Mrb umudunu kirmak gbi olmasn ama bn inofolicle kalamadm bnde bu ay adet donemimde doktora gtxmMerhaba arkadaşlar bugün benimde doktorumgfolic verdi yrndan itibaren kullanmaya başlayacağım. Polikistikover hastasıyım. Burdaki yorumları okuyunca sevindim çoğu kişi ilk 3 ay hamile kalmış :) rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Gitcm baska tedavi uyguluck ama ins kalirsn cnmMrb umudunu kirmak gbi olmasn ama bn inofolicle kalamadm bnde bu ay adet donemimde doktora gtxm
canım pko isen bunun yannda soğan suyu da iç. benim sorunum olmadıgı halde inofolicle kalamadım. ama ben üzerine gunde 4-5 bardak kahve içiyordum kahve etkisini yok ediyormus bilmiyordum. şimdi böğürtlen köküne basladım. inşallah artık ben de anne olmak istiyorum.Merhaba arkadaşlar bugün benimde doktorum inofolic verdi yrndan itibaren kullanmaya başlayacağım. Polikistikover hastasıyım. Burdaki yorumları okuyunca sevindim çoğu kişi ilk 3 ay hamile kalmış :) rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Ne kadar süre kullandın inofoliği polikistikoverin var mı?Mrb umudunu kirmak gbi olmasn ama bn inofolicle kalamadm bnde bu ay adet donemimde doktora gtxm
Soğan suyu kürüyle birlikte yapıyorum pazartesi kan sonuçlarım açıklanıcak başka bir ilaçta ekleme yapabilirim dedi doktorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş. Polikistikoverim var adetlerim düzensiz uzun süre duphaston kullandım bi etkisi olmadı
Soğan suyunu daha önce adet düzensizliği için kullanmıştım. Pek etkili olduğunu söyleyemem ama inşallah bu kez işe yarar. Eğer olmazsa incir havuç kürünü denicem :) stres hamilelik için çok büük etkenmiş stres yaptıysan da olmuyor olabilircanım benim arkadasm pko lu arkadasım soğan suyu ile kaldı bi arkadasım da da pko vardı tedavisz kaldı yani anlayacagın gebeliğe engel değil sakın üzülme ... bende sorun yok 7 ay oldu bırakalı daha kalamadım.
Soğan suyunu daha önce adet düzensizliği için kullanmıştım. Pek etkili olduğunu söyleyemem ama inşallah bu kez işe yarar. Eğer olmazsa incir havuç kürünü denicem :) stres hamilelik için çok büük etkenmiş stres yaptıysan da olmuyor olabilir
Mrb cnm sogan suyu sabah aksam 1 kez ac karnina dmi? Bnde inofolicle kalamadim smdi sogan suyu iciyorm bndecanım pko isen bunun yannda soğan suyu da iç. benim sorunum olmadıgı halde inofolicle kalamadım. ama ben üzerine gunde 4-5 bardak kahve içiyordum kahve etkisini yok ediyormus bilmiyordum. şimdi böğürtlen köküne basladım. inşallah artık ben de anne olmak istiyorum.
Mrb cnm sogan suyu sabah aksam 1 kez ac karnina dmi? Bnde inofolicle kalamadim smdi sogan suyu iciyorm bnde
Kizlar sogan suyuyla kalan varmibankacıyım canım stres benim göbek adım:) bi de benle beraber evlenenler doğurdu bile... 2 yıl oldu evleneli.. bilseydim hiiiçç korunmazdım. çok üzüldüm stres yaptım. haklısın galiba...
benim arkadasım kaldı canım pko vard onda daKizlar sogan suyuyla kalan varmi
Bende pko yok cnm bnde bu ay kullaniyorum duzenli ins olur inofolicle kalamadim benbenim arkadasım kaldı canım pko vard onda da
Valla moralini bozmak gibi olmasinda bn neler denedim inofolic de kullandm ama olmadi bu ay yumurta catlatma ignesi verdi doktorumAç karnına içilmeli diye özellikle yazmışlar..Ben şimdiye kadar hep tok karnına içtim,Bu havuç kürü ve incir kürünü de aç karnına mı içmemiz gerekiyor acaba?bilginiz varmı?
Yaş kaç?ben 1982 doğumluyum yani çokta vakit geçirmemem gerekiyorValla moralini bozmak gibi olmasinda bn neler denedim inofolic de kullandm ama olmadi bu ay yumurta catlatma ignesi verdi doktorum
Yasim 23 bnimde rahmimde ur var bnimde gecirmemem gerekiyo normalde urum buyuyo cnku ama bn soganlada diger kurlerlede inofolicle de kalamadm iste bu ay karnimdan igneye basladkYaş kaç?ben 1982 doğumluyum yani çokta vakit geçirmemem gerekiyor
merhaba bu inofolici doktor bgn banada verdi ymurtalarm tembelmiş brazda. yardmcı oluyormş. 3 kutuverdi siz bitirdikten snra mı hamılekaldnz acabaDoktor hic bir sikintim olmadigimi soyledi sadece gebelige yardimci olmasi icin inofolic verdi 3 ay kullan dedi boyle olan varmi kizlar. Varsa ne kadar sure sonra hamile kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?