Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebe kalacaksan canım kahveyi zaten azaltmalısın. ilaca etkisi olması bile sonuçta bebeğe zarar. bu alışkanlığını yavaş yavaş bırak. limonlu su zarar vermez bence. ama niye süte katıyorsun anlamadım. bana dr. vermedi buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim ama ben günde 1 tane suya kattım.Merhaba kızlar.
Sizlere bişey danışmam lazım.
Lütfen bilgisi olan bana yardim etsin.
Dün ilk defa doktora gittim. Alttan muane etti. Rahminde yumurtaliklarinda bir sorun gozukmuyor dedi. Çok şukür. Biraz kilo vermemi soyledi ki zaten diyettim bende.
Eşimden hormon testi istedi daha sonra benden alicak.
Bana infolic verdi. Sabah aksam 1 er tane süte karıstırip içmemi söyledi.
Sorum şu; ben zayiflamak icin uyanir uyanmaz turk kahvesi iciyordum. Ilaca zarari olurmu yani etkisini yok eder mi ?
Limonlu su da ayni şekilde.
Lutfen bilgisii olan yardimci olsun bana![]()
Gunde 1 kere oda zayiflamak icin iciyordum canim kahveyi. Cok sevdigimden değil yani. Ama icmeme karari aldim artik. Riske atamam.gebe kalacaksan canım kahveyi zaten azaltmalısın. ilaca etkisi olması bile sonuçta bebeğe zarar. bu alışkanlığını yavaş yavaş bırak. limonlu su zarar vermez bence. ama niye süte katıyorsun anlamadım. bana dr. vermedi buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim ama ben günde 1 tane suya kattım.
belirtilere takılmayın lütfen. 6 aylık olucaz gebeliğimi bebeğin hareketlerinden ancak anlıyorum. başından beri ne bulantı ne ne bişi hiç bişi olmadı.Merhaba arkadaşlar,
2,5 Yıldır sorun olmadığı halde bende hamile kalamıyordum, bu ay inofolic toz kullandım sabah2 akşam 2 olarak, hiç bir belirtim yok göğüs şişmesi kasık ağrısı gibi ama reglim 4 gün gecikti evde aynı markadan test vardı, 2 kez yaptım negatif çıktı. Kan testi yaptırsam mı acaba yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, bu durumda olan varmı? Bu arada reglim gecikmez bu kadar. 1 gün falan oynar.
Merhaba canım.. bu ilacı doktorun vermediğini kendin alıp kullandığını ve hamile kaldığını söylüyorsun doğru mu anladım?? Bende yarın gidicem doktoruma progesteron hormon sonucuma bakıcak öyle tedaviye başlıycaz.. ama bana eğer bu ilacı vermezse yazmasını söylüyeyim mi yoksa kendim mi alayım bende??gebe kalacaksan canım kahveyi zaten azaltmalısın. ilaca etkisi olması bile sonuçta bebeğe zarar. bu alışkanlığını yavaş yavaş bırak. limonlu su zarar vermez bence. ama niye süte katıyorsun anlamadım. bana dr. vermedi buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim ama ben günde 1 tane suya kattım.
doğru ama şurası yanlış canım. evet kendim kullandım ama inofolik kullandığım için gebe kaldım diyemem açıkçası. çünkü ben sadece 5 gün ve günde 1 tane kullandım. düzenli değil. işe yaradı mı gerçekten bilmiyorum. çünkü benim gebe kalamama sorunum yoktu. düşük olan bebeklerimdede 3 ay içinde gebe kalmıştım hiç bir şey kullanmadan. 3. gebelik nekadar erken olursa pskolojim okadar iyi olacaktı. sadece hızlandırmak istedim süreci. yani kullanmasamda gebe kalırmıydım bilmiyorum.Merhaba canım.. bu ilacı doktorun vermediğini kendin alıp kullandığını ve hamile kaldığını söylüyorsun doğru mu anladım?? Bende yarın gidicem doktoruma progesteron hormon sonucuma bakıcak öyle tedaviye başlıycaz.. ama bana eğer bu ilacı vermezse yazmasını söylüyeyim mi yoksa kendim mi alayım bende??
Yardımcı olursan sevinirim canım..
