• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

Canım merhaba hayırlı akşamlar
Şükür elhamdülillah dünden beri kalktım ayağa ama hala grip devam şükür bunada ayaktayım tabiki mecbur canım ev hanımı olunca ev işi dışarı işi hepsi sana bakıyor hamdolsun buna
Hastalıktan bisey de yiyemiyorum çorba vs hafif besleniyorum dün tartılmıştım 53 kiloyum şükür

Sen nasılsın canım isveç bittimi kilon kaç
Neler yapıyorsun
ALLAH razı olsun bu arada merak edip sordugun için canım
Merhba canım ne demek sorucam tabiki hiç bildiririm gelmedii yazdığını görmedim bende düşünüyodum haftasonu düğünleri var sonrasında girer belki diye esadüfen gördüm iyi olmana sevindim dediğin gibi ev hanımı olunca herşey bize bakıyor
İSVEÇ 9.gün sonunda bıraktım canım okadar aç kalmaya 2,5 kilo anca verebilldim şuan 62 kiloyum çok şükür 2.takım cuma yarışması diye olan gruba yazıyorum sen döndüğüne göre burayada yazarım artık :)

Merhba canım ne demek sorucam tabiki hiç bildiririm gelmedii yazdığını görmedim bende düşünüyodum haftasonu düğünleri var sonrasında girer belki diye esadüfen gördüm iyi olmana sevindim dediğin gibi ev hanımı olunca herşey bize bakıyor
İSVEÇ 9.gün sonunda bıraktım canım okadar aç kalmaya 2,5 kilo anca verebilldim şuan 62 kiloyum çok şükür 2.takım cuma yarışması diye olan gruba yazıyorum sen döndüğüne göre burayada yazarım artık :)
Canım seni görmek ne güzel ALLAHA şükür atlattım buradayım yine
Neden kilon takıldı canım ya vücudu sasirtman lazim biraz araştır kuzum bakalım ters giden bireyler var belli hayırlısı bakalım
Canım düğün iptal simdilik özel sebeplerden dolayi kısmet ona üzüldük nasip bu işler
Buraya da uğra seni görmek güzel

Bilmiyorum canım bende şok diyet falan bakıyorum biliyorum sağlıklı değil ama okadar az yemeye vermemekde olmuyo oyüzden bi şaşırtma yapıcam seni görmekde çok güzel alıştım sana :)

Düğün neden iptal bilmiyorum ama ALLAH herşeyin herzaman hayırlısını nasip etsin

Bilmiyorum canım bende şok diyet falan bakıyorum biliyorum sağlıklı değil ama okadar az yemeye vermemekde olmuyo oyüzden bi şaşırtma yapıcam seni görmekde çok güzel alıştım sana :)

Düğün neden iptal bilmiyorum ama ALLAH herşeyin herzaman hayırlısını nasip etsin
Canım Amin Rabbimiz herkesin gönlüne göre versin Amin
Ya sok diyetler evet çok etkili ama sonrasında verilen sen 2 katını alidırıyormuş canım çok duydum bunun

Bu günü bitirdim şükür elhamdülillah
Sabah ilk önce tabiki egzersiz yapıldı sonrasında 2 kocabardak su
Kahvaltı
Nesfit yedim biraz da ceviz
Öğlen 2 dilim tahılı ekmek 1 domates ve biraz lor 2 kupa yeşil çay
Aksam
Biraz kıymalı patates ve 1 kase yoğurt

Canım Amin Rabbimiz herkesin gönlüne göre versin Amin
Ya sok diyetler evet çok etkili ama sonrasında verilen sen 2 katını alidırıyormuş canım çok duydum bunun
Canım şok diyet bitince diyete normal devam etcem çok yemicem sadece vücut şaşırtmak için yapıcam bugün başladım patates diyetine

