inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ay cnim hayirli olsun.aniden mi ogrendin nasil oldu kizzz:))))hic belirtilerden falan bahsetmemissin de
1 hafta geçti adetim.ben ihtimal vermedim.burada sordum bi arkadaş yap test bebeği düşün dedi onu dinledim yaptım.hemen çift çizgi çıktı inanamadim.bi tane daha yaptım yine çift.hemen kan verdim.ve bebisim vardı.halq soktayiz.

Belirti adet belirtileri vardı 10 gündür bel ağrısi kasık ağrısi göğüs acımasi

Yani kac yıl ıgrsstın bebek için
Haziranda tam 3 yıl doldu canım.5 defa klomen denendi.polip operasyonu geçirdim bir yıl önce.sahur iftar 2 şer paket içtim aç olarak.yok kadın ile de sabah akşam 1 er tane glifor new life b12 ve krilom kullandım.tok olarak.eşim de sabah akşam evicap ve krilom kullandı.takviye bunlar ilaç değil.tüp bebek yapacak doktorum önerdi.

Senin adetin normalde duzenlimiydi cnm?yoksa ilaclami gelirdi?
Üniversite yıllarımda başladı düzensizlik.10 yıl önce ama ben kinyasal bişey kullanmadım.hep doğal kurler ile düzene soktum.adacayi aslan pençesi soğan suyu vs.ilk evlendiğim zaman yine düzen bozuldu yine aynı kurler.geçen yıl polip ameliyatı oldum ondan sonra 5 defa klomen tedavisi gördüm.1 yıldır düzenli oldum o zamandan beri.

Canım çok sevindim senin adına cpk mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah allah ol dedi mi olur Tüp bebek gerek kalmadan oldu işte Allah bizede versin inşallah

Canım çok sevindim senin adına cpk mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah allah ol dedi mi olur Tüp bebek gerek kalmadan oldu işte Allah bizede versin inşallah
Amin InsAllah canım.Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin tez vakitte.evet Rabbim isteyince olmayacak birşey yok.ilk yıl çok önemsemedik.ama son iki yıl çok yıprandım.deneme tahtası gibi oldum.onu dene olmadı bunu dene olmadı.bitkisel doğal yöntemleri hiç saymiyim.neler yaptım neler.dualar da öyle.umreye bile gittik 5 ay önce.elma mi okumadik hurma mi zemzem mi yağmur suyu mu.....

Valla canım bizde herseyi yaptık olmadı kısmet hersey ama sen yasadın biliyorsun en azından artık hamilesin allah devamını getirsin inşallah bizede yasatr inş mide bulantısı varmı sende

Iyi geceler ya ne zamandir konuyu takip ediyorum en sonunda bende soracagim dedim ve geldim :) ben gecen sene mayista gittim jinekologa genel kontrol icin dr bisey yok dedi her sey gayet iyi dedi bende yazin bebek dusunuyoruz dedim o da bana inofolic toz verdi 3 ay once baslamalisin dedi neyse ben biraz ictim ettim bizim bebek isi bu seneye kaldi bu sene de 2 aya yakin iciyorum ama gunde 1 tane inofolic toz olndan pko falan değilim adetim 28 30 gunde oluyor 2 aydir bebek dusunuyoruz bu ay umutkuydim ama adet oldum hatta 3 gun gec geldi. Sadede geleyim bu inofolici gunde kac kere icmem lazim pko degilim. Bi de hamilelige faydasi var mi gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…