hoşgeldiiinnnninş gelir senin çift çizgi,görünür.. umut var mı?
sağol canım inş. uğurlu gelir benim kistim var olmuyo sizlrin nedn olmuyo
yok gibi prolaktin hormonum yüksek benim bilmiyorum düştümü umudumu kaybetmek istemiyorum ama :)
regline kaç gün kaldıki birde belirtiler varmı inş görürsün çizgiyi
aaah kardeşşşşşşşş bende de var o dert..
dostinex kullanıyorum bende
gec kalmısım bıraz ama hayırlı olsun canım topiğin allah tum ısteyenlere nasip etsin işallahherkesın gonlune gore olsun
valla canım olduktan sonra yumoşlar kistle dolu bıle olsa hamıle kalan kalıyoo nasip kısmet işde aslında bence en buyuk sorun pskolojı ben oyle dusunuyorum yaaa ne zamn amaaaaaaaaaaannn oof dersen ozamn oluverıyobenim 11 ay önce düşüğüm oldu..
o hamilelik çok kolay ve hemen oluşmuştu..
ama sonrasında biçok şey çıktıprolaktin yükseldi biara,şu an yine yükseldi mesela..az biraz pko var gibi..neden olmuyo dersen net bi cvp yok ama doktor kilo ver azcık dedi,fazlalığım var da..ama bunlada bağdaştırasım gelmiyo pek.çünkü ne kilolular var hamile,doğuruyo :44:
valla canım olduktan sonra yumoşlar kistle dolu bıle olsa hamıle kalan kalıyoo nasip kısmet işde aslında bence en buyuk sorun pskolojı ben oyle dusunuyorum yaaa ne zamn amaaaaaaaaaaannn oof dersen ozamn oluverıyo
daha çok ar aama belirti için erken ama inş. tutunur bebeğinn11 gün kaldı göğüslerim sızlıyo sanki ama psikolojik olma ihtimali yüksek geçen ayda kasıklarım ağrıyordu ama sonuç hüsran
benim 11 ay önce düşüğüm oldu..
o hamilelik çok kolay ve hemen oluşmuştu..
ama sonrasında biçok şey çıktıprolaktin yükseldi biara,şu an yine yükseldi mesela..az biraz pko var gibi..neden olmuyo dersen net bi cvp yok ama doktor kilo ver azcık dedi,fazlalığım var da..ama bunlada bağdaştırasım gelmiyo pek.çünkü ne kilolular var hamile,doğuruyo :44:
ya bende çok istiyorum bu ay korunmadık ayın 19 u adet günüm inşallah olmam hpimizin bebicikleri olur inşallahhh
valla canım olduktan sonra yumoşlar kistle dolu bıle olsa hamıle kalan kalıyoo nasip kısmet işde aslında bence en buyuk sorun pskolojı ben oyle dusunuyorum yaaa ne zamn amaaaaaaaaaaannn oof dersen ozamn oluverıyo
daha çok ar aama belirti için erken ama inş. tutunur bebeğinn
şans meselisi düşüğün nedeni neydi inş. bidaha rabbim öyle birsey yasatmaz düşüktn sonra benim bildiğim gebelik hemen olurda seninki neden bu kadar uğraştrdı ki anlamadım prolaktin ne demek onuda bilmiyorum nasip kısmet oldumu çocuk kiloya bakmaz
daha çok ar aama belirti için erken ama inş. tutunur bebeğinn
şans meselisi düşüğün nedeni neydi inş. bidaha rabbim öyle birsey yasatmaz düşüktn sonra benim bildiğim gebelik hemen olurda seninki neden bu kadar uğraştrdı ki anlamadım prolaktin ne demek onuda bilmiyorum nasip kısmet oldumu çocuk kiloya bakmaz
yani gene gel tabıkı ama kafana takma bak gel buraya guzel guzel muhabetler ederız hem ayrıca hepp huzunlu seyler konusmak olumsuzluklar dusunmek gerekmezdı gebelık bolumunde ... bence bu bekleyısler tatlı bekleyişler daha cok sevınmemız lazımöyle yapmak lazımmış ama ben kendi adıma konuşayım hep diyorum artık takmıycam sonra yine kendimi kadinlar kulubu gebelik bölümünde buluveriyorum ardından stres ya hiç olmazsa falan işte
slm kızlar bu güsel toipk baslıgını okuyunca yazamadan gecemedim ...
inşisteyen herkesin bu aydan itibaren reglisi 9 ay boyunca gelmez...
herkeslerine kavusur inş 9 ayın sonunda sevgilerleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?