- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel bize..Cnm ctesi günü aşılamam yapıldı henüz mutlu haberi alamadım ve sabırsızlıkla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel bize..Cnm ctesi günü aşılamam yapıldı henüz mutlu haberi alamadım ve sabırsızlıkla bekliyorum
sen ne durumdasın cnm aşılama yada tüp bebek hangini yaptrdınHadi inşallah canım güzel haberlerle gel bize..
Ben daha o aşamalara gelmedim canım eşim dr gitmemi istemiyodu olur bekle filan diyodu ama geçen ay kayınvalideminde desteğiyle gittim herşeyimi baktırdım hiç birşey çıkmadı.. Eşime senin görünmen lazımmış dedim daha değil gitmiycem dedi ve geçen hafta daha 2 aylık bile değil arkadaşlarımızın evleneli hamileymiş eşime söylerken dayanamadm ağladım oda tamam gidicem dedi bu hafta nasip olursa gidicek inşallah dr ondan sonra başlıycak tedavimiz ne gerekiyosa.. Çok bile bekledik insanlar 6. cı aydan itibaren gidiyo.. Hayırlısı bakalımsen ne durumdasın cnm aşılama yada tüp bebek hangini yaptrdın
nekadrlık evlisin ne kadar zaamndır istiyon bebek canımBen daha o aşamalara gelmedim canım eşim dr gitmemi istemiyodu olur bekle filan diyodu ama geçen ay kayınvalideminde desteğiyle gittim herşeyimi baktırdım hiç birşey çıkmadı.. Eşime senin görünmen lazımmış dedim daha değil gitmiycem dedi ve geçen hafta daha 2 aylık bile değil arkadaşlarımızın evleneli hamileymiş eşime söylerken dayanamadm ağladım oda tamam gidicem dedi bu hafta nasip olursa gidicek inşallah dr ondan sonra başlıycak tedavimiz ne gerekiyosa.. Çok bile bekledik insanlar 6. cı aydan itibaren gidiyo.. Hayırlısı bakalım
20 aylık evliyiz martta 2 yıl olacak ilk günden itibaren istiyoruz canım.. eşim hep olur stres yapıyosun diyodu ama artık benim üzülmelerime dayanamadı.. siz ne kadarlık evlisiniz??nekadrlık evlisin ne kadar zaamndır istiyon bebek canım
6 yıllık fakat 2 yıldır istiyoz bebek düğün borçlarımız vardı onları toparlamak için bekledik ama keşke beklemeseymişiz20 aylık evliyiz martta 2 yıl olacak ilk günden itibaren istiyoruz canım.. eşim hep olur stres yapıyosun diyodu ama artık benim üzülmelerime dayanamadı.. siz ne kadarlık evlisiniz??
Anladım canım insan bebek düşünmeye karar verince hemen olacak sanıyor ama öyle olmuyormuş.. hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah çabalarımız boşa gitmez..6 yıllık fakat 2 yıldır istiyoz bebek düğün borçlarımız vardı onları toparlamak için bekledik ama keşke beklemeseymişiz
inş canm aynen biz isteyince hemen olcak sandık ama olmadı işte Allahın takdiri inş bizimde yüzümüz güler.Anladım canım insan bebek düşünmeye karar verince hemen olacak sanıyor ama öyle olmuyormuş.. hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah çabalarımız boşa gitmez..
inşallah canım güzel haberler alsakta almasakta yazalım buraya.. inofoliğin etkisi var mı yok mu görürüz..inş canm aynen biz isteyince hemen olcak sandık ama olmadı işte Allahın takdiri inş bizimde yüzümüz güler.
doktora sordum folik asitmiş hamile kalmaya hiçbir etkisi yok dediinşallah canım güzel haberler alsakta almasakta yazalım buraya.. inofoliğin etkisi var mı yok mu görürüz..
yani folic asit zaten ama normal folic asite göre daha fazla folic içeriyomuşdoktora sordum folik asitmiş hamile kalmaya hiçbir etkisi yok dedi
cnm bişy sorcam inofolic ilacını sağlık ocakları yazarmı? 30 tl falan ya biraz daha indirimli alamazmıyız kiyani folic asit zaten ama normal folic asite göre daha fazla folic içeriyomuş
Bildiğim kadarıyla yamıyorlar.. eltim eczanede çalışıyor bunu yazmıyorlar ücretli dedi.. ben 20 tl'ye almıştım..cnm bişy sorcam inofolic ilacını sağlık ocakları yazarmı? 30 tl falan ya biraz daha indirimli alamazmıyız ki
aile hekimi yazıyosa ordan yazdırayım dedim ssk olmasına ragmen dunya para alıyolar ondan dedmBildiğim kadarıyla yamıyorlar.. eltim eczanede çalışıyor bunu yazmıyorlar ücretli dedi.. ben 20 tl'ye almıştım..
Canım yarın tahlilim var dua et canım inş pozitif sonuç alirim
Hadi inşallah canım yüksek bir değerle gel bize mutlu haberi ver.. Dualarım seninle.. Haberini bekliyorum canım..Canım yarın tahlilim var dua et canım inş pozitif sonuç alirim