inofolic le hamile kalan varmi?

Merhaba arkadaşlar bugün benimde doktorum inofolic verdi yrndan itibaren kullanmaya başlayacağım. Polikistikover hastasıyım. Burdaki yorumları okuyunca sevindim çoğu kişi ilk 3 ay hamile kalmış :) rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar polikistikpver hastasıyım doktorum inofolic verdi sabah 1 akşam 1 tane kullanıp hamile kalanlar var mı ?

Mrb umudunu kirmak gbi olmasn ama bn inofolicle kalamadm bnde bu ay adet donemimde doktora gtxm

canım pko isen bunun yannda soğan suyu da iç. benim sorunum olmadıgı halde inofolicle kalamadım. ama ben üzerine gunde 4-5 bardak kahve içiyordum kahve etkisini yok ediyormus bilmiyordum. şimdi böğürtlen köküne basladım. inşallah artık ben de anne olmak istiyorum.

Soğan suyu kürüyle birlikte yapıyorum pazartesi kan sonuçlarım açıklanıcak başka bir ilaçta ekleme yapabilirim dedi doktorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Polikistikoverim var adetlerim düzensiz uzun süre duphaston kullandım bi etkisi olmadı

canım benim arkadasm pko lu arkadasım soğan suyu ile kaldı bi arkadasım da da pko vardı tedavisz kaldı yani anlayacagın gebeliğe engel değil sakın üzülme ... bende sorun yok 7 ay oldu bırakalı daha kalamadım.

Soğan suyunu daha önce adet düzensizliği için kullanmıştım. Pek etkili olduğunu söyleyemem ama inşallah bu kez işe yarar. Eğer olmazsa incir havuç kürünü denicem :) stres hamilelik için çok büük etkenmiş stres yaptıysan da olmuyor olabilir

bankacıyım canım stres benim göbek adım:) bi de benle beraber evlenenler doğurdu bile... 2 yıl oldu evleneli.. bilseydim hiiiçç korunmazdım. çok üzüldüm stres yaptım. haklısın galiba...

Mrb cnm sogan suyu sabah aksam 1 kez ac karnina dmi? Bnde inofolicle kalamadim smdi sogan suyu iciyorm bnde

Mrb cnm sogan suyu sabah aksam 1 kez ac karnina dmi? Bnde inofolicle kalamadim smdi sogan suyu iciyorm bnde

bildiğimiz sofra soğanı olacak hazır su kullancaksın canım ac karnına 4 e bölüp atacaksın 5 dk kaynatıp içeceksin canım. arkadasım 15 gün yapmıstı . 21 gün diyen de var. sen ibrahim saracoğludan arastr canm ardından da incir kürüne baslayacaksn inşallah en kısa hayırlı zamanda hamile kalırsn canm

Aç karnına içilmeli diye özellikle yazmışlar..Ben şimdiye kadar hep tok karnına içtim,Bu havuç kürü ve incir kürünü de aç karnına mı içmemiz gerekiyor acaba?bilginiz varmı?

Aç karnına içilmeli diye özellikle yazmışlar..Ben şimdiye kadar hep tok karnına içtim,Bu havuç kürü ve incir kürünü de aç karnına mı içmemiz gerekiyor acaba?bilginiz varmı?
Valla moralini bozmak gibi olmasinda bn neler denedim inofolic de kullandm ama olmadi bu ay yumurta catlatma ignesi verdi doktorum

Doktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz
merhaba bu inofolici doktor bgn banada verdi ymurtalarm tembelmiş brazda. yardmcı oluyormş. 3 kutuverdi siz bitirdikten snra mı hamılekaldnz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…