Benim dünkü menüm

Sabah 6 maydonoz kürü
Kahvaltı 6.30 2 kupa yeşilcay 1 kurabiye
10.30 sade sekersiz nesvafe
12.30 öğlen şehriye çorbası ve cacık
14.30 sade türk kahvesi
18.00 1 dilim karpuz 2tane kurabiye

Su 3.5 litre spor yarim saat

Şükür elhamdülillah sabah hafif bir egzersiz yapıldı sonrasında yine 2 bardak limonlu su sonrasında hafif bir kahvaltı peynirle omlet ve salata 2 kupa cay
Su 1 litreyi geçti nasipse daha da olur öğlen yemek yerine 1 kase aşure yedim çok canım istedi ama aksamida hafif gecirirsem dengelerim inşaALLAH
YARİN tartilcam bakalım bende kaç haftadır ayniyim gerçi bi kaç hafta evde değildim dikkat edemedim bakalım yarin ne diyecek tartı
Yine ayni olursa şaşırtma yapacağım bi kaç kür araştırıp yaparım bakalım yarin ne olacak

Benim dünkü menüm

Sabah 6 maydonoz kürü
Kahvaltı 6.30 2 kupa yeşilcay 1 kurabiye
10.30 sade sekersiz nesvafe
12.30 öğlen şehriye çorbası ve cacık
14.30 sade türk kahvesi
18.00 1 dilim karpuz 2tane kurabiye

Su 3.5 litre spor yarim saat
Canım aslında menun hafif kurabiyeyi saymazsak hem sabah hem aksam olmasa iyidi buna dikkat et bari nesfit denesen sabah kurabiye ile gecistirmek yerine
MasaALLAH SU çok iyi içilmiş

Canım aslında menun hafif kurabiyeyi saymazsak hem sabah hem aksam olmasa iyidi buna dikkat et bari nesfit denesen sabah kurabiye ile gecistirmek yerine
MasaALLAH SU çok iyi içilmiş
aynen canım dün regl döneminde çok canım tatlı istemişti oyüzden kurabiyeleri yedim yağlı ve kalorili olmasa iyiydi bugün patates diyetine başladım 3 gün deniyorum bakalım

Şükür elhamdülillah sabah hafif bir egzersiz yapıldı sonrasında yine 2 bardak limonlu su sonrasında hafif bir kahvaltı peynirle omlet ve salata 2 kupa cay
Su 1 litreyi geçti nasipse daha da olur öğlen yemek yerine 1 kase aşure yedim çok canım istedi ama aksamida hafif gecirirsem dengelerim inşaALLAH
YARİN tartilcam bakalım bende kaç haftadır ayniyim gerçi bi kaç hafta evde değildim dikkat edemedim bakalım yarin ne diyecek tartı
Yine ayni olursa şaşırtma yapacağım bi kaç kür araştırıp yaparım bakalım yarin ne olacak
MaşALLAH canım güzel gidiyosun dengeli yarını bekliyorum merakla

Sabah 6 da limonlu 1 bardak su
6.30 da 1 patates 1 bardak yoğurt
12.30da 2 patates 1 bardak yoğurt
15.00 şekersiz nescafe
18.00 2 bardak yoğurt
19.30 2 kupa Yeşilçay
20.30 şekersiz türk kahvesi

Su 3.5 litre dün böyle geçti bugünde şok 2.gün hadi hayırlısı :)

Sabah 6 da limonlu 1 bardak su
6.30 da 1 patates 1 bardak yoğurt
12.30da 2 patates 1 bardak yoğurt
15.00 şekersiz nescafe
18.00 2 bardak yoğurt
19.30 2 kupa Yeşilçay
20.30 şekersiz türk kahvesi

Su 3.5 litre dün böyle geçti bugünde şok 2.gün hadi hayırlısı :)
Hayırlı günler olsun inşaALLAH canım basladin patates diyetin sonucu çok merak ediyorum muhakkak bıldır canım
İlk günüydü dün diğmi güzel geçmiş bozmamişsin kolay gelsin canım

