inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

bende canım arı sütü için duydum yumurta takibi yapıcagı ay kulanmak istiorum vesile olsunda saglıkla gelsin bebişler
Evet aralık ayında eğriçayır organik arısütü kullandım.ama balıkyağına inanıyorum.birde eşim sigarayı bıraktı keçiboynuzu pekmezi içti.spermde sorun yoktu.hangisi etki etti bilmiyorum ama oldu çok şükür

kızlar yardımcı olurmusunuz?
Bende daha evvel 4 aylıkken bebeğim düşük yaşadım ama sorun yoktu kalbi durdu bebişin meğer kan pıhtılaşması varmış.
Şimdi de 6 aydır korunmuyoruz tekrar istiyoruz bende kullansam mı acaba faydası olur mu? İlla doktora danışmam mı gerek bi zararı olmaz demi?
Birde arı sütü mü içsem yoksa inofolic mi alsam bilemedim?

Merhaba hanımlar bende 6 aydır bebek istiyorum korunmuyoruz yani geçen hafta doktora gittim yumurtalığımda 2cmlik kist olduğunu öğrendim gebe kalmaya engrl değil dedi doktor. Hormon testi yaptı tamda yumurtlama dönemimdeydim lh hormonum yüksek çıktı diğerleri normal banada inofolic kapsül verdi inşallah faydasını görürüm. Birde lh zaten yumurtlamadan önce salgılanan hormon değil mi ??

Merhaba hanımlar bende 6 aydır bebek istiyorum korunmuyoruz yani geçen hafta doktora gittim yumurtalığımda 2cmlik kist olduğunu öğrendim gebe kalmaya engrl değil dedi doktor. Hormon testi yaptı tamda yumurtlama dönemimdeydim lh hormonum yüksek çıktı diğerleri normal banada inofolic kapsül verdi inşallah faydasını görürüm. Birde lh zaten yumurtlamadan önce salgılanan hormon değil mi ??
Evet canım lh nin yüksek çıkması normal bencede ama oranı önemli diğerlerine göre sonuçlarını yazarsan daha cok yardımcı olabiliriz

Tsh: 2.892
Fsh: 4.32
Lh:27.33
Prolaktin:11.84
Değerlerim bu şekilde canım birde test yapılırken foliküler faz alınmış yumurtalama dönemimde olduğum için luteal faz değer alması gerekmez miydi

Tsh: 2.892
Fsh: 4.32
Lh:27.33
Prolaktin:11.84
Değerlerim bu şekilde canım birde test yapılırken foliküler faz alınmış yumurtalama dönemimde olduğum için luteal faz değer alması gerekmez miydi
Yumurtlama zamanı sonrası luteal faz olur canım sen midsiklus pik değerine bak LH hormonunun. adetin kaçıncı günüydü bunu ölçtüğünde

Canım adet değildim yaptırdığımda yumurtlama zamanımdı o yüzden yardım istedim sizden de. Ve ovülasyon testi yapıyordum kanı vermeden 1 gün önce ovülasyon testi pozitifti

Canım adet değildim yaptırdığımda yumurtlama zamanımdı o yüzden yardım istedim sizden de. Ve ovülasyon testi yapıyordum kanı vermeden 1 gün önce ovülasyon testi pozitifti
doktora söyledinmi canım bunu ? bide kist olunca ovülasyon testi ve gebelik testi yanıltıyo pozitif olabiliyo haberin olsun

Evet canım biliyorum 2. Çizgi hep çıkıyo zaten ama en belirgin o gün çıkmıştı. Sence çok mu yüksek lh ? Doktoru değiştiricem ya zaten bu tür konularda pek iyi değilmiş duyduğum kadarıyla

Evet canım biliyorum 2. Çizgi hep çıkıyo zaten ama en belirgin o gün çıkmıştı. Sence çok mu yüksek lh ? Doktoru değiştiricem ya zaten bu tür konularda pek iyi değilmiş duyduğum kadarıyla
canım hep yüksek olması yumurtanın baskılanması demek yani çok geç olgunlaşıp geç çatlaması veya hiç çatlamamasına sebep olur.. normalde çatlamaya kadar cok silik olması gerekir . pko olabilir iyi bir ddoktora gitmeni tavsiye ederim

Kizlar bana da inofolic verdi dr, gecen yil bebegimin kalbi durmustu kurtajdan sonra da hamile kalamadim yumurta kalitesini artirmak amaciyla verdi bu ay. Kac tane icecegimi soylemedi sabah aksam mi icsem genelde herkes oyle iciyor sanirim?

Kızlar selammben kendım ınofolıc aldım sebebsız ıngertılıtem var ıcsem bı yan etkı yapar mı az once bır tane ıctım ama tereddutdeyım yınede

Back
X