inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

bende iki gündür inofolic kullanmaya başladım sabah 2 akşam 2..yanlız kızlar ben bi su bardağına 2 poşet döküyorum sıkıntı olur mu ki

Ne için verdi canım dr sana onu bnde kullanıyorum
canım bişey sormak istiyorum.. benim pkom yok sadece prolaktin yüksek olduğu için doktor dostinex başladı oda çok yüksek değil 39 du en son... 4 aydır deniyorum hamileliği .... infolic almalı mıyım sence doktor söylemeden?? normalde 2 hjaftadır günlük folbiol alıyorumm ikisininde görevi aynı mı??

canım bişey sormak istiyorum.. benim pkom yok sadece prolaktin yüksek olduğu için doktor dostinex başladı oda çok yüksek değil 39 du en son... 4 aydır deniyorum hamileliği .... infolic almalı mıyım sence doktor söylemeden?? normalde 2 hjaftadır günlük folbiol alıyorumm ikisininde görevi aynı mı??
Canım inofolic te inozitol denilen ek bir madde var yumurtalığın işleyişini düzenleyen geliştiren bi madde bu. Folbiol den farkı bu tatlım..

Tatlım sen doktoruna danış istersen. Yumurtlaman oluyo mu her ay biliyor musun takip yaptırdın mı ?
Canım ovulasyon testi yapıyorum her ay ve çift çizgi görüyorum. En son gen ay alttan muayene olduğumda doktor 16 mm yumurtanvar dedi bi iki güne çatlar dedi ertesi gün kasık ağrım falan oldu çatladı galiba ama onun dışında her ay yumurta takibi yaptırmadım

Canım herhangi bi sorun olcağını düşünmüyorum inofolici kullanmanın. Ben de doktoruma sormadım ama dayım aile hekimi kullansam bişey olur mu dedim o bana folbiol yazıyodu hep. İnofolici devlet karşılamıyo o yüzden folbiol yazıyorum demişti. Bende şuan inofolice başladım..

Canım herhangi bi sorun olcağını düşünmüyorum inofolici kullanmanın. Ben de doktoruma sormadım ama dayım aile hekimi kullansam bişey olur mu dedim o bana folbiol yazıyodu hep. İnofolici devlet karşılamıyo o yüzden folbiol yazıyorum demişti. Bende şuan inofolice başladım..
Parası önemli değil canım benim için önemli olan işe yaraması ;) bende perşembe doktora sorcam ondan yazdırayım.

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz

merhaba cnm ,

bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)

Back
X