İnovatif fikirler. Lütfen yardım edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi exi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değişik bir fikir ama ne güzel işte çok yemek yemiyorsun tamam sağlıksız ama (kendi açımdan düşündüm de )

Ama kendimi aç bırakıyorum düzensiz yemiş oluyorum sonra gelsin kilolar :) kilo almamak için bişiyler tasarlarsan da makbule geçer

Ama kendimi aç bırakıyorum düzensiz yemiş oluyorum sonra gelsin kilolar :) kilo almamak için bişiyler tasarlarsan da makbule geçer

Kalori sayar :)
Küçük hesap makinaları boyutunda bir alet...
Yiyeceğin yada içeceğin şeyi üzerine tutup okutuyorsun ve o da anında kaç kalori olduğunu söylüyor.
Aynı zamanda sesli olarak da işlev görüyor.
Örneğin bir porsiyon kısır yiyeceksin.
Makinaya "bir porsiyon kısır " diyeceksin.O da anında kaç kalori olduğunu söyleyecek.
Nasıl fena fikir değil sanki
Diyet yapanlar tarafından yok satılacak bir icat olurdu valla

O değil de ben baştan gerçekten var sanıp heyecanla okudum sonuna baktım umutlarım yıkıldı olsa fena olmazdı

Bizim oraya belediye tuvalet yaptırdı sonra afiş atmış ne kadar para harcadı halk için v.s tuvaletin ve parkın açılışını yazmış bende parkın oyun için bölümünü beğendim aktivite için çok malzeme vardı birde canlı göreyim diye gittim anaaaam 6 dan 70 yaşına kadar herkes tuvalet sırasında her çıkanda perfect diyor ama bana sıra gelmezdi neyse 1 ay sonra baktım bomboş oğlumunda tuvaleti geldi girdim ana bildiğimiz tuvalet millete güzel gelen ne acaba dedim oğlumun tuvaleti biter bitmez dokunmatik falan değil otomatik tuvalet temizlendi sonra elimizi yıkayacağız alete yaklaştığımız anda sabun aktı lavaboya su kendı kendine açıldı tam elimizi kurulamayA gideceğiz alete yaklaştık otomatik verdi kağıt havluyu neyse işimiz bitti kapıda otomatik açıldı vay anam neler üretmiş millet dedim hayran kaldım sizde geridönüşüm deneyebilirsiniz herhangi bir şeyin geri dönüşümü olarak

Çok kolay gelsin diyorum ben de end müh. mezunuyum az uğraşmadık bu tip projelerle aklıma pek birşey gelmedi maalesef, topuğu çıkabilen hem topuklu hem de düz olabilen ayakkabı yapılabilir acaba yapmışlar mıdır dedim ama yapılmış bile:) Umarım kısa süre içinde güzel fikirler bulabilirsiniz

Projene uyarmi bilmiyorum aklima sunlar geliyor.anahtar,hafiza karti,flash bellek vb gibi kucuk ama onem arz eden esyalar kayboldgnda bulmamzi kolaylastiracak sinyal.

Bayıldım bu alete
işte böle değşik bişeyler olsun yaa mesela kadınların çocuk bakımında yardıma ihtiyaç duyduğu türden bişyelr olsun.

Bilmem saçmamı olur ama hani cep telefonumuz evin icinde kaybolduğunda bulabilmek icin caldiririz ya bizim evde bide kumanda cok kaybolur yarım saat aramisligimiz vardır -sonunda üst kattan çıktı- aynı şeyi evde kaybolan bi kac şey icin daha düşünebilirsin, kaybettiğimizde caldirip bulucagimiz bise yapabilirsin

Son düzenleme:
kaybolani bulma deyince aklima geldi
çocugun emzigi kaybolunca bulmak içinn bi$ey icat edin hayriniza
buyuk sevaba girersiniz :)

aslinda bu kaybolan hersey için olabilir .. ben ev telefonunda bi dugme var oraya basinca kablosuz telefonum çalmaya ab$liyor, nerdeyse sese gidip buluyorum
bizim evde tek kaybolmayan $ey telefon zaten

Evet telefonlarda o ozellik var, iyi ki var. Keske kumandalara da olsa

Konu sahibi arada ugra da odevin gidisatini soyle :)

Japon mu cinli mi bir ara sey yapmisti. Uzaktan lazerli bir kalem, agiz tarafina tutarsan konusamiyorlardi. Kufur edenlere uygulanmali.

Son düzenleme:
Yani ilk aklıma gelen, kablosuz modemin yaydığı radyasyonu ve zararları azaltacak bir sistem olabilir.

merhaba öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. ancak geri dönüşüm derken anlayamadım pek anlattıklarınızla geri dönüşümü bağdaştıramadım yani

Projene uyarmi bilmiyorum aklima sunlar geliyor.anahtar,hafiza karti,flash bellek vb gibi kucuk ama onem arz eden esyalar kayboldgnda bulmamzi kolaylastiracak sinyal.

teşekkür ederim ama bu tarz şeyler hep bulunmuş. Artık inovasyon çok zor galiba

Aslında kumanda değil de daha farklı bişeye böyle bişeyler uygulanabilir. Ne olabilir ki acaba düşüneyim :44::44::44::44:

Aslında kumanda değil de daha farklı bişeye böyle bişeyler uygulanabilir. Ne olabilir ki acaba düşüneyim :44::44::44::44:

Bak dedigim hesap makinesini software seklinde cep telefonlari icin yapabilirsiniz. Sonucta doviz kuru hesaplayan cep telefonu application u yok, yoksa var mi Illa internete gireceksin. Gelistirilebilir.

En iyisi yine cep telefonu icin farkli birsey gelistirmek.

Birde aklima korler icin gelistirilen renk bulma-soyleme cihazi geldi ama ne ise yarar bilmem.

Son düzenleme:

malesef o application var bu arada son dediğin de çok iyi. Fikirlerin gerçekten çok güzel çok yaratıcısın :))

malesef o application var bu arada son dediğin de çok iyi. Fikirlerin gerçekten çok güzel çok yaratıcısın :))

Aslinda sadece doviz kuru degil. Hani kucuk bir bilgisayar gibi hesap makinesi. Bir suru seyi ekleyebilirsin. Sana birsey bulsaydik iyiydi. Aklinda birsey varsa soyle bari de ben ordan devam edeyim.

İTÜ sözlüğe git, şaka değil gerçekten orada yazar olan bi arkadaş bul yaz, bak ne fikirler çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…