- 11 Ekim 2015
- 36
- 15
- 18
- 33
Aminnnnn.... Rabbim evlatsız bırakmasın.. Bizde altı ay içinde olmazsa aşılama düşünüyoruz. Vakti var diye umut ediyoruz, bir çok tanıdığım iki yıl üç yıl bazısı altı yıl sonra kavuştu bebişlere.. O yüzden Allah var dert yokÇok sukur bizde de bir sorun yok ama 2 buçuk sene oldu ya vakti var yada hiç nasip olmayacak bunu Allah bilir tupten önce denemedik bir şey kalmasın istiyorum bu ayda bununla geçsin bakalım ama çok yiprandim inşallah sonu öyle güzel olur ki bu günleri unutturur
Ben aşılama da denedim tam bir sene oldu deneyeli ama nasip olmadı bir sene daha böyle denerim olmazsa tüp yolları gozukecek sanırımAminnnnn.... Rabbim evlatsız bırakmasın.. Bizde altı ay içinde olmazsa aşılama düşünüyoruz. Vakti var diye umut ediyoruz, bir çok tanıdığım iki yıl üç yıl bazısı altı yıl sonra kavuştu bebişlere.. O yüzden Allah var dert yok
Hamile kalan baya bi duydum.. Belirli bir süresi yok yani kimseden duymadım 10 kutuya kadar kullananlar da var. Biz henüz aşılama denemedik önce bildiğim yöntemleri uygulayım nasip olmazsa artık aşı tüp ne varsa :)
İnifolic mi denedin canım kaçıncı aydi bu ilk mi anlatsanaAllah'ın takdiri tabiki bende hamileyim
Allah'ın takdiri tabiki bende hamileyim
Sen kaçıncı ayda kalmıştır tatlimBen de Inofolic kullanırken hamile kaldım kızlar.
Sen kaçıncı ayda kalmıştır tatlim
Anladım canım benim ilk ayim inşallah uğurlu gelirÇocuk istememizin 5. ayında Inofolic'in 3. ayında hamile kaldım canım.
Çocuk istememizin 5. ayında Inofolic'in 3. ayında hamile kaldım canım.
Tebrikler cnm.umut oldun suan bana.pko falan varmiydi peki sende cnim?adetlerin geliyomu ilacsiz?benim gelmio tarlusal icmeden adetim.kizligimdan beri boleyim.bebek istiyoruz bende baslicam inofolik saseye nasipse.cok sevindim yazini gorunce..sorularimi cevaplarsan cok mutlu olurum
Pko degilim evet kullandım birinci ayımda hamile kaldımInofolic mi ictin peki sende?pkomusun?anlatirmisin biraz?
İlk ayda canım daha kutum bitmemişti adetimi düzenledi sonraki ay adet görmedimİnifolic mi denedin canım kaçıncı aydi bu ilk mi anlatsana
Süper ya umut oldun inşallah bende bu ay adet gormem de gelir bebegimİlk ayda canım daha kutum bitmemişti adetimi düzenledi sonraki ay adet görmedim
Maşallah tebrik ederim hayırlı olsun saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah günde kac defa kullandiniz inofoliği?Pko degilim evet kullandım birinci ayımda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?