Aslinda sadece doviz kuru degil. Hani kucuk bir bilgisayar gibi hesap makinesi. Bir suru seyi ekleyebilirsin. Sana birsey bulsaydik iyiydi. Aklinda birsey varsa soyle bari de ben ordan devam edeyim.
nanogıdalara yönelmeye karar verdik gibi ne tarz bişey yaparız bilmiyoruz , ancak proses kısmı bizi zorlasa da yapacak başka şey yokherkes birşey söyledi çok sağolun ancak çoğu da yapılmıştı yoksa beğenmediğimden değil yanlış anlaşılmasın. sen de çok ilgilendin çook sağol :)
Merhabalar öncelikle. Ben mühendislik öğrencisiyim ve "İnovasyon ve Girişimcilik" dersi alıyorum. Bu ders kapsamında hocamız bizden bir proje istedi, inovatif yani yenilikçi ve daha önce yapılmamış, uygulanmamış bir şey bir fikir üretmemizi istedi. Grup çalışması olduğu için güzel fikirler bulduk ama hepsi de uygulanmış ya da daha önce bulunmuşMesela e-ticarette borsa uygulaması ya da telefon için bir application oluşturarak bineceğimiz otobüsün hangi durağa ne kadar sonra geleceğini öğrenmek gibi(yani akıllı durakların telefon versiyonu). Ancak uygulanıyormuş bunlar. Ne yapsak bilemedik. Bu tarz fikirleriniz varsa nolur yardım edin. Şimdiden çok teşekkür ederim.
merhaba,bende işletme mezunuyum ve yıllar önce girişimcilik dersimizin ödeviydi bu.bizde gurup olarak çalışmıştık.sana hemen kopye vereyim,bizim grup kışın ısıtan elektrikli ceket yapmıştı.elektrikli batteniye gibi düşün,ancak şarjı cep telefonu gibi önceden şarj ediyorsun,sonrada mesela 3 saat kadar kullanabiliyorsun.
mesela başka bir grupta konuşan saksı yapmıştı,hastane vs..gibi yerlerde yön söylüyordu,bununda patentini alıp satmışlardı hatta.bunlar sana fikir olursa geliştirebilirsin.kolay gelsin.
Bu fikrimi turkcell e yazacaktım , size söyliyeyim, belki hem size hem insanlara yarar.
kan bagışı ile ilgli bir yazılım yapın
ben operatöre kan grubumu , ve bagış yapmak istediğimi bildireyim
operatör bana sedece, o hastaya, hastahaneye, yakınsam mesaj göndersin.
zaten yakın oldugum için gidip kanı veririm bende :)[/QU
bu düşüncenden dolayı seni tebrik ediyorum güzel birşey acil kan ihtiyaçları durumunda o kan grubuna ait kişilerin hemen bulunmasında çok işe yarayacaktır. Fikrini paylaştıgın için de teşekkür ederim. Bence bu uygulama fikrini turkcell'e yaz yine sen eminim olumlu geri dönüş alıcaksındır, biz proje konusunu belirledik artık zaten :)
Kalori sayar :)
Küçük hesap makinaları boyutunda bir alet...
Yiyeceğin yada içeceğin şeyi üzerine tutup okutuyorsun ve o da anında kaç kalori olduğunu söylüyor.
Aynı zamanda sesli olarak da işlev görüyor.
Örneğin bir porsiyon kısır yiyeceksin.
Makinaya "bir porsiyon kısır " diyeceksin.O da anında kaç kalori olduğunu söyleyecek.
Nasılfena fikir değil sanki
Diyet yapanlar tarafından yok satılacak bir icat olurdu valla
K.k'dan ancak kaynana/görümce yumuşatma silahı, kocişi hipnoz yastığı falan gibi fikirler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?