değişik bir fikir ama ne güzel işte çok yemek yemiyorsun tamam sağlıksız ama (kendi açımdan düşündüm de)
Ama kendimi aç bırakıyorum düzensiz yemiş oluyorum sonra gelsin kilolar :) kilo almamak için bişiyler tasarlarsan da makbule geçer
Kalori sayar :)
Küçük hesap makinaları boyutunda bir alet...
Yiyeceğin yada içeceğin şeyi üzerine tutup okutuyorsun ve o da anında kaç kalori olduğunu söylüyor.
Aynı zamanda sesli olarak da işlev görüyor.
Örneğin bir porsiyon kısır yiyeceksin.
Makinaya "bir porsiyon kısır " diyeceksin.O da anında kaç kalori olduğunu söyleyecek.
Nasılfena fikir değil sanki
Diyet yapanlar tarafından yok satılacak bir icat olurdu valla
kaybolani bulma deyince aklima geldi
çocugun emzigi kaybolunca bulmak içinn bi$ey icat edin hayriniza
buyuk sevaba girersiniz :)
aslinda bu kaybolan hersey için olabilir .. ben ev telefonunda bi dugme var oraya basinca kablosuz telefonum çalmaya ab$liyor, nerdeyse sese gidip buluyorum
bizim evde tek kaybolmayan $ey telefon zaten
Aklıma yaratıcı fikir gelmiyorda bir şeyi çok isterdim bedenimde bir alarm olsa yemek saatlerimde beni uyandırsa/ hatırlatsa unutmasam yemek yemeyi
Bizim oraya belediye tuvalet yaptırdı sonra afiş atmış ne kadar para harcadı halk için v.s tuvaletin ve parkın açılışını yazmış bende parkın oyun için bölümünü beğendim aktivite için çok malzeme vardı birde canlı göreyim diye gittim anaaaam 6 dan 70 yaşına kadar herkes tuvalet sırasında her çıkanda perfect diyor ama bana sıra gelmezdi neyse 1 ay sonra baktım bomboş oğlumunda tuvaleti geldi girdim ana bildiğimiz tuvalet millete güzel gelen ne acaba dedim oğlumun tuvaleti biter bitmez dokunmatik falan değil otomatik tuvalet temizlendi sonra elimizi yıkayacağız alete yaklaştığımız anda sabun aktı lavaboya su kendı kendine açıldı tam elimizi kurulamayA gideceğiz alete yaklaştık otomatik verdi kağıt havluyu neyse işimiz bitti kapıda otomatik açıldı vay anam neler üretmiş millet dedim hayran kaldım sizde geridönüşüm deneyebilirsiniz herhangi bir şeyin geri dönüşümü olarak
Unut iste ne guzel. Bende bana yemek yemeyi unutturacak bir icat istiyorum. Mumkun mudur
Projene uyarmi bilmiyorum aklima sunlar geliyor.anahtar,hafiza karti,flash bellek vb gibi kucuk ama onem arz eden esyalar kayboldgnda bulmamzi kolaylastiracak sinyal.
Evet telefonlarda o ozellik var, iyi ki var. Keske kumandalara da olsa
Konu sahibi arada ugra da odevin gidisatini soyle :)
Japon mu cinli mi bir ara sey yapmisti. Uzaktan lazerli bir kalem, agiz tarafina tutarsan konusamiyorlardi. Kufur edenlere uygulanmali.
Aslında kumanda değil de daha farklı bişeye böyle bişeyler uygulanabilir. Ne olabilir ki acaba düşüneyim :44::44::44::44:
Bak dedigim hesap makinesini software seklinde cep telefonlari icin yapabilirsiniz. Sonucta doviz kuru hesaplayan cep telefonu application u yok, yoksa var miIlla internete gireceksin. Gelistirilebilir.
En iyisi yine cep telefonu icin farkli birsey gelistirmek.
Birde aklima korler icin gelistirilen renk bulma-soyleme cihazi geldi ama ne ise yarar bilmem.
malesef o application varbu arada son dediğin de çok iyi. Fikirlerin gerçekten çok güzel çok yaratıcısın :))
Merhabalar öncelikle. Ben mühendislik öğrencisiyim ve "İnovasyon ve Girişimcilik" dersi alıyorum. Bu ders kapsamında hocamız bizden bir proje istedi, inovatif yani yenilikçi ve daha önce yapılmamış, uygulanmamış bir şey bir fikir üretmemizi istedi. Grup çalışması olduğu için güzel fikirler bulduk ama hepsi de uygulanmış ya da daha önce bulunmuşMesela e-ticarette borsa uygulaması ya da telefon için bir application oluşturarak bineceğimiz otobüsün hangi durağa ne kadar sonra geleceğini öğrenmek gibi(yani akıllı durakların telefon versiyonu). Ancak uygulanıyormuş bunlar. Ne yapsak bilemedik. Bu tarz fikirleriniz varsa nolur yardım edin. Şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?