Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu markayı değil fakat farklı marka kullandım inositol adetimi düzene soktu ve çok etkisini gördüm fakat hamile kalamadım nasip açıkçasıHamile kalan var mı? Benim kullandım bu
Peki bıraktıktan sonra hamile kaldın miBu markayı değil fakat farklı marka kullandım inositol adetimi düzene soktu ve çok etkisini gördüm fakat hamile kalamadım nasip açıkçası
Ben kullandım hamile kalmıştım ilk aydan ama düşük oldu malesef. Bence iyi geldi ama pkos yok bende size pkos için mi verdiler?Hamile kalan var mı? Benim kullandım bu
Valla bende yoktu iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor yumurta tembiliği dedi biraz da adetim düzensizdi ondan verdi aslındaBen kullandım hamile kalmıştım ilk aydan ama düşük oldu malesef. Bence iyi geldi ama pkos yok bende size pkos için mi verdiler?
Olabilir yumurtalara iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bence kullanabilirsiniz zaten takviye yani tam ilaç da sayılmaz. Doktor önerdiyse tabii.Valla bende yoktu iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor yumurta tembiliği dedi biraz da adetim düzensizdi ondan verdi aslında
Doktor yazdı bunu kullan dedi üç ayOlabilir yumurtalara iyi geliyormuş adetleri de düzenliyormuş bence kullanabilirsiniz zaten takviye yani tam ilaç da sayılmaz. Doktor önerdiyse tabii.
Hala kullanıyorum 3 ayda bir 20 gün ara vererek çünkü bvitamini inositol her anlamda faydalı vücudaPeki bıraktıktan sonra hamile kaldın mi
Ben de ara vererek kullanıyorum adetten yumurtlamaya kadar kullandım geneldeHala kullanıyorum 3 ayda bir 20 gün ara vererek çünkü bvitamini inositol her anlamda faydalı vücuda
Ondan sonra gebelik oldu mu ilacı içmeye bıraktıktan sonraBen kullandım hamile kalmıştım ilk aydan ama düşük oldu malesef. Bence iyi geldi ama pkos yok bende size pkos için mi verdiler?
Hangi markayı kullaniyorsunBu markayı değil fakat farklı marka kullandım inositol adetimi düzene soktu ve çok etkisini gördüm fakat hamile kalamadım nasip açıkçası
VenaturaHangi markayı kullaniyorsun
Ben bir gebenin günlüğünden inolacı kullanıyorum venatura nasıl içeriği güzel mi acaba canimVenatura
Evet güzell , metilfolat var içinde yani folik asitin aktif haliBen bir gebenin günlüğünden inolacı kullanıyorum venatura nasıl içeriği güzel mi acaba canim
Evet şuan hamileyim inşallah sağlıkla ilerler. Bunda da yine adet ve yumurtlamada içip ara vermiştim ama 2 ayda oldu.Ondan sonra gebelik oldu mu ilacı içmeye bıraktıktan sonra
Yani ilk içitinizden sonra bir daha mı içtiniz farklı bir ilaç mı?Evet şuan hamileyim inşallah sağlıkla ilerler. Bunda da yine adet ve yumurtlamada içip ara vermiştim ama 2 ayda oldu.
Yok şöyle ben temmuzda hamile kalmıştım o ay kullanmıştım ama eylülde düşük oldu sonra 3 ay ara verdik. Ocakta yine düşünmeye başladık aralık-ocakta içtim. Şubatta gebeliği öğrendim.Yani ilk içitinizden sonra bir daha mı içtiniz farklı bir ilaç mı?
Birde bıraktıktan ne kadar süre sonra gebelik oldu sende
İnşallah hayırlısı Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin acaba ilaç bittikten sonra gebelik olur mu diye düşündüm?Yok şöyle ben temmuzda hamile kalmıştım o ay kullanmıştım ama eylülde düşük oldu sonra 3 ay ara verdik. Ocakta yine düşünmeye başladık aralık-ocakta içtim. Şubatta gebeliği öğrendim.
Evet olur inşallah neden olmasın o takviye zaten aslında normalde de faydalı bi vitamin. Siz deneyin hayırlısı olsun yumurtlama günlerini değerlendirin tutar inşallahİnşallah hayırlısı Allah sağlıklı kucağına almaya nasip etsin acaba ilaç bittikten sonra gebelik olur mu diye düşündüm?
İnşallah hayırlısıylaEvet olur inşallah neden olmasın o takviye zaten aslında normalde de faydalı bi vitamin. Siz deneyin hayırlısı olsun yumurtlama günlerini değerlendirin tutar inşallah