inox beyaz eşyalar

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
96
Sivas
kızlar ben beyaz eşyalarımı almaya başlıycam ama rengi hakkında kararsızım. beyazmı olmalı gri mi yoksa inox mu sizce? fikir verirmisiniz. hangisi hoş olur. aslında ben farklı olmasını istiyorum ama karar veremedim.

evlencek fln deilim ama annemler yenilediler mutfağı ve inox ankastre aldılar sana temin ederm hem görünş hem kullnış açısından mükemeller ;)

Geçen hafta tüm beyaz olan beyaz eşyalarımı ınox olanlarla değiştirdim. 1 Haftası olmadan pişmanlık duymaya başladım. Ocak sürekli leke bırakıyor. Islak bezle silinmemesi gerekiyormuş, özel sprey temizleyicisi varmış onu sıkıp bekleyip kuru bezle silmek gerekiyormuş. Buzdolabı ve bulaşık makinesinde tamamda ocak denilen şey her yemekde hatta her çay demledikden sonra akan su ve çay damlaları için şöyle bir silinir benim bildiğim. Heranda spreyle detaylı temizleyememki :1shok: Ben yemek pişerken bile sıçrayan yerleri silen biri olarak bu ınox bana göre değilmiş. Kullanmayıp süs gibi bakıcaksam tamam ama en azından ocak için son derece kullanışsızmış bence. Şimdiki aklım olsa inanın hepsini beyaz alırdım. Cifle ohhh mis gibi... Bide parmak izi bırakmıyormuş güya. Islak herşey leke bırakıyor daha ne olsun :kızgın: Ben aldığıma son derece pişman oldum. :gitme: :gitme:

Kızlar bugün servisden ınox temizleyici istedim geldi ve ocakda denedik sonuç çok iyi... Çok sevindim çünkü 10 gündür silipde leke leke kalınca tüm sinirlerim zıplıyordu bunun içinmi onca para verdim diye... Neyseki bugün temizlendiğini görünce içime sindi. Buzdolabı ve bulaşık makinesinde henüz denemedim. Deneyince yazarım.

ınox gerçekten çok şık duruyor ama ben ocakta elektrikli cam yüzeyli olanı kullanıyorum o daha şık duruyor temizlemesi kolay ben arçelik kullanıyorum tavsiye ederim. bu arada ınoxlarda parmak izi bırakmayan olmasına özen gösterin

ben de inox aldım. çok şık. kullanışlı da olacak umarım.

Son düzenleme:
bende inox aldım parmak izi bırakmayan..zaten bıraksada mikrofiber bezle temizlenebilir.. cok şık goruntululer inoxlar.

başlık açılalı çok olmuş ama eklemek istedim bende inox kullanıyorum ama ocakta kesinlikle tavsiye etmiyorum. temizliği zor. el izi de bırakıyor su izi de ve her deterjanı kullanamıyorsunuz. bu ygri renk alın eğer renginin hoş duracağnı düşünüyorsanız.

başlık açılalı çok olmuş ama eklemek istedim bende inox kullanıyorum ama ocakta kesinlikle tavsiye etmiyorum. temizliği zor. el izi de bırakıyor su izi de ve her deterjanı kullanamıyorsunuz. bu ygri renk alın eğer renginin hoş duracağnı düşünüyorsanız.

canım annemin ocağıda inox temizliği için Cif in özel çelik temizleyici ürününü kullanıyor çok kolay temizliyor hiç bir iz bırakmıyor marketlerden bulabilirsin fiyatı da 10 TL civarı

sevgili hanımlar yakında evlenicem allahın izni ile ama karar veremiyorum inox mu yoksa beyz mı diye napcam şimdi ben içim hiç rahat değil gri istiyorum ama ya dediğiniz gibi olursa yardımlarınızı bekliorum zaten kararsız bir insanım çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı günler hepinize
:50:

sırf rengi yüzünden aynı özellikteki bir eşyaya daha fazla para ödemeyi oldum olası mantıklı bulmamışımdır
benim bütçem şıklığı kaldırmıyor sanırım
ve nedense komple inoks olan mutfaklar bana şık görünmesinden çok soğuk itici geliyor neden bilmiyorum
beyaz eşya beyaz olmalıdır derim hep :27:

bende inox istiyorummm ama bosch mu arçelik mi karar veremedimm:18:

Back
X