Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Inofolic pembe kutu hamilelikte kullanılıyor mu arkadaşlar bilen varsa çok rica ediyorum yardımcı olsun
İnofolic pembe kutuyu kullanıyordum, 4 haftalık hamilelikte de inofolic kullanılmaya devam edilir mi? Arkasında hamileler anneler doktora danışsın yazıyor ama doktor randevuma 1 hafta var. Siz biliyor musunuz yada doktora soran oldu mu acaba?
İnofolic pembe kutuyu kullanıyordum, 4 haftalık hamilelikte de inofolic kullanılmaya devam edilir mi? Arkasında hamileler anneler doktora danışsın yazıyor ama doktor randevuma 1 hafta var. Siz biliyor musunuz yada doktora soran oldu mu acaba?
hamilelikte kullanılabilir mi diye doktoruma sordum olur dedi folictrio da var dedim ikisi de olur dedi. Ben de folic trio kullandım. Ama bana sormadı inofolic pembe olan mı mavi olan mı diye