- 2 Mayıs 2018
- 214
- 36
- 98
- 27
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
-
Adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye gir çünkü kim ben çok düzenli adet görüyorum demesine bakma her kadının her ay yurmutlamasi değişiyor ben bı ara adetten 1 hafta sonra gördüm bı ara adetten 2 hafta 3 hafta sorna gördümMerhaba bayanlar benim döngüm
Nisan 30 gün
Mayis 28
Haziran 29
Temmuz 29
Yani başlarda bi ara kullandığım ilaçlardan dolayı biraz günlerde değişim oldu ama sonradan gördüğünüz gibi aynı kaldı şimdi ben bugünki eşimle olan birlikteliğimde hamile Kalabilirmiyim ?
Benim döngüm 7 günmü? Bugün 7.gün
Ağustosta ilk adet günüm 18.08 ve 5 gün sürdü
Adet döngüsü kanamanın başladığı günden itibaren sayılır.Merhaba bayanlar benim döngüm
Nisan 30 gün
Mayis 28
Haziran 29
Temmuz 29
Yani başlarda bi ara kullandığım ilaçlardan dolayı biraz günlerde değişim oldu ama sonradan gördüğünüz gibi aynı kaldı şimdi ben bugünki eşimle olan birlikteliğimde hamile Kalabilirmiyim ?
Benim döngüm 7 günmü? Bugün 7.gün
Ağustosta ilk adet günüm 18.08 ve 5 gün sürdü
Hayırlı olsun kuzum muhtemelen hatırlamazsın ovulasyon testi hakkında pikini sormuştum galiba sana öyle bir şeyAdet döngüsü kanamanın başladığı günden itibaren sayılır.
18 ağustosta adetiniz başladıysa 18 ağıstosa 1.gün diyeceksiniz
Bugün 16.gününüz döngüde.
Yumurtlama günü de;
Döngü uzunluğu-14=Yumurtlama günü
Olarak hesaplanır.
30 günde bir adet oluyorsanız 30-14=16.gün
28 günde bir adet oluyorsanız 28-14=14.gün
Gibi hesaplayabilirsiniz.
Yazdığınız tarihlere bakılırsa 1-2 gün oynayabiliyor döngünüz.
Bu durumda tam günü tutturmak zor olabilir.
Ya ovülasyon testi kullanın ya da döngünüzün 11.gününden itibaren bir dolu bir boş yaparak ilerleyin eşinizin sperm sorunu yoksa
Hiç yapmadım ovulasyon testiHayırlı olsun kuzum muhtemelen hatırlamazsın ovulasyon testi hakkında pikini sormuştum galiba sana öyle bir şeypp den tanıdım miniğine sağlıkla kavuş
Uygulama var telefonumda onada pek güven olunmuyor yumurtlama zamanım 7 gün diye gösteriyor bugünde son günmüşAdet döngüsü kanamanın başladığı günden itibaren sayılır.
Yumurtlama günü de;
Olarak hesaplanır.
Ya ovülasyon testi kullanın ya da döngünüzün 11.gününden itibaren bir dolu bir boş yaparak ilerleyin eşinizin sperm sorunu yoksa
İsmine aşinayım mutlaka konuşmuşuzdur ama çok kişiyle konuşunca bazen unutabiliyorumHayırlı olsun kuzum muhtemelen hatırlamazsın ovulasyon testi hakkında pikini sormuştum galiba sana öyle bir şeypp den tanıdım miniğine sağlıkla kavuş
Aslında adet bitiminden hemen sonra her gün aynı saatte, sabah ilk idrar olmayacak şekilde, 1 2 saat sıvı tüketmeden yapılan bir test canım idrardaki yumurtlama hormonunu ölçüyor T ve C çizgisi aynı koyulukta çıkıyorsa 24-48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor şeklinde yorumlanıyor.Hiç yapmadım ovulasyon testi
Uygulamaya güvenmeyin sizin hormonlarınızı hissedip de tarih veremez. Sadece geçmiş regl tarihlerinizin ortalamasını veriyor şu gün olabilir diyor.Uygulama var telefonumda onada pek güven olunmuyor yumurtlama zamanım 7 gün diye gösteriyor bugünde son günmüş
Amin kuzum inşallah ne güzel dua ettinİsmine aşinayım mutlaka konuşmuşuzdur ama çok kişiyle konuşunca bazen unutabiliyorumçooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah isteyen herkese nasip olsun,nasip olanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Peki sizce size bahsettiklerim olabilirmi dün ve bugün vücudum aşırı sıcak.Uygulamaya güvenmeyin sizin hormonlarınızı hissedip de tarih veremez. Sadece geçmiş regl tarihlerinizin ortalamasını veriyor şu gün olabilir diyor.
7 gün sürmez yumurtlama günü.
7 gün içinden herhangi bir gündür asıl olan.
Sadece o 7 günü ihtimali yüksek günler olarak gösterir. Yumurta 24 saat yaşar.
Evet sabırla bekliyorımAmin kuzum inşallah ne güzel dua ettingüzel günler gerçekten çok yakıın ! Cinsiyet öğrenmene bir şey kalmamış rabbim hayırlı, sağlıklı evlat versin
Son birkaç günde gün aşırı değerlendirme olduysa şansınız yüksekPeki sizce size bahsettiklerim olabilirmi dün ve bugün vücudum aşırı sıcak.
Size söylediğim günlere göre nasıl yorumlarsınız?
30-14 = 16 gün . 18.08 Adetin 1.günü yani 18.09 dersek 18-16 biz 02.09Adet döngüsü kanamanın başladığı günden itibaren sayılır.
Yumurtlama günü de;
Olarak hesaplanır.
18+16 demek istediniz herhalde30-14 = 16 gün . 18.08 Adetin 1.günü yani 18.09 dersek 18-16 biz 02.09birikte olduk
Ben galiba anlamıyorum ya18+16 demek istediniz herhalde
İnşaAllah tutar ama tutmadıysa da böyle tek ilişki olmasın bir gün dolu bir gün boş olsun 12-13-14-15-16-17 günlerde
Dün 2kere bugün 1 kere oldu ve uzunda oldu yaniBenim adetim hep duzenlidir genelde 27 28 gunde bir olurum ama 2 gebeligimde geç yumurtlama ile oldu. Yani kendinizi illa o gunde sartlamayin. Imkaniniz varsa 2 gunde bir iliski ve ya her gun yapabilirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?