inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Canım biz 2013
15 eylülde evlendik o günden beri istiyorduk olmyordu her adet oldugunda oturup ağlıyordum yemek yemiyordm iki gün boyunca kimseyle konuşmak istemyrdm tedavi oldım olmadı aşılama yaptım tutmadı doktor bna tüp bebek yap dedi esimde de sıkıntı vardı hareket bozuktu bna da pko dedi yumurtan tembel dedi tüp bebek yaptrtmk istedim eşim istemedi bu ay dinlendim glifor ve ınofolic kullndm oldu nasıl öğrendin diyorsan bn demiştim ınofolic midemi bulandırıyor diye hatrlarsan bırakma demiştin bn içtim adetim 16 gün midem bulandı afedersin kustum esim cok heyecanlndı çünkü bn midem hiç bulunmaz hiç kusmm sadece kötü bir koku alsam bulanır ama bu farklıydı bn inanmadım tabi sonra bekledim adetime bir hafta kala carsıya gittim ıslaklık hissettim dedim kesin adet oldım üzüldüm hatta dedim bu kader erken mi diye sonra bir lavabo bulup gittim baktm adet degil böyle beyaz bir akıntı baya gelmiş cpk ıslaktı adet sanmıştım sonra kan verdim gebelik cıktı

Iyiki brakmadin cnim inofoligi bak.evet hatirladim midemi bulandiriyor demistin.bende oyleyim iste yumurtam tembel asilama yaptim olmadi;(klomen denedim olmadi.ins vesile olur inofolikle glukofen kullaniyorum bende 22mayistan beri.grcekten cok sevindim cnm senin adina.Rabbim saglikla kucagina aldirsin ins

Tabikide iyi bisey cnm hemde cok cok iyi..

Peki iliski nasil oldu cnm sizde?gun asiri mi hep?

Glifor u doktorun mu vermişti kuxum??

Ins cnm ins.ben glukofende kullaniom ayni zamanda..senin adetin kendimi gelio ilaclami?
Yok balım ben hiç ilaç kullanmadım adet gelsin diye. Ama bazen 1 ay sarkıyor reglim. Ama kendi geliyo.. Ama 7 aydır da olmuyo bebiş ya öyle takıyorum ki kafaya. Üzülüykm çok bide iki de bi bebek yokmu diye soranlar beni delirtiyo...

Senin gene geliomus cnim.benim hic gelmio ya ;( ben napim.bende uzuluyorum hmde cokk ;( ama umudum hicbizaman bitmicek seninde btmesin..sorma... o sorular yuzunden devamli tazeleniyor uzuntum ;((

Senin gene geliomus cnim.benim hic gelmio ya ;( ben napim.bende uzuluyorum hmde cokk ;( ama umudum hicbizaman bitmicek seninde btmesin..sorma... o sorular yuzunden devamli tazeleniyor uzuntum ;((
Sen ne zamandır bekliyosun bebişini ? Dua ediyorum hep kendime de benim gibi isteyen herkeslere de. İşte her ay hüsran olunca üzülüyor insan elde değil

Bu bir mucize

Peki iliski nasil oldu cnm sizde?gun asiri mi hep?
Canım ilişki pek önemsemedk kii ama adet bitince denedik işte oda cocuk için degil olmuyor sonucta dedik hatta esime afedersin korun dedim oda hayır nolur nolmaz dedi gün aşırı oldu bir hafta boyunca sonra hiç ilişki olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…