inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Şase toz oluyor. Bana da doktor vermedi. Kendim gidip aldım. İlk çocuğunuzda rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kalmıştınız?

hemen sonraki ay hamile kaldım. o ay diaformin mi ne bide onu kullanmıştım. hangisinden oldu bilmiyorum ama ben rahim filmine bağlıyorum.

Hafif pko hastasıyım.3 yıl bebeğim olmadı.tam 3.yilimda inofolik kullandığım ay hamile kaldım.ama 10.haftada kalp atışı olmadığı için alındı.6 aydır tekrar hamile kalamadim.geçen ay aşılama denedik yine olmadi.tekrar inofolik e başlamak istiyorum.ne zaman baslamaliyim ara vermeli miyim vermemeli miyim adetli iken kullanmali miyim bilmiyorum.daha önce adetli iken başladım ve hemen hamile kaldığım için bunları bilmiyorum.bide daha önce hamile kaldığım ay baya kilo vermiştim.şimdi tekrar aldım ondan mı olmuyor acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

adetli yada adetsiz farketmiyo baslayabilirsin zaten vucuda hic bir zarari yok inss en kisa surede olur tekrar bebisin.benimde regl gunum gecti gecen ay basladim kullanmaya 3 gun daha olmazsam doktora gidecem

doktorum adet gecikmesi yapmaz dedi aksine duzenli olacksin demisdi telefonda 37 gun oldu diyince gebe olabilirsin dedi bende ilk ayda hemen etki edermi diye sasirdim hatta...benim de kafam karisik karnimda agri da var sanki adett olacam gibi ama tık yok dahaa

adetli yada adetsiz farketmiyo baslayabilirsin zaten vucuda hic bir zarari yok inss en kisa surede olur tekrar bebisin.benimde regl gunum gecti gecen ay basladim kullanmaya 3 gun daha olmazsam doktora gidecem
Kurtajdan sonra bende 1 ay kullandım inofolik 15 gün geçmişti.olabiliyor imiş böyle.biraz daha bekle bence.şu an aslan pencesi iciyorum.birlikte zararı olur mu acaba.inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

doktorum adet gecikmesi yapmaz dedi aksine duzenli olacksin demisdi telefonda 37 gun oldu diyince gebe olabilirsin dedi bende ilk ayda hemen etki edermi diye sasirdim hatta...benim de kafam karisik karnimda agri da var sanki adett olacam gibi ama tık yok dahaa
Test yapiyormusun. Ben hergun yaptim nerdeyse hepsi negatifti. 26 gün gecikmeylede oldum sonra

bugun evde karbonat testi yaptim ısrarla test yapmicam diye kendime soz vermisdim cunku her eczane sonrasi test husranla sonuclandi ve 2 gun aglama krizi gecirmek den bikmis durumdayim.1 saat once merak ettim karbonat testi nasil oluyor diye yaptim teste gore pozitif sonuc oldu .esim yarin test alcak yapcam sonraki gunde doktora gidecem

yalniz bise ilgilimi cekti bu gune kadar nerden baksam 20 den fazla gebelik testi yapmisimdir ve hic birinde idrarda tortu gibi beyaz seyler olmuyordu tamamen saydam bi goruntusu oluyordu.karbonatli test icin idrar yapinca beyaz tortular farkettim cok sayida ilgimi cekti.kuzenim hamile onu aradim ona yaptirdim karbonat testini onun idrardada bendeki kopurme ve yuzeye dogru hareketler olmus.sonrasinda idrarimi tarif ettim.ondada da idrarinda ilk ay tortu varmis testi yaparken farketmis.kafam karismis durumda acaba inafolic yuzunden mi idrarimda tortu vardi yoksa gebelik belirtisimi bilemedim

yalniz bise ilgilimi cekti bu gune kadar nerden baksam 20 den fazla gebelik testi yapmisimdir ve hic birinde idrarda tortu gibi beyaz seyler olmuyordu tamamen saydam bi goruntusu oluyordu.karbonatli test icin idrar yapinca beyaz tortular farkettim cok sayida ilgimi cekti.kuzenim hamile onu aradim ona yaptirdim karbonat testini onun idrardada bendeki kopurme ve yuzeye dogru hareketler olmus.sonrasinda idrarimi tarif ettim.ondada da idrarinda ilk ay tortu varmis testi yaparken farketmis.kafam karismis durumda acaba inafolic yuzunden mi idrarimda tortu vardi yoksa gebelik belirtisimi bilemedim
insallah hamilesindir.ama bence çok düşünmemeye bak.sonra çok üzülürsün.bende aynı şeyleri 3 yıldır yaşıyorum çünkü.karbonat çamaşır suyu testi vs bunları bile yaptım insan boşuna ümit edebiliyor bazen.ben bekar kız kardeşime yaptırdım köpürmedi benim oldu diye ümit etmiştim ama hüsran tabi.onun idrardaki asit oranı ile alakası var bence.inofolik kullanınca tortu oluyor mu bilmiyorum ki.hiç dikkat etmedim.sen yokmuş gibi düşün üzülmemek için insallah vardır da büyük mutluluk olur.

bugun tam 41.gunum ve hala adet olmadim.inafolic icmeye basladigim gunun 38.gunundeyim.2 gun once gebelik testi yaptim negatif cikti..ne zaman regl olcam bu ilac nasil regl duzenliyo anlamadim daha once kullandigim hic bir ilacda bu kadar reglim gecikmemisdi pko olup bu ilaci kullananlar regl duzeno nasil bilgi verirmisinis lutfen kizlar

bugun tam 41.gunum ve hala adet olmadim.inafolic icmeye basladigim gunun 38.gunundeyim.2 gun once gebelik testi yaptim negatif cikti..ne zaman regl olcam bu ilac nasil regl duzenliyo anlamadim daha once kullandigim hic bir ilacda bu kadar reglim gecikmemisdi pko olup bu ilaci kullananlar regl duzeno nasil bilgi verirmisinis lutfen kizlar
Adetimin 3. günu basladim gunde 4 tane ictim 1 kutu kullandim 26 gün kanamam kesilmedi hatta son 1 hafta cok yogun kanamam oldu herhalde ikinci adetimi oldum ben bi anlam vermedim bu ilaca

bende pko var sende varmi bilmiyorum.bugun tam 44.gun oldu ve ilaci kullanmaya basladigimin 41.gunu ve regl olmadim ve 5.kutudayim.bugun kan testi yapacakdim yapacak zaman kalmadi doktorumada gidemedim.kafam allak bullak bu ilaci bu kadar kullanip nasil regl olmadim anlamiyorum

bende pko var sende varmi bilmiyorum.bugun tam 44.gun oldu ve ilaci kullanmaya basladigimin 41.gunu ve regl olmadim ve 5.kutudayim.bugun kan testi yapacakdim yapacak zaman kalmadi doktorumada gidemedim.kafam allak bullak bu ilaci bu kadar kullanip nasil regl olmadim anlamiyorum

41 gün ciddi bir gecikme. İnşallah bebis vardir

Back
X