Cok tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlere olsun.
Ben uzun sure adet duzenlemek icin dogum kontrol hapi sonrasinda da progesteron kullandim. Tarlusal 1 2 defa kullandim. Yani benim de adetlerim cok duzensizdi.
Sonra bebek tedavisine baslayip klomen kullaninca bir de Inofolic yumurtalari catlatinca duzenli oldum ve hamile kaldim. Hic endiselenme. Bana dr sol yumurtalikta polikistik goruntu var ama sag hizli calisiyor pko degilsin dedi. Zaten hormon sonuclarim da pko gostermiyordu.
Tabi ki sorularini cevaplarim. Yazman yeterli.
Ama benim adetim hic kendi gelmio ki;(
Hep tarlusal icmek zorunda kaliyorum.napcam blmiyorum 2kere asilama oldum nasip olmadi.inofolic ise yararmi acaba 2 yada3ay kullanimda???
Doktora gidip bebek istedigini soylemedin mi? Adet kendi kendine gelemiyorsa yumurtlama olmuyor demektir. Bence tedavi olmalisin.
Oldum cnm klomen ictim 2kere asilama oldum..ama inofoligi duzenli hic kullanmadim diyorum sanayani boyle 2 3 ay kullansam duzenli ise yarar mi acaba ?
Zannetmiyorum. Sadece buyuyen yumurtanin catlamasina yardimci oluyor. Adeti duzenleme gibi bir etkisi yok. Olusmayan yumurtayi catlatamaz. Yine de doktora danismakta fayda var.
Nasil yani yaaa suan cok sasirdim soylediklerine.pkolulara cok iyi geliyomus oysa inofolic.
Ama Can'ım sen de uzun zamandır bu soruyu soruyorsun faydasını istiyorsun..neden kullanıp sonucu kendin görmeyi tercih etmiyorsun..her bünye farklıdır..ki inofoliğin hiç bir kötü yanı YokSelam kizlar inofolic sase ne ise yariyor biri bana anlatabilir mi????uzun uzun anlatin bana.kimi diyor adetimi duzene soktu.kimi diyor ise yaramiyor.kimi onunla hamile kaldim diyor.sastim bende.
Ama Can'ım sen de uzun zamandır bu soruyu soruyorsun faydasını istiyorsun..neden kullanıp sonucu kendin görmeyi tercih etmiyorsun..her bünye farklıdır..ki inofoliğin hiç bir kötü yanı Yok
Ama Can'ım sen de uzun zamandır bu soruyu soruyorsun faydasını istiyorsun..neden kullanıp sonucu kendin görmeyi tercih etmiyorsun..her bünye farklıdır..ki inofoliğin hiç bir kötü yanı Yok
Bir defaMaşallah tebrik ederim hayırlı olsun saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah günde kac defa kullandiniz inofoliği?
Siz hicbir sorun yokken gunde 4 tanemi kullandiniz 2 tanemi acabaAmin canım benim inş 7 hafta 1 günlügüz bugün haftays kalp atışı için gidecez nasipse umarım sizede vesile olur bende ilaca ilk basladgmda burda cok arastırdm okudum ve cogu kişi hamile kalınca cok umutlanmstm umudmu hiç kaybetmedim düzenli kullandm ilacı rabbim isteyen herkese nasip etsin canım
ben kapsülünü içtim kızlar. onunla mı alakalı bilmiyorum ama hemen hamile kaldım. iki ayda 3 kutu bitirdim. yani normalden daha az kullandım. ilk ay hemen hamile kaldım. kimyasal oldu düştü. düşünce yarım kutu hapım kalmıştı. onu da adet başlayınca içmeye başladım. o ay tekrar hamile kaldım.
Vardı. Ama kilolu değildim. Çok zayıf olmam ve spor yapıp yüzmem de avantaj oldu benim için. Fırsatı olan herkese yüzmeyi tavsiye ederim.Tebrikler.pko falan warmiydi peki?
Hadi ya ne güzel maşallah nerde yuzdun peki canım havuzda yüzmeyi tavsiye etmiyorlar klorlu olduğu için doktora danistinmi senVardı. Ama kilolu değildim. Çok zayıf olmam ve spor yapıp yüzmem de avantaj oldu benim için. Fırsatı olan herkese yüzmeyi tavsiye ederim.
Senelerdir yüzüyorum ben. Klorun bana verdiği zarar sporsuzlugun verdiği zarardan daha azdır eminim. Burunluk ve gözlük olmadan yüzmem ben. Yutmuyorum. Sonrasında duş sauna bir şey kalmıyor. Ankarada deniz olmadığı için yapacak bir şey yok. Havuzda yüzmeyin diyen doktor da duymadım valla. Önceki gebeligimde 5.aydan itibaren bile yüzmustum yine.Hadi ya ne güzel maşallah nerde yuzdun peki canım havuzda yüzmeyi tavsiye etmiyorlar klorlu olduğu için doktora danistinmi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?