inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

sen ne durumdasın cnm aşılama yada tüp bebek hangini yaptrdın
Ben daha o aşamalara gelmedim canım eşim dr gitmemi istemiyodu olur bekle filan diyodu ama geçen ay kayınvalideminde desteğiyle gittim herşeyimi baktırdım hiç birşey çıkmadı.. Eşime senin görünmen lazımmış dedim daha değil gitmiycem dedi ve geçen hafta daha 2 aylık bile değil arkadaşlarımızın evleneli hamileymiş eşime söylerken dayanamadm ağladım oda tamam gidicem dedi bu hafta nasip olursa gidicek inşallah dr ondan sonra başlıycak tedavimiz ne gerekiyosa.. Çok bile bekledik insanlar 6. cı aydan itibaren gidiyo.. Hayırlısı bakalım

Ben daha o aşamalara gelmedim canım eşim dr gitmemi istemiyodu olur bekle filan diyodu ama geçen ay kayınvalideminde desteğiyle gittim herşeyimi baktırdım hiç birşey çıkmadı.. Eşime senin görünmen lazımmış dedim daha değil gitmiycem dedi ve geçen hafta daha 2 aylık bile değil arkadaşlarımızın evleneli hamileymiş eşime söylerken dayanamadm ağladım oda tamam gidicem dedi bu hafta nasip olursa gidicek inşallah dr ondan sonra başlıycak tedavimiz ne gerekiyosa.. Çok bile bekledik insanlar 6. cı aydan itibaren gidiyo.. Hayırlısı bakalım
nekadrlık evlisin ne kadar zaamndır istiyon bebek canım

nekadrlık evlisin ne kadar zaamndır istiyon bebek canım
20 aylık evliyiz martta 2 yıl olacak ilk günden itibaren istiyoruz canım.. eşim hep olur stres yapıyosun diyodu ama artık benim üzülmelerime dayanamadı.. siz ne kadarlık evlisiniz??

20 aylık evliyiz martta 2 yıl olacak ilk günden itibaren istiyoruz canım.. eşim hep olur stres yapıyosun diyodu ama artık benim üzülmelerime dayanamadı.. siz ne kadarlık evlisiniz??
6 yıllık fakat 2 yıldır istiyoz bebek düğün borçlarımız vardı onları toparlamak için bekledik ama keşke beklemeseymişiz

6 yıllık fakat 2 yıldır istiyoz bebek düğün borçlarımız vardı onları toparlamak için bekledik ama keşke beklemeseymişiz
Anladım canım insan bebek düşünmeye karar verince hemen olacak sanıyor ama öyle olmuyormuş.. hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah çabalarımız boşa gitmez..

Anladım canım insan bebek düşünmeye karar verince hemen olacak sanıyor ama öyle olmuyormuş.. hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah çabalarımız boşa gitmez..
inş canm aynen biz isteyince hemen olcak sandık ama olmadı işte Allahın takdiri inş bizimde yüzümüz güler.

inş canm aynen biz isteyince hemen olcak sandık ama olmadı işte Allahın takdiri inş bizimde yüzümüz güler.
inşallah canım güzel haberler alsakta almasakta yazalım buraya.. inofoliğin etkisi var mı yok mu görürüz..

kızlar nerelerdesiniz??:KK25:
İnofolic ilk kullandığım ay bende işe yaramadı ama pes etmiyorum inşallah bu ay olacak..
Ama merak ettiğim bu ay adetim 2 gün sürdü, bugün üçüncü gün ve çok az damla şeklinde.. genede 4 gün olurdu inofolic'ten mi oldu neden oldu bilmiyorum..
Kullanan arkadaşlar sizde durumlar nedir??

Bende pcos'luyum temmuz ayından beridir bebek istiyoruz, 3 ayı aşkın süredir de inofolic şase kullanıyorum sabah 2 akşam 2, ama her defasında gene yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyor,kist oluşuyor, :KK43: ve tarlusal ile adet görüyorum, doktorum ısrarla inofolic kullanmamı istiyordu 1 kutum kaldı onuda içtikten sonra birdaha inofolic almayacağım, olsa 3 aydır olurdu ucuz bir bitkisel ilaç da değil bir kutusu 1 hafta gidiyor, Başka bir doktora gittim, anlattım durumumu inofolic kullandığımı söyledim, inofolic i bilmiyordu daha önce duymamış, gene tarlusala başladım adetin 3.günü klomene başlayacağız.

Son düzenleme:
Back
X