Canım biz 2013
15 eylülde evlendik o günden beri istiyorduk olmyordu her adet oldugunda oturup ağlıyordum yemek yemiyordm iki gün boyunca kimseyle konuşmak istemyrdm tedavi oldım olmadı aşılama yaptım tutmadı doktor bna tüp bebek yap dedi esimde de sıkıntı vardı hareket bozuktu bna da pko dedi yumurtan tembel dedi tüp bebek yaptrtmk istedim eşim istemedi bu ay dinlendim glifor ve ınofolic kullndm oldu nasıl öğrendin diyorsan bn demiştim ınofolic midemi bulandırıyor diye hatrlarsan bırakma demiştin bn içtim adetim 16 gün midem bulandı afedersin kustum esim cok heyecanlndı çünkü bn midem hiç bulunmaz hiç kusmm sadece kötü bir koku alsam bulanır ama bu farklıydı bn inanmadım tabi sonra bekledim adetime bir hafta kala carsıya gittim ıslaklık hissettim dedim kesin adet oldım üzüldüm hatta dedim bu kader erken mi diye sonra bir lavabo bulup gittim baktm adet degil böyle beyaz bir akıntı baya gelmiş cpk ıslaktı adet sanmıştım sonra kan verdim gebelik cıktı
Kızlaaar biliyosunuz pco lular için lh sıkıntı. Benimde 13 tü. 2 ay inofolic kullandım herseferinde 2 poşrt olmak üzere 2 öğün içtim. Geçen adet olunca 2.gün test yaptırdım hormonlar için. Lh ım 5.06 ya düşmüş. İyi bişi dimi bu? Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı nolur cevap verin kuzucuklar ?
Canım biz 2013
15 eylülde evlendik o günden beri istiyorduk olmyordu her adet oldugunda oturup ağlıyordum yemek yemiyordm iki gün boyunca kimseyle konuşmak istemyrdm tedavi oldım olmadı aşılama yaptım tutmadı doktor bna tüp bebek yap dedi esimde de sıkıntı vardı hareket bozuktu bna da pko dedi yumurtan tembel dedi tüp bebek yaptrtmk istedim eşim istemedi bu ay dinlendim glifor ve ınofolic kullndm oldu nasıl öğrendin diyorsan bn demiştim ınofolic midemi bulandırıyor diye hatrlarsan bırakma demiştin bn içtim adetim 16 gün midem bulandı afedersin kustum esim cok heyecanlndı çünkü bn midem hiç bulunmaz hiç kusmm sadece kötü bir koku alsam bulanır ama bu farklıydı bn inanmadım tabi sonra bekledim adetime bir hafta kala carsıya gittim ıslaklık hissettim dedim kesin adet oldım üzüldüm hatta dedim bu kader erken mi diye sonra bir lavabo bulup gittim baktm adet degil böyle beyaz bir akıntı baya gelmiş cpk ıslaktı adet sanmıştım sonra kan verdim gebelik cıktı
Gerçekten miii ?? Senin de pcon vardı dimi balım? Lh ın kaç?Tabikide iyi bisey cnm hemde cok cok iyi..
Glifor u doktorun mu vermişti kuxum??Canım biz 2013
Gerçekten miii ?? Senin de pcon vardı dimi balım? Lh ın kaç?
İnofolic ve agnucaston denedin mi kuzum hiç?? Genelde bu ikisini çok öneriyolar..Aynen cnm pko warlh m kac blmiom cnm suan.ben ilacsiz adet olamam ustelik;(
İnofolic ve agnucaston denedin mi kuzum hiç?? Genelde bu ikisini çok öneriyolar..
Anladım kuzum rabbi haķkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz dolsun göbüşlerimiz inşallah..Agnucastonu doktor yazsa daha iyibolurmus cnm ben alcak oldum eczaci arkdsim war.doktor yazmasi lazim dedi vermedi
Peki bişi daha sorsam kuzum ya meşgul ediyom seni ama. Lh yüksek olunca yumurtlamayı mı engelliyor ???Tabikide iyi bisey cnm hemde cok cok iyi..
Anladım kuzum rabbi haķkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz dolsun göbüşlerimiz inşallah..
Peki bişi daha sorsam kuzum ya meşgul ediyom seni ama. Lh yüksek olunca yumurtlamayı mı engelliyor ???
Yok balım ben hiç ilaç kullanmadım adet gelsin diye. Ama bazen 1 ay sarkıyor reglim. Ama kendi geliyo.. Ama 7 aydır da olmuyo bebiş ya öyle takıyorum ki kafaya. Üzülüykm çok bide iki de bi bebek yokmu diye soranlar beni delirtiyo...Ins cnm ins.ben glukofende kullaniom ayni zamanda..senin adetin kendimi gelio ilaclami?
Yok balım ben hiç ilaç kullanmadım adet gelsin diye. Ama bazen 1 ay sarkıyor reglim. Ama kendi geliyo.. Ama 7 aydır da olmuyo bebiş ya öyle takıyorum ki kafaya. Üzülüykm çok bide iki de bi bebek yokmu diye soranlar beni delirtiyo...
Sen ne zamandır bekliyosun bebişini ? Dua ediyorum hep kendime de benim gibi isteyen herkeslere de. İşte her ay hüsran olunca üzülüyor insan elde değilSenin gene geliomus cnim.benim hic gelmio ya ;( ben napim.bende uzuluyorum hmde cokk ;( ama umudum hicbizaman bitmicek seninde btmesin..sorma... o sorular yuzunden devamli tazeleniyor uzuntum ;((
Sen ne zamandır bekliyosun bebişini ? Dua ediyorum hep kendime de benim gibi isteyen herkeslere de. İşte her ay hüsran olunca üzülüyor insan elde değil
Şuan düzenli olarak doktor kontrolünde misin canım ?1bucuk senedir bekliom cnm ;( bende ediom cnm hep
Bu bir mucizeCanım biz 2013
Canım ilişki pek önemsemedk kii ama adet bitince denedik işte oda cocuk için degil olmuyor sonucta dedik hatta esime afedersin korun dedim oda hayır nolur nolmaz dedi gün aşırı oldu bir hafta boyunca sonra hiç ilişki olmadıPeki iliski nasil oldu cnm sizde?gun asiri mi hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?