Kizlarr bende geldim araniza...
Bende 3. ayin gelmesini hic istemiyorum  bana 3.ayi tekrardan unutturacak yeni bir bebegimin olmasi olur galiba bundan 3 ay önce 4 bucuk aylik hamileligim sonlandirildi ..ve icimde hala o bebegimin srvgisi var nasip olmasi bu ayda bekliyorum ovulasyon testini denedik hayirlisi olur insallah
adetime son 24 saat kaldı her ay sabah 8 de gelir mesaiye başlar erkenden. bakalım yarın sabah da gelecekmi kör olasıca.
bu arada yeni topiğin hayırlı olsun
teşekkürler şekerim
gün olarak saymak yerine,bunu saat olarak yazman güzel olmuş..kulağa hoş geldigelmez inş 24 saat sonunda da,mendil sallarsın
bir gelmesin amuda kalkıp el çırparım
ama bu mendili değil
bu mendili sallamak istiyorum ben yarın
bende 10-11 ay önce sallamıştım ne güzel o mendilden
ama hevesim kursağımda kaldı,2 ay sürdü
inşallah bu defa 9 ay sürer,sonra ömürlük olur..
seninde,benimde..
inşallahhh
benim bir arkadaşım 2 hamileliğinde de 9 ay boyunca adet gördü ve hamileliğinde de hiç sorun çıkmadı. bebeklerimiz bizimle olsunda ben razıyım adet görmeye
vaaaaaay hadi beee 9 ay boyuncamı anaaaam neler var :44: üstüne görme falan ok de,9 ay boyunca olanıda duymamıştım
evet 9 ay boyunca adet gördü doktor ailesel olduğunu söylemiş annesi ve ablasıda aynı şekilde hamilelik yaşamışlar zaten ama 55 kiloyla doğum yaptı sonra doğumdan sonrada eski kilosuna geri döndü yani 1 gram fazlalığı kalmadı şimdi görsen çıtır sanar asılırsın ama 2 tane çocuğu var
Ama bak darıldım sana. Hiç haber vermiyosun yeni topik açtım demiyosun. Bende seni öteki topikte bekliyorum. Neyse bundan sonra buraya gelirim.
selam kızlar yeni gördüm bu topiği ne güzel bşlık öyle yaaa inş.canım amiiiinnn rabbim sevindirsin bizi
sağol canım hoşgeldininş uğurlu bi başlık olur
bende gelip bi dertleşeyim dertleşirken eğleneyim dedim:) bu ay çift çizgiyi bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğratmaz beni
bende gelip bi dertleşeyim dertleşirken eğleneyim dedim:) bu ay çift çizgiyi bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğratmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?