Gebeliğe Hazırlık İnositol yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vitamin takviyesi gibi bişey doktora sormadan da içen çok okudum. Ben de doktora sormadan almıştım 2 kez kullandım ikisinde de arakanama yaptı yumurta çatlayamadı atılamadı onlar atılsın diye başka ilaç kullanmak zorunda kaldım. Normalde böyle bi sorunum yok. O şekilde süreç daha da uzayabiliyor bilgin olsun :)
Aaa bunu ilk kez duydum canm

Aa normalde adetlerin düzenli miydi canm
Takvıyeden sonra mu olamadın
normalde de duzensiz 2 ay da bi oluyorum ama duzene sokmasi gerekmezmiydi hala da olmadim bakalim ne olcak asiri buyutmesjnden korkuyorum kist olusur diye biraktim zaten icmiyorum on gundur

normalde de duzensiz 2 ay da bi oluyorum ama duzene sokmasi gerekmezmiydi hala da olmadim bakalim ne olcak asiri buyutmesjnden korkuyorum kist olusur diye biraktim zaten icmiyorum on gundur
Evet canm düzene sokuyor diye okudum bende içeriğinde
Doktorla görüştün mu

Mehaba. Gynositol ve ocean polysitol kullananlar günde kaç tane kullandınız? Geçen ay gynositol kullandım. Bu ay da ocean’ı. Akaşmdan akşama 1 tane kullanıyorum ama bazıları günde 2 tane içiyormuş. Bir zararı olur mu acaba?

Mehaba. Gynositol ve ocean polysitol kullananlar günde kaç tane kullandınız? Geçen ay gynositol kullandım. Bu ay da ocean’ı. Akaşmdan akşama 1 tane kullanıyorum ama bazıları günde 2 tane içiyormuş. Bir zararı olur mu acaba?
Ben gynositol kullanmistim. Hem folik asit, hemde yumurta kalitesi artırma ve yumurtalarin buyumesine destek bi takviye. Günde 2 defa olmak üzere kullandim hamile kalana kadar. Digeri hakkinda bilgim yok.

Back
X