insafsız vicdansız Allahsız doktor..Doktor dövenler boşuna dövmüyor...

yaklaşıma bak aman allahım eğitim almak hiçbişeyi değiştirmiyo bunu bi kez daha ispat ettiniz herkese beni haklı çıkardınız

ablanızın tek derdi kocasıyla ayrı yatmak sanırım vah vah vah

Değil mi nasıl tutsun kendini dövsün doktoru. Bu nasıl cahilce bir yaklaşım? Siz hastaları ölünce içerde parti mi veriyorlar sanıyorsunuz acaba? Benim kardeşimin bir hastasını kaybettiğinde hüngür hüngür ağladığını bilirim. Hasta kaza yapmış ya da 90 yaşında vefaat etmiş. Ne sanıyorsunuz ellerinden geleni yapmadıklarını mı? Ölsün diye bir kenarda beklettiklerini mi? Oldu polis size bir yakınınızı kaybettiğinizin haberini verse Allah ne verdiyse girişecek misiniz polise? Akıl fikir diliyorum.

at at ben burda değilim nede olsa ben onu bir arkadaşın bebeği ölmüş kucağında dopktor yüzünden onun gibilere dedim

Lütfen olan oldu çok şey söylendi ben arkadaşlara dedim üzerine gitmeyelim sizde haklısınız dedim sizde sinirle bazı sözler sarfettiniz ama bitti artık, artık geçti bebeğinizi düşünün sinirlerinizin yatışması için isterseniz biraz yazmayın zaten kapatırlar konuyu açmayın siteyi benimki sadece öneri zaten sinirleriniz bozuldu bu süreçte daha fazla bozulmasın bebeğinizde etkilenir ister istemez sizi mutlu edicek bişeyler yapın isterseniz

birgün aynılarını yaşarsanız beni anlarsınız ben kimseye beddua etmedim sadece o doktorlara dedim yine diyorum

bunlara edilecek en güzel dua allah onlarında çocuklarını doktor yapsın inşallah yüce rabbim yılda bir görüyoruz ablamı yılda biir onlar gibilere hizmet ediyor haketmeyenlere çalışıyor nankör bunların hepsi

birgün aynılarını yaşarsanız beni anlarsınız ben kimseye beddua etmedim sadece o doktorlara dedim yine diyorum

Arkadaşım gerçekten ne yazdığını blmeyecek bir durumdasın. Önce dedin kaç gündür öksüren çocuk kucağımda sonra çevirdin lafı o akşam öksürmeye başladı. Önce dedin topunuzun Allah belasını versin sonra çeviriyorsun ben kimseye beddua etmedim. Bir insan lafını bu kadar da çevirmez ki.

Aylık 2 bin mi kazanıyor? Emin misiniz? döner sermayeden ne kadar alıyorlar peki? nöbet tazminatı vs. aylık 2bine çalışan doktor yok diye biliyorum

Konu incelenmek üzere kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…