• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaslar bende pko var 4aydir deniyoruz olmuyor malesef:( doktor inofolic verdi ama sabah 2poset aksam 2poset olmak üzere gunde 4poset ic dedi normalmi bu doz sizcee? Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler versin ins

sanırım normal canım çünkü bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum.

amin canım inş allah isteyen herkese sag salim versin

merhaba ben 35 yaşındayım, bu ay doktorumu değiştirdim, yeni doktorum inofolic verdi, sabah akşam suda eriterek içmem gerekiyormuş, aynı zamanda yumurta takibi yapıyor. İnşallah işe yarar, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

merhaba ben 35 yaşındayım, bu ay doktorumu değiştirdim, yeni doktorum inofolic verdi, sabah akşam suda eriterek içmem gerekiyormuş, aynı zamanda yumurta takibi yapıyor. İnşallah işe yarar, Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin

merhaba inş en kısa zamanda sen de faydasını görürsün allah isteyen herkese o duyguyu hayırlısıyla yaşatsın

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
Product Information

What is Inofolic?

Inofolic is a combination of myo-inositol and folic acid, which improves the metabolic and hormonal disorders, regulates menstrual cycles and improves fertility.

How does it work?

Myo-inositol is the fundamental constituent of cell membranes and is a component of compounds (second messengers) essential to the signaling of different molecules such as insulin.

Furthermore, it has been noted that the content of myo-inositol in follicular fluid (the fluid that surrounds the oocyte before ovulation) is critical for proper oocyte development. In fact, the presence of high levels of inositol in the follicular fluid is a marker of good oocyte quality.

Folic acid is essential for cell division and proliferation and its contribution is very important for women seeking pregnancy. Furthermore, it helps to reduce homocysteine levels that are elevated in some women, and are a marker of cardiovascular risk.

Daily supplementation with two bags of Inofolic has clinically shown to improve the metabolic and hormonal profile:

- Reduction of insulin resistance
- Improvement in glucose tolerance
- Decrease in hyperandrogenism
- Reduction of hirsutism and acne

Ürün Bilgileri

Inofolic nedir ?

Inofolic miyo- inositol ve metabolik ve hormonal bozukluklar artırır adet döngüsü düzenler ve doğurganlık geliştirir folik asit, bir kombinasyonudur .
......
..
Nasıl çalışır ?

Miyo -inositol , hücre zarlarının esas bir bileşenini oluşturur ve insülin gibi farklı moleküllerin sinyal için gerekli bileşiklerin (ikinci haberciler) bir bileşenidir.

Ayrıca, foliküler sıvısından ( yumurtlama önce oositi çevreleyen sıvı ) miyo -inositoliçeriğini doğru oosit gelişimi için kritik olduğuna dikkat edilmiştir. Aslında, foliküler sıvısında inositol yüksek seviyelerinin mevcudiyeti, iyi oosit kaliteli bir belirtecidir.
.
Folik asit hücre bölünmesi ve çoğalması için gereklidir ve katkısı gebelik isteyen kadınlar için çok önemlidir . Ayrıca, bazı kadınlarda yükseltilmiş homosistein seviyelerini azaltmak için yardımcı olur , ve kardiyovasküler risk bir göstergesi bulunmaktadır.
..
..

Inofolic iki çanta ile günlük takviyesi klinikmetabolik ve hormonal profil artırdığı gösterilmiştir :

.
.....- Insülin direncinin azaltılması
.....- Glukoz toleransı İyileştirme
.....- Hiperandrojenizm azalış
.....- Hirsutizm ve akne Azaltma

Slm arkadaslar bugun bende inofolic kullanmaya basladim sabah 2aksam iki olmak uzere.. Bu arada pkoluyum .. aranizda benim gibi pkolu olupta inofolic kullanarak hamile kalan var mi ??????

Back
X