inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Bilmiyorum canım doktor kilo alma diyince tuhaf geldi bide değerim 19 larda tamda bilmiorum pko özelliklerini
bendede pek kilo yok normal kilom tüylenmede yok öle aşırı derecede ama kilo almamak lazım tabi. bakalaım kullanmaya başladım 2 gün oldu inofolic i inş faydasını görürüz vesile olur inş

arkadaşlar bende inofolic e başladım 4 gün oldu normal içme suyuna karıştırıyoz deme ben öle yapıyom yoksa kaynar suyamı??

Kızlar sabah 2 akşam 2 doz alırken 1 bardağa 2 doz mu koyacağız yoksa ayrı ayrı 2 bardak mi olacak.

ben yeni başladım kullanmaya 6. gün bugün. herhangi bir rahatsızlığım yok tüm tahlillerimizde temiz ama 1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. en son dr bunu verdi başka ilaçta vermedi sabah 2 akşam 2 al yardımcı olacak dedi. umarım faydasını görürüm burdan okuduğum kadarıyla faydasını görenler var. darısı tüm isteyenlerle benim başıma :)

ben yeni başladım kullanmaya 6. gün bugün. herhangi bir rahatsızlığım yok tüm tahlillerimizde temiz ama 1 yıldır bebek istiyoruz olmadı. en son dr bunu verdi başka ilaçta vermedi sabah 2 akşam 2 al yardımcı olacak dedi. umarım faydasını görürüm burdan okuduğum kadarıyla faydasını görenler var. darısı tüm isteyenlerle benim başıma :)
Selam cnm..benimde bugün 5.gunum. adetimin ilk günü başladım. Herhangi bi belirti varmı cnm kasiklarinda ya da başka bişey ?

Selam cnm..benimde bugün 5.gunum. adetimin ilk günü başladım. Herhangi bi belirti varmı cnm kasiklarinda ya da başka bişey ?
yok hiçbirşey zaten ovulasyonda yok dijital ovulasyon cihazı kullanıyorum henüz negatif bakalım ne olacak... merakla bekliyorum herhangi bir belirtim olacak mı diye

Kızlar yok mu aranızda yeni kullandım da hamile kaldım diyen.. :anneadayı:
Belirtileri olan, şüphelenen, batı yakın olan var mı??:KK54:

1 ay oluo kullanalı ama tık yok suan bende.. oda eşimden kaynaklanıomus :) inşallah bu ay bende hamıle kalırım :)
İnşallah canım şu sıralar her yerden hamiş haberi geliyo. Merak ettim buradan yok mu diye.. Bende kullanıyorum ama bata var daha gerçi bende ümitli değilim pek ama hayırlısı bakalım..

merhaba uzun suredır sadece yazılanları takıp edıyordum bugun yazmak nasıp oldu, bende 4,5 yıldır evlıyım ılk 2 sene doğum kontrol hapı kullandım bebek dusunmeye başlayınca bıraktım ve 3 ay sonra korunmamaya başladık, 4 ay denedik olmadı sonra ıse gırdır falan derken tekrar kendımız korunmaya başladık, sonra 201 temmuz ayında dr gıttım hamılelıge engel bırsey var mı dıye genel kontrole,adetımızn ılk gününe geldı,dr ıcı sıvı bı kıst gordu ve thlıkelı olabılecegını soyle kan tahlıllerı emar derken sonucları başka bı dr gosterdım oda 3 ay dogum kontrol hapı kullanmamı soyledı, bende kullanmadım bır ay sonra dr gıttım kıst falan yoktu :) neyse bız gecen sene temmuzdan berı korunmadığımız halde çocuk olmadı bı sene gecınce ıyı bı dr buldum ve ona gıttk esımle ıkımızınde sonuçlarına bktı benı muayene ettı hafıf pko var dedı kı ben en gec 32 gun de bır adet oluyorum yanı 28 29 30 bazen 32, 32 gun surmesının sebebını pko tetıklıyor dedı, yumurta takıbıne başladık ve sabah yarım aksam yarım glucophage verdı, kolmn ve çatlama ıgnesıyle beraber ılk bır ay olmadı, 2 ay denemede klomen çatlatma ıgnesı corasprın verdı, 2 de de olmadı,bende gecen ay aktardan arı sutu ve hayıt otu ekstartı aldım,arı sutu bıttı ama hayıtıt kullanmaya devam edıyorum, ayrıca burdan ınofolıgı duyunca dünde onu kullanmaya başladım, benım hıkayemde böyle allah hepımızın yardımcısı olsun,

Kızlar benim bata bir hafta var ve kasıklarım ağrıyo arada böyle bir şey yaşayan var mı??
ve kullanan kızlar ne durumdasınız nazah35 nazah35 asabirella asabirella ?? adet oldunuz mu yoksa mutlu haberi aldınız mı??

Kızlar benim bata bir hafta var ve kasıklarım ağrıyo arada böyle bir şey yaşayan var mı??
ve kullanan kızlar ne durumdasınız nazah35 nazah35 asabirella asabirella ?? adet oldunuz mu yoksa mutlu haberi aldınız mı??
Cnm ctesi günü aşılamam yapıldı henüz mutlu haberi alamadım ve sabırsızlıkla bekliyorum

Back
X