Gebeliğe Hazırlık İnositol yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mehaba. Gynositol ve ocean polysitol kullananlar günde kaç tane kullandınız? Geçen ay gynositol kullandım. Bu ay da ocean’ı. Akaşmdan akşama 1 tane kullanıyorum ama bazıları günde 2 tane içiyormuş. Bir zararı olur mu acaba?
merhaba ben ocean polysitol yeni başladım her sabah aç karna dedi doktor. Eczacı yarım çay bardağı suda yap şaseleri dedi ama tadı pek uygun değil o yüzden daha çok su ile yapıyorum. Daha önce kullanan ve etkisinin gören var mı acaba? ne kadar süre kullandınız mesela? Gebe kalmana yardımcı olur diyerek verdi doktor

Pcos değilim canım ben kullanıyorum doktorumda onayladı, benim kullanma sebebim bu madde aynı zamanda kaygı anksiyete ve panik atağa da iyi geliyor hem de yumurta kalitelendiriyor oyuzden kullanıyorum
Canım hangi markanın kimi kullanıyorsun acaba bende değilim kullnmk istiyorum

Merhabalar bana da doktorum gynopol verdi günde 2 şase. Gynostol ile içerikleri aynı denebilir. Bu takviyeler gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırır mı pek bilmiyorum kullanan varsa yorumlayabilir mi🙏🏻

Ben gynositol kullanmistim. Hem folik asit, hemde yumurta kalitesi artırma ve yumurtalarin buyumesine destek bi takviye. Günde 2 defa olmak üzere kullandim hamile kalana kadar. Digeri hakkinda bilgim yok.
Gynositol içinde inositol oranı 2000 mg ona rağmen mı günde iki defa kullandınız. Doktorunuz mu bu şekilde önerdi. Bir de ne kadar süre kullandınız

Merhaba bana da günde 2 kez verdi doktorum toplamda 4000mg yani 🙏🏻
Ben de günde iki kullanacağım bende adet düzeni açısından faydasi oldu inositolün ama henüz gebelik olmadi. Belki günde iki kullanırsam daha fazla etki edebilir. İnşallah bakalım siz eczaneden mı aldınız, ne kadardı fiyatı

Merhabalar bana da doktorum gynopol verdi günde 2 şase. Gynostol ile içerikleri aynı denebilir. Bu takviyeler gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırır mı pek bilmiyorum kullanan varsa yorumlayabilir mi🙏🏻
bildigim kadarıyla yumurta kalitesini arttırıyo bu vitaminler. ciddi oranda etkiliyo bence ama tabi duruma göre değişir sonuçları

Back
X