Anladım canım saol cevabın için.. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini..doğru ama şurası yanlış canım. evet kendim kullandım ama inofolik kullandığım için gebe kaldım diyemem açıkçası. çünkü ben sadece 5 gün ve günde 1 tane kullandım. düzenli değil. işe yaradı mı gerçekten bilmiyorum. çünkü benim gebe kalamama sorunum yoktu. düşük olan bebeklerimdede 3 ay içinde gebe kalmıştım hiç bir şey kullanmadan. 3. gebelik nekadar erken olursa pskolojim okadar iyi olacaktı. sadece hızlandırmak istedim süreci. yani kullanmasamda gebe kalırmıydım bilmiyorum.
ayy ne güzel gözün aydın rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın..inşallah bizde hamile kalırız ben daha yenı kullanmaya basladım rabbım sonumuzu hayır etsın :)Kızlar inofoliği kullandığım 6. Ay hamile kaldım. Yani inşallah hamileyimdir, hcgnin artmasını beklicez dedi doktor. 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyodu, 5 aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Doktor inofolic verdi, inofolic yumurtlamamı iyice düzene soktu. Yumurtlamanın olduğu hafta ilişkiye girdik özellikle, tabi bu arada eşim e vitamini kullandı sperm hareketliliği için. Ve dün mutlu haberi aldım. Burada çok okudum, araştırdım, her ay acaba hamilemiyim diye umutlandım, regl olduğumda yeniden yumurtlama günlerimi hesaplıyordum. Hiç bir zaman aklımdan çıkmıyordu. herkes kafandan at dedi atamadım yapamadım. Ve inanın kafamdan atmadan hamile kaldım. İnofoliğin yararı çok, Allahıma şükürler olsun. Benim durumumda olan kim varsa yardımcı olmaya hazırım
Amin, inşallah. Sakın pes etme, düzenli kullan, ben inofoliği hiç aksatmadım, uzun yola giderken bile termos bardak ve çay kaşığı alıyodum yanıma, inofoliği yapabilmek içinayy ne güzel gözün aydın rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın..inşallah bizde hamile kalırız ben daha yenı kullanmaya basladım rabbım sonumuzu hayır etsın :)
Böyle sizlerin yazisini görünce umutlaniyorum bende.. Bugün dr. gidicem ona sorucam bu ilaci.. Inş sağ salim kucağiniza alirsiniz bebeğinizi..Kızlar inofoliği kullandığım 6. Ay hamile kaldım. Yani inşallah hamileyimdir, hcgnin artmasını beklicez dedi doktor. 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyodu, 5 aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı. Doktor inofolic verdi, inofolic yumurtlamamı iyice düzene soktu. Yumurtlamanın olduğu hafta ilişkiye girdik özellikle, tabi bu arada eşim e vitamini kullandı sperm hareketliliği için. Ve dün mutlu haberi aldım. Burada çok okudum, araştırdım, her ay acaba hamilemiyim diye umutlandım, regl olduğumda yeniden yumurtlama günlerimi hesaplıyordum. Hiç bir zaman aklımdan çıkmıyordu. herkes kafandan at dedi atamadım yapamadım. Ve inanın kafamdan atmadan hamile kaldım. İnofoliğin yararı çok, Allahıma şükürler olsun. Benim durumumda olan kim varsa yardımcı olmaya hazırım
amin canım sağ ol. Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. keşke yardımcı olabilsem, ama gebe kalmakta zorlanan arkadaşların yaşadıkları aslında daha iyi fikir verir. yani inofolik açısından.Anladım canım saol cevabın için.. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini..
Amin inş canım.. Bugün gittim yumurtam oluşup çatlaya biliyormuş her şeyim normalmiş eşimin görünmesi gerekliymiş bakalım inş gider..amin canım sağ ol. Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. keşke yardımcı olabilsem, ama gebe kalmakta zorlanan arkadaşların yaşadıkları aslında daha iyi fikir verir. yani inofolik açısından.
bu çok iyi işte. demekki sorun yok. inşallah eşindede sorun çıkmaz. gerisi biraz nasip kısmet oluyor tabi.Amin inş canım.. Bugün gittim yumurtam oluşup çatlaya biliyormuş her şeyim normalmiş eşimin görünmesi gerekliymiş bakalım inş gider..
evet konuştuk onuda eşimin sonuçları da iyi çıkıp bir kaç ay hala bebek olmazsa o zaman çekelim oda olmazsa aşılamaya geçeriz dedi canım..bu çok iyi işte. demekki sorun yok. inşallah eşindede sorun çıkmaz. gerisi biraz nasip kısmet oluyor tabi.
birde sordummu bilmiyorum hsg çektirebilirsin
anladım canım. Allah tezinden nasip etsin inşallah hayırlı bir bebiş :)evet konuştuk onuda eşimin sonuçları da iyi çıkıp bir kaç ay hala bebek olmazsa o zaman çekelim oda olmazsa aşılamaya geçeriz dedi canım..