inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba cnm ,

bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)
Canım şase miydi seninki bide günlük ne kadar kullanıyodun aç mı tok mu?

merhaba cnm ,

bende pko hastasıyım. benimde doktorum vermişti. 1 sene kullandım sonra hamile kaldım. ondan dolayımı oldum bilmiyorum tabi takdir ilahi yani.
umarım en kısa sürede sende aramıza katılırsın :)
Maşallah çok sevindim. Başka bi tedavi uyguladn mi ve başka bişeyler yaptın mı

E eflin20 canım ben doktora gittiğimde inofolic pko lulara veriyoruz dedi bana folica diye bi ilaç önerdi. Bence sence git bi doktora afetimiz düzenli diye herşey yolunda sanıyoruz ama bende öyle olmadı hormon testlerini mutlaka ama mutlaka yaptır

E eflin20 canım ben doktora gittiğimde inofolic pko lulara veriyoruz dedi bana folica diye bi ilaç önerdi. Bence sence git bi doktora afetimiz düzenli diye herşey yolunda sanıyoruz ama bende öyle olmadı hormon testlerini mutlaka ama mutlaka yaptır
Ben sordum pko falan farketmiyomuş gebelik düşünüyosan kullan yararı olur dedi su an akıntım var sol kasıkta batma var yumurtlama donemndeym sanrm test yaptm negatf ovulasyon testi valla bende anlamadm cok karısıkmş bu isler 19nisandı adetm netten durmdan bseyler arastyorm:)

Slm kizlar bnde bugun aldim ama hap seklinde olani.ikiside ayni mi.toz mu alsaydim acaba.bide adetin 15. Gunu bugun kullanmaya basliyim mi

[QUOinşallasevgiiii333, post: 46356680, member: 739743"]Günü fark etmiyor canım istediğin zaman kullanırsın bnde hap kullanmıştım ikinci ayda hamile kalmıştım

Te[/QUOTE]
Ayy inşallah bnde kalirim

[QUOinşallasevgiiii333, post: 46356680, member: 739743"]Günü fark etmiyor canım istediğin zaman kullanırsın bnde hap kullanmıştım ikinci ayda hamile kalmıştım

Te
Ayy inşallah bnde kalirim[/QUOTE]
Bnde tozunu aldm bugun hep olumlu seyler duydum bu ilaçla ilgli hadi inş kızlar

Back
X