• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

canım oğluna Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin inşALLAH çocuğum yok belki tam anlayamam ama can sonuçta ötesi yok
Özel sebepler için herşeyin hayırlısı neyse o nasip olsun inşALLAH rabbim kimseye dert verip derman aratmasın
Âmin
Canım ALLAH razı olsun inşaALLAH
Rabbim nerde varsa göndersin derman bizede inşaALLAH
Âmin

canım daha iyimisin umarım birşeyler yoluna girmiştir
Canım merhaba nasılsın inşaALLAH herşey yolundadır ben uğrayamadım sıkıntılı süreçlerden geçiyorum Rabbimiz bizleri muhafaza eylesin Amin.
Ama bırakmadım diyetimi yani zaten pek aram yok bu aralar bunada şükür Elhamdülillah
50 kiloyum
Canım. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor kaç kilo oldun

Merhaba canim iyiyim elhamdulillah benim haftasonundan beri keyfim yok o sıkıntılı sureclere bende girdim sanirim Allahim yardimcimiz olsun bende 59 kiloyum devam ediyorum simdi kk ya girme amacim gruptan ayrilmak istiyorum daha girmicem yazmakti senin mesajini gördüm

Merhaba canim iyiyim elhamdulillah benim haftasonundan beri keyfim yok o sıkıntılı sureclere bende girdim sanirim Allahim yardimcimiz olsun bende 59 kiloyum devam ediyorum simdi kk ya girme amacim gruptan ayrilmak istiyorum daha girmicem yazmakti senin mesajini gördüm
Canım RABBIMIZ yardımcımız olsun inşaALLAH
Elbet bir çıkış yolu var ama imtihan gülüm her yara zamanla iyileşecek muhakka
Derdi veren derman da hazırlıyor hız bir zaman umutsuzluğa kapılma unutma ALLAH bizimle beraber

Back
X