konunun hepsini okuyun sonra yorum yapın...ben acil poliklinik muayeneye gittim çocuk doktoru 22:30a kadar muayene oluyor.bunu 3 kez yazdımayrıca adminler reytingden memnun sanırım birtürlü kapatmıyorlar konuyu ben yeterli cevabı aldım canımın derdindenyken birde tartışma istemiyorum...
Ilk sayfada "kucagimda gunlerce oksuren cocuk"diye kendiniz yazmissiniz cocugumuzda diyorki neden cocuk doktoruna goturmedin gunlerce bekleyip ACILe goturdun sonucta orasi ACIL hastalar icin keske cocuk doktoruna gitseydinizde acil i acil hastalara biraksaydiniz
Cocuk doktoru olsada sonucta "acil"degilmi yada adi acilde randevulumu calisiyor valla anlamadim gercektenkonunun hepsini okuyun sonra yorum yapın...ben acil poliklinik muayeneye gittim çocuk doktoru 22:30a kadar muayene oluyor.bunu 3 kez yazdımayrıca adminler reytingden memnun sanırım birtürlü kapatmıyorlar konuyu ben yeterli cevabı aldım canımın derdindenyken birde tartışma istemiyorum...
konunun hepsini okuyun sonra yorum yapın...ben acil poliklinik muayeneye gittim çocuk doktoru 22:30a kadar muayene oluyor.bunu 3 kez yazdımayrıca adminler reytingden memnun sanırım birtürlü kapatmıyorlar konuyu ben yeterli cevabı aldım canımın derdindenyken birde tartışma istemiyorum...
adminler sürekli sitede değil bilmem farkında mısın? ama bence senin ciddi bi öfke ve ifade sorunun var çok ciddiyim.birşey talep ederken bile alttan laf vurmalar iğnelemeler falan değişik bi durum.
bende yeterınce okudum ve anladım merak etmeyin ama sanırım siz cocugunuzu doktora geç götürdüğünüzün farkındasınız ve vicdanınız sızlıyor hıncınızı burdan cıkartıyorsunuz...ayrıca kimse sizinle tartışma içine girmiyor ama sizde biraz fevri cevaplar veriyorsunuz
:))ya allah aşkına uğraşma nesaj gönderdim ne iğnelemesi...şuan online sen çiçek ol..
Devlet hastaneleri ya ilgilenmez ilgilendi diyelim kasap gibi
Haldır huldur is yaparlar basima geldi biliyorum cunku.
Ben bundan 1 ay önce internetten sikayette bulundum
evime zarf bile geldi sikayetiniz bildirilmistir diye.
Normalde hep özele gderim 1 kere devlete gittim pisman oldum
Ama hakkni yememek lazım isini fevkalade yapan doktorlarda war
devlet hastanelerinde.
O kucuk bebege yazik kyamam ben ona
Özel hastaneler halkla ilişkileri iyi tutar.Çünkü ticaret yapıyorlar, hastadan önce müşteriyiz. Ama bu iyi mi kötü mü? Doktor bir arkadaşım anlatmıştı ne kadar doğru bilemem ama adamlar kar-zarar mantığıyla çalışıyorlar.Kullanılan ilaçlar,aletler vs. bunlarda sürekli tasarruf yoluna gidiliyormuş bu da hastadan kısarak oluyor tabi.Bu yönünü düşünmekte de fayda var.Ben yine de her zaman devlet hastanesi derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?