inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Yani adetten sonra 1kere mi oldu cnim iliski??

Yok canım adetm bitti akşam yıkndm oldu sonra bş hafta ya kader gün aşırı oldu

merhaba hamileliğin hayırlı olsun :)
eşinde hız sorunu vardı dye hatırlıyorum. benim eşimde de var aynı sorun. eşine ilaç veya kür uygulamışmıydın?

benim de bugün belim tutuldu eğildikçe ağrıyo, hamilelikle bağlantısı yoktur sanırım, üstüm açık yatıyorum galiba ondan tutuldu.

ama adetimin 17. günü koyu kahve akıntım geldi. bugün de sarımsı akıntı oldu. sende buna benzer şeyler yaşamış mıydın?

Bnce var canım yani seni umutlandrmak istemem ama bnm kuzenim öyle oldu canım khverengii lekesi oldu sonra sarılık oldu dedi hamile cıktı canım yani yine umutlanma canım eşime de kür degil de aktarcıdan bir macun hazrlattk onu kullandı

G
Glifor ne için peki ? Doktor mu verdi kendi başımıza kullanabilir miyiz?

Sendiiii ben umutlanmak istemiyorum yaa.

Kahve leke adetimin 17. Günü geldi adete yakin bi zamanda gelse yerlesme kanamasi dicem. Cok erken değil mi sence?

Usuttum galiba. En güzeli beklemek sanırım

Kahve leke adetimin 17. Günü geldi adete yakin bi zamanda gelse yerlesme kanamasi dicem. Cok erken değil mi sence?

Balım ben bi yerde okumuştum yumurtlama döneminde de kahve rrngi lekelenmeler yaşayan bayanlar varmış. Belki yumurtan çatlamıştır. O lekeli günün üstüne 14 gün ekleyip o tarihte regl olmazsan gebelik testi yap yumurtlama günlerini değerlendirdiysen inşallah bebişin seninledir

Merhaba bayanlar 3 gundur girmiyordum foruma bugün doktoragittim yine serophene verdi sabah akşam birde inofolic şase verdi sabah akşam 2 şer paket. Bende ekstra olarak sabah akşam bal çörek otu tarçın kürü yapacam yani tam gaz hazırlanıyoruz yeni yumurtlamaya bakalım nasip artık yeni hamişler var mı???

Vsbım

Canım belki erken döllenme olmuştur bilmiyorum o kanama üşütme ile ne ilgisi var kii kaç yıldır bekliyorsun

canım seni uzun zamandır takip edyrm.seninle aynı durumdayız,ilaçsız adet olamayanlardnz infolic kombi kullanyrn adet olmadn mı hala???

Hala olmadim canim sorma ;( 19 mayis adet gunumdu.daha yok.gecen ay 18de oldum.mayista 19 da oldum bu ay hala yok ;((((

Adet olmama sebebin nee bende eskiden adet olmuyorum doktorla napsa olmuyordm bi kadın yanına gittim göbeğimi cekti o zmn düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…