- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
- Konu Sahibi boniiboncuk
Kızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben de pco var ama ileri seviye değil. İnofolic toz olandan önermişti doktor İkinci ayda hamile kalmıştım ama kaybettim. Kürtaj oldum. Doktor senin durumuna göre ilacı öneriyor mesela inofolic combi ile toz olanın içeriğinde çok farklılık var.Kızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun canm benımKuzum ben de pco var ama ileri seviye değil. İnofolic toz olandan önermişti doktor İkinci ayda hamile kalmıştım ama kaybettim. Kürtaj oldum. Doktor senin durumuna göre ilacı öneriyor mesela inofolic combi ile toz olanın içeriğinde çok farklılık var.
Ben kullanıyorum canim pko yok bendrKızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Aa ne güzel doktora danıştın mı kuzum bir sıkıntı olmaz dmi bende kullansamBen kullanıyorum canim pko yok bendr
Danistim canim takviye olduğu için bi sıkıntı olmazAa ne güzel doktora danıştın mı kuzum bir sıkıntı olmaz dmi bende kullansam
Çok teşekkür ederim kuzumDanistim canim takviye olduğu için bi sıkıntı olmaz
Pcosum, doktor icinde inostiol olan ya inofolic ya gynositol kullan ben gynositol oneriyorum dedi. Bende onu alıp başlayacağım bakalım. Hem yumurta kalitesi icin hemde folikasit özelliğindeymişKızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Merhaba bende pco yum, 4 aya başlayacagım tık yok hala. Doktor kontrolü işe yumurta takibi yaptıracagım. Umarıö sizde işe yararPcosum, doktor icinde inostiol olan ya inofolic ya gynositol kullan ben gynositol oneriyorum dedi. Bende onu alıp başlayacağım bakalım. Hem yumurta kalitesi icin hemde folikasit özelliğindeymiş
İnşallah biz yumurta takibindeyiz zaten, kalitesi icin yararli dedi bakalim nasipMerhaba bende pco yum, 4 aya başlayacagım tık yok hala. Doktor kontrolü işe yumurta takibi yaptıracagım. Umarıö sizde işe yarar![]()
Tamam kuzım teşekkür ederim bakayım ben buna daPcosum, doktor icinde inostiol olan ya inofolic ya gynositol kullan ben gynositol oneriyorum dedi. Bende onu alıp başlayacağım bakalım. Hem yumurta kalitesi icin hemde folikasit özelliğindeymiş
Pcos var mıydı canımGynositol kullandim
Gynositol' dan mı bahsediyorsunuz acaba?Kızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Canm birçok farklı takviye varmışGynositol' dan mı bahsediyorsunuz acaba?
Canim adet gecikmesi yaptı mı inositolBende de pco yok ocean polysitol kullanmıştım takviye olarak