İnostrol ilacı kullandıktan ne kadar sonra hamile kalınır hamile kalan var mı?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-57
48
25
Hamile kalan var mı? Benim kullandım bu

Eklentiler

• GAG-1736463742956.webp
    GAG-1736463742956.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben kullandım hamile kalmıştım ilk aydan ama düşük oldu malesef. Bence iyi geldi ama pkos yok bende size pkos için mi verdiler?
Valla bende yoktu iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor yumurta tembiliği dedi biraz da adetim düzensizdi ondan verdi aslında

Valla bende yoktu iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor yumurta tembiliği dedi biraz da adetim düzensizdi ondan verdi aslında
Olabilir yumurtalara iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bence kullanabilirsiniz zaten takviye yani tam ilaç da sayılmaz. Doktor önerdiyse tabii.

Evet şuan hamileyim inşallah sağlıkla ilerler. Bunda da yine adet ve yumurtlamada içip ara vermiştim ama 2 ayda oldu.
Yani ilk içitinizden sonra bir daha mı içtiniz farklı bir ilaç mı?
Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra gebelik oldu sende

Son düzenleme:
Yani ilk içitinizden sonra bir daha mı içtiniz farklı bir ilaç mı?
Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra gebelik oldu sende
Yok şöyle ben temmuzda hamile kalmıştım o ay kullanmıştım ama eylülde düşük oldu sonra 3 ay ara verdik. Ocakta yine düşünmeye başladık aralık-ocakta içtim. Şubatta gebeliği öğrendim.

Yok şöyle ben temmuzda hamile kalmıştım o ay kullanmıştım ama eylülde düşük oldu sonra 3 ay ara verdik. Ocakta yine düşünmeye başladık aralık-ocakta içtim. Şubatta gebeliği öğrendim.
İnşallah hayırlısı Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin acaba ilaç bittikten sonra gebelik olur mu diye düşündüm?

İnşallah hayırlısı Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin acaba ilaç bittikten sonra gebelik olur mu diye düşündüm?
Evet olur inşallah neden olmasın o takviye zaten aslında normalde de faydalı bi vitamin. Siz deneyin hayırlısı olsun yumurtlama günlerini değerlendirin tutar inşallah

Back
X