• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insalar saygısız oldugumu düşünüyor

Küfür bir çok insanın kullandığı bir şey o yüzden yadırgamıyorum.Bunun kadını erkeği yok.
Ama daima kullanıyorsanız o zaman biraz dikkat etmelisiniz kelimelerinize.Yeni tanıştığınız ya da fazla yakın olmadığınız insanların gözünde kötü bir izlenim bırakırsınız.Zaten yakınınızdakiler bu huyunuzu biliyorlardır.

selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu

cevrendekı degıl sende bunun bır sorun oldugunu bılıyorsunkı bunları yazıyorsun.. daha dıkkat etmeye calıssan uslubuna ..atlatamadıgın bırseyler varsa bır destek alsan ?

Bir kıza hiç yakışmaz bence ağır, argo sözler kullanmak en azından farkındasınız düzeltebilirsiniz.

Bir şey söylerken 10 kere düşünüp konusun yavas yavas karsımdaki nasıl anlar diye.Yoksa cevrenizdekiler tabiki saygısız oldugunuzu düşünür.

Önce ev içinde kendinizi düzeltmeye başlayın. Bir kumbara ya da bir kavanoz alın oturma odasına görünen bir yere yerleştirin, o evinizin argo kumbarası. Evin içinde 'lan' denildiğinde küfür edildiğinde vs. eden kişi kumbaraya aranızda belirlediğiniz bir miktar para atacak. Anne babanıza evdeki diğer insanlara da söyleyin, farketmeden argo kullandığınızda sizi uyarsınlar. Böyle böyle alışacaksınız.

selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu
Evet Dikkatli olman gerekiyor çok yanlış kendini düzeltmeye çalış.

Sokak ortasında azığa alınmayacak küfürler eden kişinin kendine saygısı yoktur bir kere.
İnsanlar haklı saygısızsın.

Kaç yaşındasın... Aslında bunu düşünmen güzel bir adım böyle düşünerek kendini ifade edebilirsin bence kitap oku kendini geliştir dilini düzeltebilirsin kitap çözüm bence

Kaç yaşındasın... Aslında bunu düşünmen güzel bir adım böyle düşünerek kendini ifade edebilirsin bence kitap oku kendini geliştir dilini düzeltebilirsin kitap çözüm bence
33 yaşım ama senelerdir var çevremde çoğunlukla karşı cins var onlar sorun görmüyor gülüyor ama bazı insanlarda ne ahlaksız kadın diye başlıyolar

çevredekilerden ziyade sizin dert edinmeniz gereken bir durum bu.çevredekiler uzaklaşabilir ama siz hep kendinizle kalacaksınız.

Burda hepimiz kadınız niye beni yargılıyorsun güzel bişey değil tabi küfür ama yargılamanın onun kadar kötü
ben sadece ağzı küfür dolu olan bir kadının dışarıdan nasıl göründüğünü ifade ettim. Erkeğede yakışmıyor argo küfür vs.. ama kadında daha bir itici duruyor. Çocuğunuz olsa sizi örnek alsa mesela ilk kelimesi lan olsa ne yapardınız.

çevredekilerden ziyade sizin dert edinmeniz gereken bir durum bu.çevredekiler uzaklaşabilir ama siz hep kendinizle kalacaksınız.
Öyle
ben sadece ağzı küfür dolu olan bir kadının dışarıdan nasıl göründüğünü ifade ettim. Erkeğede yakışmıyor argo küfür vs.. ama kadında daha bir itici duruyor. Çocuğunuz olsa sizi örnek alsa mesela ilk kelimesi lan olsa ne yapardınız.
Örnek almasını istemem zaten çocuğum olmasını düşünmüyorum

Sen sorun yok diyosan bize halt yemek düşer ne diyek :s

Böyle biriyseniz çalışmıyor ve arkadaş çevreniz yok yada yok denecek kadar azdır evlide değilsinizdir.
33 yaşındasınız değişmek sizin elinizde ama cidden insanların düşündüğü gibi bir imajınız var anlattığınıza göre.
Kişisel gelişim kurslarına ve psikoloğa gidin bence

Eger siz bu durumunuzdan rahatsizsaniz degistirmeye calisin kendinizi.
Insanin kendiyle mucadelesi zordur ancak sonuc verir.
Biraz konusmalariniza dikkat edersiniz, biraz buyuklere saygi gosterirsiniz olur biter.

Ağıza alınmayacak şeyler söylemem ama ben de argo konuşurum. İş hayatımda ve sosyal ortamlarda ise bambaşkayım, insan isteyince ortamına göre davranabiliyor:KK53:

Back
X