Hayırlı günler olsun inşaALLAH canım basladin patates diyetin sonucu çok merak ediyorum muhakkak bıldır canım
İlk günüydü dün diğmi güzel geçmiş bozmamişsin kolay gelsin canım
aynen canım ilk gündü bugün 2 yarın akşam son ALLAH'ın izniyle cuma sabahı bildirmiş olurum sen tartılabildinmi

Bugün tartı günüm 52.4 çıktım yani 600 gr vermişim 3 hafta sonra yine iyi gitmiş ama bakalım bu hafta biraz sıkı tutmak lazim hafta ya bari 52 olayım nasip bakalım ALLAH nasip ederse
Evet bugün sabah önce limonlu ilik Su sonra sinda 30 dakika yürüyüş kahvaltimi yaptım
2 dilim tahılı ekmek domates salatası 4 zeytin biraz peynir 1 kupa çay öğlen yemeyrcegim aksam henüz belli değil evde isler çok hayırlısı ile bitiretim yemek halledicem
Nasip bakalım bu arada Su 1 litre oldu yeşil çay kalmamış alacağım birazdan

Yemek faslı bitti şükür elhamdülillah
Biraz mercimek yemeği
Küçük kase yoğurt
Birazda salata
Su 3 litre oldu yeşil icicem birazdan türk kahvemi içtim öğlen
Spor yapacağım birazdan
Hayırlısı bakalım yemem artik birşey inşaALLAH
Yarına ALLAH KERİM

Yemek faslı bitti şükür elhamdülillah
Biraz mercimek yemeği
Küçük kase yoğurt
Birazda salata
Su 3 litre oldu yeşil icicem birazdan türk kahvemi içtim öğlen
Spor yapacağım birazdan
Hayırlısı bakalım yemem artik birşey inşaALLAH
Yarına ALLAH KERİM

günaydın canım hedef baya yakınladı hadi bakalım kısmetse dediğin gibi 52 yi görürsün inşALLAH
benimde menüm şöyle

sabah 6:30 1 bardak yoğurt 2 bardak yeşil çay
10 da ara öğün sade şekersiz nescafe
12.30da 2 haşlama patates 1 bardak yoğurt
18.00 1 haşlama patates 1 bardak yoğurt yerine 1 kase aşure yedim
20.00 1 bardak yeşilçay

su 3,5 litre spor :KK43:

normalde 62 kilom ama regl şişkinliğim vardı bu küre 63.5le başlamıştım yarın kısmetse sonuç bildiricem

günaydın canım hedef baya yakınladı hadi bakalım kısmetse dediğin gibi 52 yi görürsün inşALLAH
benimde menüm şöyle

sabah 6:30 1 bardak yoğurt 2 bardak yeşil çay
10 da ara öğün sade şekersiz nescafe
12.30da 2 haşlama patates 1 bardak yoğurt
18.00 1 haşlama patates 1 bardak yoğurt yerine 1 kase aşure yedim
20.00 1 bardak yeşilçay

su 3,5 litre spor :KK43:

normalde 62 kilom ama regl şişkinliğim vardı bu küre 63.5le başlamıştım yarın kısmetse sonuç bildiricem
Günaydın canım bende sonucu bekliyorum merakla yarın tartı ne diyecek bakalım afiyet olsun aşuren ohhh valla her zaman yenmiyor aşure ayindayiz bende biraz kacirdim aslında bu kadar yemesiydim kesin 52 olurdum tahmininde ama olsun telafi ederiz artik Rabbimiz ne güzel nasip etti de yedik

Sabah sporu yapıldı neredeyse yarim litre su icildi simdi kahvaltı nasipse
Nesfit yiycem yaninda biraz ceviz atarim agzima
Sonrasında yeşil çay içicem nasipse
Öğlen evde olmaya bilirim
Aksam
Dünden mercimek kaldı onu yicem kismetse
Yine yoğurt ve salata
İnşaALLAH boyle kapanır gün bakalım kısmet

Back
X