• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insalar saygısız oldugumu düşünüyor

Bende duz düz konuşurum ama küfür birak kadina, erkege bile hiç yakismiyor..
Direk soguma ve uzaklasma sebebi.

madem insalrın böle düşünmesi sizi üzmüyorsaki üzmüyor belli ozaman devam edin gitsin sizde menusunuz belliki olaydan:110::KK57:

kadın küfür etmez diyenlerden değilim hak edene edilir ama bunun günlük dilde kullanımına çok karşıyım tam ağzınıza gelmişken dilinizi ısırın
konuyla ilgili aklıma geldi vezirin biri esnaftan biriyle tavla oynuyormuş,
oynarken buyurun efendim
zatıaliniz nasıllar efendim gibi çok kibar bir şekilde konuşuyormuş etraftan merak edenler olmuş yahu niye bu kadar kibar konuşuyorsun bu kaba adamla demişler
oda ağzım alışmasın burada yanlışlıkla bir gaf yaparsam sorun yok ama padişahın yanında yaparsam kellem gider diye
burdaki gibi dil bir alışkanlık meselesi kendini ne yönde değiştirir o yönde uğraşır ve her yerde buna dikkat edersen en azından çok fazla küfür etmemeye uğraşırsan buna alışırsın bence

üzüyor ama çok zor bırakmak inanın takıntılı bi insanım bide
bak canım zor diye bişe yok cevaplarından senin istemediğin ve uğraşmadığın çaba sarfetmedini anlıyorum ben . ya şişko insana kilo ver tatlı yeme demek kadar zor tabide yılların kazılmış olan alışkanlığı ama naılki o katılaşmış yağlar eriyorsa diyetle seninde ağzın güzel bi diyetle düzelir bence .önemli olan istemek ben bunu bilir bunu sölerim

Bayanı bırakın erkeğin ağzına bile yakışmaz ki argo. Varoş mahalle gülleri gibi ne o öyle.
Türkan Şoray'ın filmi vardı.Çengi Naciye. O geldi aklıma argo kullanıyorum deyince. :D
Ben de kullanırım bazen ama genelde kısık sesle. Kimsenin ağzına yakıştıramıyorum. Halbuki küfürlerin havada uçuştuğu bir ortamda büyümüş olmama rağmen.

Bu bir hastalık biliyor musunuz? Tıpta adı bile var. Kapoli gibi bir şeydi sanırım. Komşumuzun oğlu aynı sizin gibiydi ve terapi falan görüyordu. Araştırıp iyi bir danışmana gidin bence. Hatta mutlaka gidin çünkü doktor tedavi edilemezse daha farklı boyutlara gidebilir demiş.

Ben yaşınızı çok daha küçük sanmıştım. 33 yaşındaymışsınız, kocaman kadınsınız, herkesten önce sizin rahatsız olmanız gerek bundan. Saygılı olmak bir seçenek değil, mecburiyettir, bunu bilin. Ne demek sokakta ağza alınmayacak küfür etmek? Elinizde nasıl değil? Hiç mi otokontrolünüz yok? Kelime dağarcığınız düzgün konuşamayacak kadar darsa kitap okuyun, kendinizi ve öfkenizi kontrol edemiyorsanız uzman yardımı alın. Çaresiz bir hastalık değil bu, sadece ağzınızı kontrol edeceksiniz. Gayet de isteyince olan bir şey bu. Hiç bir şey bunu düzeltmeye bahane değil, ergenlik çağı, yaşadıklarınız filan, geçin bunları.

Bu bir hastalık biliyor musunuz? Tıpta adı bile var. Kapoli gibi bir şeydi sanırım. Komşumuzun oğlu aynı sizin gibiydi ve terapi falan görüyordu. Araştırıp iyi bir danışmana gidin bence. Hatta mutlaka gidin çünkü doktor tedavi edilemezse daha farklı boyutlara gidebilir demiş.
Tureg sendromundan bahsediyorsunuz sanırım ama bence bu daha farklı bir durum. Sanırim konu sahibinin yetistirilme tarzından kaynaklanıyor. Ben de argo sever ve zaman zaman kullanırım fakat yerinde ortaminda ve dozunda olmak kaydıyla.

Tureg sendromundan bahsediyorsunuz sanırım ama bence bu daha farklı bir durum. Sanırim yetistirilme tarzınizdan kaynaklanıyor. Ben de argo sever ve zaman zaman kullanırım fakat yerinde ortaminda ve dozunda olmak kaydıyla.

Bilemiyorum canım , hatırlayamadım şimdi, ama o ileri boyuttaydı engel olamıyordu sürekli küfür ediyordu ve doktoru daha fazla ilerlerse farklı boyutlara geçebilir demiş. Kadın kaç doktor dolaştı, sonra ne oldu bilmiyorum taşındık oradan. Merdivenden ben aşağı iniyordum o yukarı çıkıyordu yol verdim küfür etti bana en basit örneği. Ya da sigara istiyor marketten küfür ederek istiyor vs gibi. Çok kötü bence.

Bilemiyorum canım , hatırlayamadım şimdi, ama o ileri boyuttaydı engel olamıyordu sürekli küfür ediyordu ve doktoru daha fazla ilerlerse farklı boyutlara geçebilir demiş. Kadın kaç doktor dolaştı, sonra ne oldu bilmiyorum taşındık oradan. Merdivenden ben aşağı iniyordum o yukarı çıkıyordu yol verdim küfür etti bana en basit örneği. Ya da sigara istiyor marketten küfür ederek istiyor vs gibi. Çok kötü bence.
bendede öyle var hele arkadaşlarımın yanında annemle babamla konuşurken bile istemeden lan diyorum

Off evet illet bir hastalık. Annecigi ne kadar üzülüyordur çocuğa. Çok zor bir durum. Ama konu sahibinin durumu sanırım bu boyutta değil biraz profesyonel destekle ustesinden gelebilir.

selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu
Doktora git tedavi ol . Geciktirme

Back
X