarar vermesin diye o da bir ay önce adetimin baya sökülmesine yardımcı oldu sanırım . Hadi bakalım inşallah çabucak kalırsın hamile yoğun adetin arkası bebiş :)
mrb sen inofolic ile mi hamile kaldın ne kadar zaman kullandın bilgi verirmisin

mrb sen inofolic ile mi hamile kaldın ne kadar zaman kullandın bilgi verirmisin
Ben inofolic i sadece 1 ay kullandım ama o ay değil öteki ay hamile kaldım. Kafama göre almıştım ilacı . Benim stresten olmuyordu bence ne zaman kafamdan atmaya başladım öyle hamile kaldım . O ay sınavım vardı şansa . Allah'ım nasip etti . İnşallah tüm isteyenlere tez zamanda nasip eder.

olsun canım zamanı değildi demekki. ben kendi kafama göre yaptım canım bunu. istersen yap tabi ama yinede sen bilirsin. günde 4 tane kullananlar var. ben korktum açıkçası :)
Günde 2 defa mi alsam yoksa 1 defa mi bilemedim.. Çok alirsam yani günde 2 defa alinmasi halinde kistte çevirir mi??

CNM SORDUNMU İLACI BİZİMLEDE PAYLAŞIRMISIN??? NASIL KULLANILIYOR FAYDASI VARMI DYE
Eltim bunu bizden hamile olanlar aliyor pek işe yariycağini sanmiyorum ama diğer folik asitlerden daha fazla asit içerir dedi. Olsun sen ver ondan içeyim dedim aldim bu sabah kullanmaya başladim.. Fazla kullanilmasi halinde kiste çevire bilirmiş öyle duydum.. Ben sadece sabahlari aç karnina içiyorum

tamam canım ben sabahları kullanayım ne olur ne olmaz..
ben mesela günde 2 defa kullanıom doktorum dedı.. sabah akşam yemeklerden sonra ... kiste yapacagınıda sanmıorum çünkü benim yumurtalıgımda kist vardı ozaman vermezdi bana..hem kistide yok edıo galıba kullanma klavuzunu oku istersen ...

Kızlar bana doktor verdi günde iki tane nette araştırdım gayet iyi yorumlar okudum.bir kutu bitirdim ikinciye başlayp başlamamakta kararszm
ben günde 1 içiyom 2 mi içsem acaba bilemedim??? pco var bende? senin ney var cnm?

ben günde 1 içiyom 2 mi içsem acaba bilemedim??? pco var bende? senin ney var cnm?
banada pko dendi ama ne adet düzensizliğim var ne tüylenme kilomda 49 /50lerde değerim 19 çıktı en yüksek 20 imiş bu halde pko dedi yumurtlama tembelliği var dedi anlamadım gitti yeni doktora gdcm bu hafta tekrar hormon testi yaptırcam.sizdeki pko belirtileri ne acaba

Kızlar bana doktor verdi günde iki tane nette araştırdım gayet iyi yorumlar okudum.bir kutu bitirdim ikinciye başlayp başlamamakta kararszm
3 ay kullanman gerek benım bıldıgım doktorum demıstı bana bende 2. yı bıtırecenm yarın yenı alacam

banada pko dendi ama ne adet düzensizliğim var ne tüylenme kilomda 49 /50lerde değerim 19 çıktı en yüksek 20 imiş bu halde pko dedi yumurtlama tembelliği var dedi anlamadım gitti yeni doktora gdcm bu hafta tekrar hormon testi yaptırcam.sizdeki pko belirtileri ne acaba
o insandan insana degısıo kilo ile pek alakası yok bence benim görümcem cok kılolu ama yumurtalıkları gayet ıyı calısıomus ..

Back
X