Sende bunu kadinlar kulubunde mi soruyorsun.Tam olarak ne muhendisisin ve ne yapmaya calisiyorsun.
haklısın belki ama son çare napıyım nelere çare bulunmuyor ki burdaendüstri mühendisliğindeyim daha önce uygulanmamış bişey bulmaya çalışıyorum sadece nasıl açıklanır ki işte bu kadar :)
Mesela kac kisisiniz, zaman , mekan, kagit uzeri mi, yazilim mi, hardware mi ve alacagin not. Bunlardan bahsede bilirsin.
bünye dert sıkıntı okumaya alışmış bir kez okudum ama birşey anlamadım
5 kişiyiz. Çok güzel şeyler bulduk ama hep uygulanmış çıktı :/ 2 ay kadar bir süre içinde birşey geliştireceğiz sadece bir fikir de olabilir bir ürün de olabilir. Bunu gerçekleştirmemiz şart değil ancak tam olarak projesini yapmak zorundayız yani bu inovasyonun aşamalarından, nasıl olacağından , maliyet analizinden, sağlayacağı faydadan bahsedeceğiz. Notumuzu %20 etkileyen bir proje. İsteyen yazılıma da yönelebilir yani seçeneklerin sınırsız ancak elimizi neye atsak bulunmuş oluyor
ben hep cep telefonun ayna olarak kullanmasini du$unmu$ûmdur ama onuda çokdan yaptilar galiba :)
aklima bi$ey gelirse yazarim
galiba daha çok ihtiyaç olunan bi$ey du$unmek gerekiyoir deillmi yanli$ anlamadiysam, yani o $ekilde daha çabuk bulunur sanki bu odev
Ben akilli buzdolabi yapmistim. 9 sene oluyor iyi de bir not almistim ama eski notlarim simdi yok . Yoksa seve seve verirdim.
Teşekkür ederim olsun peki nasıl bişeydi bu akıllı buzdolabı ?
Bilirsin domates lerin tarihi olur curur. Bu buzdolabi icindekileri kendisi kontrol ediyor.Tabi koymadan once scan ediyorsun. Birinin tarihi gecmeden uyariyordu. Bir nevi navigasyon sistemi gibi. Ben kagit uzerinde yaptim ve bire bir modelini cizmistim. Degisik bolmeler olabilir her birinin sogukluk derecesi ayri olabilir. Bir de benim grup dagilmisti tek basima yapmistim.
Bitirme tezim de istatistiksel hesap makinesi uzerineydi yazilimdi. Ayrica kilo , bmi , doviz kuru(kurlari merkez bankasindan gunluk aliyordu) filan hesapliyordu. Cok once oldugu icin bu kadar hatirliyorum.
wow iyi fikir gerçekten çok başarılıymışçok sağol ilgilendiğin için :))
Aklıma yaratıcı fikir gelmiyorda bir şeyi çok isterdim bedenimde bir alarm olsa yemek saatlerimde beni uyandırsa/ hatırlatsa unutmasam yemek yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?