• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İnositol yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Kuzum ben de pco var ama ileri seviye değil. İnofolic toz olandan önermişti doktor İkinci ayda hamile kalmıştım ama kaybettim. Kürtaj oldum. Doktor senin durumuna göre ilacı öneriyor mesela inofolic combi ile toz olanın içeriğinde çok farklılık var.

Kuzum ben de pco var ama ileri seviye değil. İnofolic toz olandan önermişti doktor İkinci ayda hamile kalmıştım ama kaybettim. Kürtaj oldum. Doktor senin durumuna göre ilacı öneriyor mesela inofolic combi ile toz olanın içeriğinde çok farklılık var.
Geçmiş olsun canm benım
Bende pco yok ama yıne de kullanabilir miyim acaba dıye merak ettim

vitamin takviyesi gibi bişey doktora sormadan da içen çok okudum. Ben de doktora sormadan almıştım 2 kez kullandım ikisinde de arakanama yaptı yumurta çatlayamadı atılamadı onlar atılsın diye başka ilaç kullanmak zorunda kaldım. Normalde böyle bi sorunum yok. O şekilde süreç daha da uzayabiliyor bilgin olsun :)

Kızlar aranızda ınostiol içerikli takviye kullanan var mı sadece pcos olanlar mı kullanabiliyor ?yardımcı olur musunuz?
Pcosum, doktor icinde inostiol olan ya inofolic ya gynositol kullan ben gynositol oneriyorum dedi. Bende onu alıp başlayacağım bakalım. Hem yumurta kalitesi icin hemde folikasit özelliğindeymiş

Pcosum, doktor icinde inostiol olan ya inofolic ya gynositol kullan ben gynositol oneriyorum dedi. Bende onu alıp başlayacağım bakalım. Hem yumurta kalitesi icin hemde folikasit özelliğindeymiş
Merhaba bende pco yum, 4 aya başlayacagım tık yok hala. Doktor kontrolü işe yumurta takibi yaptıracagım. Umarıö sizde işe yarar 🌸

Pcos değilim canım ben kullanıyorum doktorumda onayladı, benim kullanma sebebim bu madde aynı zamanda kaygı anksiyete ve panik atağa da iyi geliyor hem de yumurta kalitelendiriyor oyuzden kullanıyorum

ben alasitol kullaniyorum pcosluyum ama adet olamadim gebelik de olusmadi ne oldu anlamadim 2 bucuk ay oldu yumurtayi buyuttu de catlamadi galiba yine de dr kontrolunde olursaniz iyi olur

Back
X