• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insalar saygısız oldugumu düşünüyor

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu

Son düzenleme:
Herkes bunu düşünüyorsa vardır bir durum.
Değiştiremeyeceğimiz kendimizden ödün veremeyeceğimiz olaylar vardır ama bu saygısızlık olmamalı.
Argonun gerektiği ve gerektirmediği yerler vardır.Ailenin yanında büyüklerin yanında argo kullanılmaz.

çevrendekilerin bunu sorun etmesi rahatsız ediyormu ve sen bunu değiştirmek itiyormusun?

Sanki doğru düşünüyorlar:110:yaşınız kaç acaba?

Bu bir sorun ve bunu degistirmek sizin elinizde.
Bende mesleğim gereği çok argo konuşurum böyle alıştım zaten hiç bir zaman hanım hanımcık olamadım ama en azından büyüklerime karşı eşime karşı kibar olmaya gayret gösteriyorum.

Bu bir sorun ve bunu degistirmek sizin elinizde.
Bende mesleğim gereği çok argo konuşurum böyle alıştım zaten hiç bir zaman hanım hanımcık olamadım ama en azından büyüklerime karşı eşime karşı kibar olmaya gayret gösteriyorum.
olamıyorum işte erkeklerin içinde büyüdüm o yüzden

Duzeltmeye çalışabilirsin nasil aliskanlik yaptiysan oyle gider biraz dikkat ile bence cozulur herkesin kotu dusunmesinden once kendine yakisip yakistirmaman
bazen yol ortasında ağza alınmayack küfürler ediyorum insanlar dönüp ne ahlaksız kadın diye bakıyolar ama çok zor işte vazgeçmek

Ailenden böyle görmüş olabilirsin ama bir bayanın ağzına argo hiç yakışmıyor.
Her ortamda böyle konusamazsın ki..

Bence evin içinde bile konuşma.
İtici durur bir kere ya
Haklı yani kim demişse..

Ailenden böyle görmüş olabilirsin ama bir bayanın ağzına argo hiç yakışmıyor.
Her ortamda böyle konusamazsın ki..

Bence evin içinde bile konuşma.
İtici durur bir kere ya
Haklı yani kim demişse..
annem küfürden nefret eder babam eder ama ben niye böyle biraz ahlak yoksunu oldum

Yaşınız küçük sanmıştım aslındao_Oartık ergenlikten çıkdığınıza göre ilk önce evde özenli olmaya çalışın :KK51:buraya yazdınızki dert ettiniz bunu bende argo çok kullanırım hatta küfür bile edebilirim o_OBüyüklerin yanında değil ama eşim bazen böle kalıyor:KK57: siyaset haberleri izlerken.

Yetiştiriliş tarzından kaynaklanan bir durum ama vazgecmek için elinden geleni yapmalısın

Bırak kadını erkekte bile sürekli argo konuşmak çok itici durur

olamıyorum işte erkeklerin içinde büyüdüm o yüzden
Ben de erkekler arasında büyüdüm yetistim 100 erkekle aynı sınıfta üniversite okudum çalıştığım is yerinde yani sahada tek bayanım.
Ama sonuçta bayanım ve bunu kontrol altında tutmak sizin elinizde sinirlenince susun konuşmayın ki ağzınızdan küfür vb çıkmasın

Yetiştiriliş tarzından kaynaklanan bir durum ama vazgecmek için elinden geleni yapmalısın

Bırak kadını erkekte bile sürekli argo konuşmak çok itici durur
annem çok hanımefendi biri babamda biraz var ama argo ben makinalı tüfek gbi argo

valla ne yalan sölim bende bayana ne olursa olsun küfür yakıştıramıyorum . bence sizin kolayınıza geliyor yapamıyorum düzeltemiyorum ,olmuyor ,vazgeçemiyorum demek . bu kelimelerın arkasına sığınıyorsunuz . hatta bence bunu okurken bile küfür edip olmuyo bılmem ne dıceksınız....

Back
X