- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
E sorunun farkındaysanız düzeltin kendinizi.acı biber sürün dilinize:)annem küfürden nefret eder babam eder ama ben niye böyle biraz ahlak yoksunu oldum
Çok ağır küfürler ederim sokakta demişsiniz.. ben utandım vallahi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E sorunun farkındaysanız düzeltin kendinizi.acı biber sürün dilinize:)annem küfürden nefret eder babam eder ama ben niye böyle biraz ahlak yoksunu oldum
:)Benimde tek saygım kendime.
Boşver
yanımdaki erkek arkadaşlar bile benden öğrendiBende duz düz konuşurum ama küfür birak kadina, erkege bile hiç yakismiyor..
Direk soguma ve uzaklasma sebebi.
annem çok hanımefendi biri babamda biraz var ama argo ben makinalı tüfek gbi argo
psikoloğa gittim de olmadı yine başlıyorumErkeklerin arasında büyümüşsün ya ondan öyle dedim. Bir psikoloğa görün istersen.
yanımdaki erkek arkadaşlar bile benden öğrendi
üzüyor ama çok zor bırakmak inanın takıntılı bi insanım bidemadem insalrın böle düşünmesi sizi üzmüyorsaki üzmüyor belli ozaman devam edin gitsin sizde menusunuz belliki olaydan![]()
bak canım zor diye bişe yok cevaplarından senin istemediğin ve uğraşmadığın çaba sarfetmedini anlıyorum ben . ya şişko insana kilo ver tatlı yeme demek kadar zor tabide yılların kazılmış olan alışkanlığı ama naılki o katılaşmış yağlar eriyorsa diyetle seninde ağzın güzel bi diyetle düzelir bence .önemli olan istemek ben bunu bilir bunu sölerimüzüyor ama çok zor bırakmak inanın takıntılı bi insanım bide
Tureg sendromundan bahsediyorsunuz sanırım ama bence bu daha farklı bir durum. Sanırim konu sahibinin yetistirilme tarzından kaynaklanıyor. Ben de argo sever ve zaman zaman kullanırım fakat yerinde ortaminda ve dozunda olmak kaydıyla.Bu bir hastalık biliyor musunuz? Tıpta adı bile var. Kapoli gibi bir şeydi sanırım. Komşumuzun oğlu aynı sizin gibiydi ve terapi falan görüyordu. Araştırıp iyi bir danışmana gidin bence. Hatta mutlaka gidin çünkü doktor tedavi edilemezse daha farklı boyutlara gidebilir demiş.
Tureg sendromundan bahsediyorsunuz sanırım ama bence bu daha farklı bir durum. Sanırim yetistirilme tarzınizdan kaynaklanıyor. Ben de argo sever ve zaman zaman kullanırım fakat yerinde ortaminda ve dozunda olmak kaydıyla.
bendede öyle var hele arkadaşlarımın yanında annemle babamla konuşurken bile istemeden lan diyorumBilemiyorum canım , hatırlayamadım şimdi, ama o ileri boyuttaydı engel olamıyordu sürekli küfür ediyordu ve doktoru daha fazla ilerlerse farklı boyutlara geçebilir demiş. Kadın kaç doktor dolaştı, sonra ne oldu bilmiyorum taşındık oradan. Merdivenden ben aşağı iniyordum o yukarı çıkıyordu yol verdim küfür etti bana en basit örneği. Ya da sigara istiyor marketten küfür ederek istiyor vs gibi. Çok kötü bence.
Off evet illet bir hastalık. Annecigi ne kadar üzülüyordur çocuğa. Çok zor bir durum. Ama konu sahibinin durumu sanırım bu boyutta değil biraz profesyonel destekle ustesinden gelebilir.Bilemiyorum canım , hatırlayamadım şimdi, ama o ileri boyuttaydı engel olamıyordu sürekli küfür ediyordu ve doktoru daha fazla ilerlerse farklı boyutlara geçebilir demiş. Kadın kaç doktor dolaştı, sonra ne oldu bilmiyorum taşındık oradan. Merdivenden ben aşağı iniyordum o yukarı çıkıyordu yol verdim küfür etti bana en basit örneği. Ya da sigara istiyor marketten küfür ederek istiyor vs gibi. Çok kötü bence.
Doktora git tedavi ol . Geciktirmeselam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu