inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Ama benim adetim hic kendi gelmio ki;(
Hep tarlusal icmek zorunda kaliyorum.napcam blmiyorum 2kere asilama oldum nasip olmadi.inofolic ise yararmi acaba 2 yada3ay kullanimda???

Ama benim adetim hic kendi gelmio ki;(
Hep tarlusal icmek zorunda kaliyorum.napcam blmiyorum 2kere asilama oldum nasip olmadi.inofolic ise yararmi acaba 2 yada3ay kullanimda???

Doktora gidip bebek istedigini soylemedin mi? Adet kendi kendine gelemiyorsa yumurtlama olmuyor demektir. Bence tedavi olmalisin.

Doktora gidip bebek istedigini soylemedin mi? Adet kendi kendine gelemiyorsa yumurtlama olmuyor demektir. Bence tedavi olmalisin.

Oldum cnm klomen ictim 2kere asilama oldum..ama inofoligi duzenli hic kullanmadim diyorum sanayani boyle 2 3 ay kullansam duzenli ise yarar mi acaba ?

Oldum cnm klomen ictim 2kere asilama oldum..ama inofoligi duzenli hic kullanmadim diyorum sanayani boyle 2 3 ay kullansam duzenli ise yarar mi acaba ?

Zannetmiyorum. Sadece buyuyen yumurtanin catlamasina yardimci oluyor. Adeti duzenleme gibi bir etkisi yok. Olusmayan yumurtayi catlatamaz. Yine de doktora danismakta fayda var.

Zannetmiyorum. Sadece buyuyen yumurtanin catlamasina yardimci oluyor. Adeti duzenleme gibi bir etkisi yok. Olusmayan yumurtayi catlatamaz. Yine de doktora danismakta fayda var.

Nasil yani yaaa suan cok sasirdim soylediklerine.pkolulara cok iyi geliyomus oysa inofolic.

Selam kizlar inofolic sase ne ise yariyor biri bana anlatabilir mi????uzun uzun anlatin bana.kimi diyor adetimi duzene soktu.kimi diyor ise yaramiyor.kimi onunla hamile kaldim diyor.sastim bende.

Nasil yani yaaa suan cok sasirdim soylediklerine.pkolulara cok iyi geliyomus oysa inofolic.

Bende mesela Klomen'le gelisen yumurtanin catlamasini sagladi. Yani tek basina yumurta olusturmaz.

Prospektuste yazan su:

Inofolic toz asit PKOS (polikistik over sendromu), yüksek insülin direnci ve Tip II diyabet hastalarında myo-inozitole bağlı gereksinimleri destek olmaktadır.

Selam kizlar inofolic sase ne ise yariyor biri bana anlatabilir mi????uzun uzun anlatin bana.kimi diyor adetimi duzene soktu.kimi diyor ise yaramiyor.kimi onunla hamile kaldim diyor.sastim bende.
Ama Can'ım sen de uzun zamandır bu soruyu soruyorsun faydasını istiyorsun..neden kullanıp sonucu kendin görmeyi tercih etmiyorsun..her bünye farklıdır..ki inofoliğin hiç bir kötü yanı Yok

Kıxlsr bu inofoliği nasıl kullandınız, günde kaç tane yani?
Fiyatı neydi bir de?

Merhaba bende 5 yillik evliyim 5 yildirda bebek istiyorum esimdede bendede sorun yok sebebsiz bebegimiz olmuyor asilama catlatma yaptirmadim hic sorun olmadigindan....bende inofolic kullandim 1 ay ama bende işe yaramadı... normalde ben 28 29 yada 30 günde bir oluyordum ama inofolic kullandigim ay 39. Günde regl oldum bendemi acaba ters yaptı bu inofoluc ve düzenli bir sekilde kullandim... yumurtalama gunumde hatta 1 damla kadar kan geldi nedenini hala anlayamadim

Arkadaslar ben pco luyum ve bu ay klomen kullandim baskin bi yumurta olusmamis inofolic istedim 3 ayda etki ediyor dedi. Simdi baslasam mi kullanmaya yani belli bigunde mi balslaniyor hapa yoksa herhangi bigunde baslanabilir mi

Siz hicbir sorun yokken gunde 4 tanemi kullandiniz 2 tanemi acaba

ben kapsülünü içtim kızlar. onunla mı alakalı bilmiyorum ama hemen hamile kaldım. iki ayda 3 kutu bitirdim. yani normalden daha az kullandım. ilk ay hemen hamile kaldım. kimyasal oldu düştü. düşünce yarım kutu hapım kalmıştı. onu da adet başlayınca içmeye başladım. o ay tekrar hamile kaldım.

Tebrikler.pko falan warmiydi peki?

Vardı. Ama kilolu değildim. Çok zayıf olmam ve spor yapıp yüzmem de avantaj oldu benim için. Fırsatı olan herkese yüzmeyi tavsiye ederim.
Hadi ya ne güzel maşallah nerde yuzdun peki canım havuzda yüzmeyi tavsiye etmiyorlar klorlu olduğu için doktora danistinmi sen

Hadi ya ne güzel maşallah nerde yuzdun peki canım havuzda yüzmeyi tavsiye etmiyorlar klorlu olduğu için doktora danistinmi sen
Senelerdir yüzüyorum ben. Klorun bana verdiği zarar sporsuzlugun verdiği zarardan daha azdır eminim. Burunluk ve gözlük olmadan yüzmem ben. Yutmuyorum. Sonrasında duş sauna bir şey kalmıyor. Ankarada deniz olmadığı için yapacak bir şey yok. Havuzda yüzmeyin diyen doktor da duymadım valla. Önceki gebeligimde 5.aydan itibaren bile yüzmustum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…