süper cnm :) inşsllsh.
sende sevilyorsunnnn cnmmmm ..sende iyiki ama iyiki varsınnnn..:124::124::124::124::124:bu topik ismi fikrini bana dün bi yorumuyla veren güzide insanseni seviyore iyi ki varsın...
sende sevilyorsunnnn cnmmmm ..sende iyiki ama iyiki varsınnnn..:124::124::124::124::124:
inşallah diyerekten ben de geldim kızlar
hayırlı olsun inş.. bu topik herkese uğur getirir herkes anne olur ( uğur böcekleri yakamızda olsun )
çoookkkk içten,yürekten,kalpten,eeeeen derinden,akciğerlerden,dalaktan,böbrekten herbişeyden amin (gör bak ne kadar içten)
delisin kızm sen evet cok içden oldu bu ...
kızlar bu topiğe uygun gıdıceğını dusunerekden dun gecekı ruyamı anlatmak ısdedım... ''ben hamıleydım ama kendımede o kadar yakısdırdımkı karnımın kocaman olmasını etrafım hc tanımadıım ınsanlarla doluydu tek tanıdıım ıkı kişi vardı annem ve esım ama sunuda soylemek ısdıorum hep yeşillikdı hertaraf.. sonra bırden sancılandım ve kendımı zar zor bı yataga attım ve kendı kendıme doğum yapmaya başladım baktım cocun kafası gozuktu ben oyle dualara okuyorumkı sonra bı ebe geldı ve doğumum gercekleştı anam bıde ne goreyım bı erkek sımsıyah saclar pamuk gbı onu kucama aldım ve butun sancım gectı sonra esım geldı ve onun kucağına verdım bıde ne goreyım kopyası aynı eşimm.. erkek evladı'' cok tatlıydı.. sabah uyandımda bırden kucağıma baktım =(( onun gercek olmasını o kadar cok ısderdımkıı
canımmmmmmmmmmmmm
ne kadar güzel sevimli bi rüya bu..
allah malum etmiş olur inş..[/QUOTE
umarım pufpufcum. mesela dun goromcemın oğlunun doğumgunuydu 3 yasına grdı 3senedırde tanıorum ve cokda sevıorum dun nedense duramadım orda hep baska yerlere kaçtımm dungece tek dostum sıgaram oldu sanırımm =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?