İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

sağol canım inş. uğurlu gelir benim kistim var olmuyo sizlrin nedn olmuyo

benim 11 ay önce düşüğüm oldu..
o hamilelik çok kolay ve hemen oluşmuştu..
ama sonrasında biçok şey çıktı prolaktin yükseldi biara,şu an yine yükseldi mesela..az biraz pko var gibi..neden olmuyo dersen net bi cvp yok ama doktor kilo ver azcık dedi,fazlalığım var da..ama bunlada bağdaştırasım gelmiyo pek.çünkü ne kilolular var hamile,doğuruyo :44:

gec kalmısım bıraz ama hayırlı olsun canım topiğin allah tum ısteyenlere nasip etsin işallah herkesın gonlune gore olsun

valla canım olduktan sonra yumoşlar kistle dolu bıle olsa hamıle kalan kalıyoo nasip kısmet işde aslında bence en buyuk sorun pskolojı ben oyle dusunuyorum yaaa ne zamn amaaaaaaaaaaannn oof dersen ozamn oluverıyo

ya bende çok istiyorum bu ay korunmadık ayın 19 u adet günüm inşallah olmam hpimizin bebicikleri olur inşallahhh

valla canım olduktan sonra yumoşlar kistle dolu bıle olsa hamıle kalan kalıyoo nasip kısmet işde aslında bence en buyuk sorun pskolojı ben oyle dusunuyorum yaaa ne zamn amaaaaaaaaaaannn oof dersen ozamn oluverıyo

evettt...psikolojik olduğu kısmınada çooooooooooook katılıyorum..kesinlikle..

11 gün kaldı göğüslerim sızlıyo sanki ama psikolojik olma ihtimali yüksek geçen ayda kasıklarım ağrıyordu ama sonuç hüsran
daha çok ar aama belirti için erken ama inş. tutunur bebeğinn

şans meselisi düşüğün nedeni neydi inş. bidaha rabbim öyle birsey yasatmaz düşüktn sonra benim bildiğim gebelik hemen olurda seninki neden bu kadar uğraştrdı ki anlamadım prolaktin ne demek onuda bilmiyorum nasip kısmet oldumu çocuk kiloya bakmaz

öyle yapmak lazımmış ama ben kendi adıma konuşayım hep diyorum artık takmıycam sonra yine kendimi kadinlar kulubu gebelik bölümünde buluveriyorum ardından stres ya hiç olmazsa falan işte

diyorumya psikolojik benimki iyice kafayı yedim belirti bulcam diye :)

12 haftalıktan önce oluşan düşükler,doktorların dediğine göre sakat bebeklermiş..vücut uyum sağlayamayıp dışarı atarmış..dediğin gibi düşük sonrası hamilelik kolay bende hep öyle duydum ama şanssızlık benden yana demek...

prolaktin,süt hormonu demek..sadece hamile olanlarda yükselmesi gereken bi hormon..göğüslerde süt salgılıyo,emzirmeye hazırlıyo..hamile olmayanlarda yükselirse bu hormon,adet düzensizliği yapıyo gebeliğe engel vs.değer çok yükseklere çıkarsada beyin mr isteniyo..hormonu dengeleyen şey beyindeki hipofiz bezi..allah korusun tümörden fln şüpheleniyo doktorlar çok yüksek değer çıkarsa..

öyle illet bişey yani..

slm kızlar bu güsel toipk baslıgını okuyunca yazamadan gecemedim ...
inş isteyen herkesin bu aydan itibaren reglisi 9 ay boyunca gelmez...
herkes lerine kavusur inş 9 ayın sonunda sevgilerleee

öyle yapmak lazımmış ama ben kendi adıma konuşayım hep diyorum artık takmıycam sonra yine kendimi kadinlar kulubu gebelik bölümünde buluveriyorum ardından stres ya hiç olmazsa falan işte
yani gene gel tabıkı ama kafana takma bak gel buraya guzel guzel muhabetler ederız hem ayrıca hepp huzunlu seyler konusmak olumsuzluklar dusunmek gerekmezdı gebelık bolumunde ... bence bu bekleyısler tatlı bekleyişler daha cok sevınmemız lazım işallah en yakın zamnda annelık duygusunu tadarsın

slm kızlar bu güsel toipk baslıgını okuyunca yazamadan gecemedim ...
inş isteyen herkesin bu aydan itibaren reglisi 9 ay boyunca gelmez...
herkes lerine kavusur inş 9 ayın sonunda sevgilerleee

sağolasın güzel yorumun için,ayrıca hoşgeldin

puffpuff
topigin hayirli olsun canim Insaallah 9ay gelmez kirmizilarin

bende ilk gebeligimde hemen hamile kalmistim ama 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum
kürtajdan sonra hamile kalamadim acaba diyorum tüplermi tikali? sen baktirdinmi tüplrine? tikali olsaydi basta hamile kalamazdim diye düsünüyorum ama kürtajdan sonra tikanmis yapismis olabilirmiki bi bilgin varmi?
yada kizlar sizin bilginiz varmi:26::26::26::26::26:

kızlar geçen ay benim düşükten önce yani hamilelikten dolayı sanırım 84 olmuştu prolaktinim. perşembe gene tahlil yaptırdım prolaktin 69 idi yaa. düşmemiş pek. normali 4 ile 25 arası imiş. ama benim 69 yaa. adetimde hiç bir zaman gecikme yok , göğüslerden süt gelmiyor. neden yüksek yaaaaaaaaa ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…