inşallah son kez kaynanam...

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
inşallah bu kaynanamla ilgili açtığım son konu olacak. farkettim ki onu çok kafaya takıyorum. onun yüzünden peşimde dolanan nişanlımı göremiyorum bile,görmezden geliyorum. kaynanama kızıyorum nişanlımın telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. yanlış yapıyorum bence. onun yüzünden mutlu olabileceğim bir evliliği şimdi den zindana çeviriyorum. kaynanam yüzünden ayrılmayı düşünüyorum nişanlımdan. nişanlımın hiç bir sucu yokken. ben çul çapulu kafama takıyorum. yapmaz kardeşim yapmasın da sanki bana mı yapıyor. benim annem benim herşeyimi eksiksiz yaptı daha ne? artık nişanlımı annesi yüzünden üzmek istemiyorum. kafama takmayacağım. benim gözlerimin içine bakıp mutlu olan bir adam var karşımda. kendisininde dediği gibi o şeçmedi annesini ne yapabilir? yanlışmı yapıyorum. sırf kaynanam kötü diye bitirmelimiyim bu evliliği yoksa. kafaya takmasam he deyip geçsem mesafeli ve saygılı olsam mutlu olamazmıyım gerçekten?

daha yolun çok başındasınız daha şimdiden böyleyse sonrası hakkında allah yardımcınız olsun. seviyosan tabikide bırakma tek nedenin annesi ise. ama şunuda unutma daha nişanlıymışsın erkekler maalesef evlendikten sonra anneci oluyolar. hakkında hayırlısı... sana neler yaptiki bukadar tepkilisin

inşallah bu kaynanamla ilgili açtığım son konu olacak. Farkettim ki onu çok kafaya takıyorum. Onun yüzünden peşimde dolanan nişanlımı göremiyorum bile,görmezden geliyorum. Kaynanama kızıyorum nişanlımın telefonlarını açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. Yanlış yapıyorum bence. Onun yüzünden mutlu olabileceğim bir evliliği şimdi den zindana çeviriyorum. Kaynanam yüzünden ayrılmayı düşünüyorum nişanlımdan. Nişanlımın hiç bir sucu yokken. Ben çul çapulu kafama takıyorum. Yapmaz kardeşim yapmasın da sanki bana mı yapıyor. Benim annem benim herşeyimi eksiksiz yaptı daha ne? Artık nişanlımı annesi yüzünden üzmek istemiyorum. Kafama takmayacağım. Benim gözlerimin içine bakıp mutlu olan bir adam var karşımda. Kendisininde dediği gibi o şeçmedi annesini ne yapabilir? Yanlışmı yapıyorum. Sırf kaynanam kötü diye bitirmelimiyim bu evliliği yoksa. Kafaya takmasam he deyip geçsem mesafeli ve saygılı olsam mutlu olamazmıyım gerçekten?

canım bnm evlilikte kaynana önemli bir faktör tabi ama eşinn durumuna göre yani annesinn huyunu bilip onu haksız görebilyorsa hiç sorun olmaz takma derm sen eşine bakkk gerisi boş bence ama nişnlın annesi haksız oldugu halde onu savunabiliyrsa yada ağzının payını usılünce vermiyorsa sorun olur derim ilerde anlatabildimmi yani burdaki faktör nişnlın onun durumuna göre değerlendr ilşkini kaynanaların ççook az bir kısmı iyi zor yani ii kaynana bulmk hayat arkadaşı bulmakta zorrrr bunuda aklında bulundurrr

peki bu deıklerını yapıcagına sen ınanıyormusun ?

iki kişi evlenirken aslında onun ailesiylede evlenirsin .erkeklerde birde şu oluyor evlendıkten sonra ailelerine düşkün oluyorlar nedense .ama nişanlın senı tutuyor anladıgım kadarıyla uzakta oturursanız pekte sorun olmaz mesafe koyarsın araya

Evlilik çok başka bir şey,bende yeni evliyim bunu anladım.. Kayınvalidenden uzakta oturacaksanız hiçbir problem olmaz,ama evlendikten sonra illa ki bir yerden patlak verecektir bu durum.. Her şeyin güzel,hayırlısı olması ve mutlu olman için bol bol dua et Allah'ın izniyle kayınvalide sorununda son bulur..

daha yolun çok başındasınız daha şimdiden böyleyse sonrası hakkında allah yardımcınız olsun. seviyosan tabikide bırakma tek nedenin annesi ise. ama şunuda unutma daha nişanlıymışsın erkekler maalesef evlendikten sonra anneci oluyolar. hakkında hayırlısı... sana neler yaptiki bukadar tepkilisin

patavatsız... kesinlikle sorun bu. konuştuğunu bilmiyorum. küçük bir çocuk gibi davranıyor. bizim evde çok yüksek sesle konuşuyorsunuz deyip kulaklarını kapatmış bir insan. ama özünde iyi biri. gel özledim derim ikiletmeden gelir. iltifat eder. başkasının yanında över. ama patavatsız işte... bide beni kıskanıyor. teyzelerime bile. oğluna bile. bana nişanlın geldi beni unuttun demişti nişanlım geldiğinde.

ah be canım biz nolcaz seninle böyle bence çok güzel bir karar fakat ben takıntılı olduğumdan dolayı aynı kararı alamıyorum umarım sorunların biter bu şekilde :2:

canım bnm evlilikte kaynana önemli bir faktör tabi ama eşinn durumuna göre yani annesinn huyunu bilip onu haksız görebilyorsa hiç sorun olmaz takma derm sen eşine bakkk gerisi boş bence ama nişnlın annesi haksız oldugu halde onu savunabiliyrsa yada ağzının payını usılünce vermiyorsa sorun olur derim ilerde anlatabildimmi yani burdaki faktör nişnlın onun durumuna göre değerlendr ilşkini kaynanaların ççook az bir kısmı iyi zor yani ii kaynana bulmk hayat arkadaşı bulmakta zorrrr bunuda aklında bulundurrr

annesini biliyor onu haksız görüyor. bana çok samimi olma çok gitme bu daha uygun olur diyor. benim nişanlımın benim için en doğru kişi olduğunu düşünüyorum ama ailesi hariç :1::1:

peki bu deıklerını yapıcagına sen ınanıyormusun ?

iki kişi evlenirken aslında onun ailesiylede evlenirsin .erkeklerde birde şu oluyor evlendıkten sonra ailelerine düşkün oluyorlar nedense .ama nişanlın senı tutuyor anladıgım kadarıyla uzakta oturursanız pekte sorun olmaz mesafe koyarsın araya

onlar türkiye de biz belçika da oturacağız. ailesine düşkün olsun beni de peşinde sürüklemesin yeter.

Evlilik çok başka bir şey,bende yeni evliyim bunu anladım.. Kayınvalidenden uzakta oturacaksanız hiçbir problem olmaz,ama evlendikten sonra illa ki bir yerden patlak verecektir bu durum.. Her şeyin güzel,hayırlısı olması ve mutlu olman için bol bol dua et Allah'ın izniyle kayınvalide sorununda son bulur..

dualarımı ediyorum. nişanlımda ediyor. inşallah hayırlısı olur.

patavatsız... kesinlikle sorun bu. konuştuğunu bilmiyorum. küçük bir çocuk gibi davranıyor. bizim evde çok yüksek sesle konuşuyorsunuz deyip kulaklarını kapatmış bir insan. ama özünde iyi biri. gel özledim derim ikiletmeden gelir. iltifat eder. başkasının yanında över. ama patavatsız işte... bide beni kıskanıyor. teyzelerime bile. oğluna bile. bana nişanlın geldi beni unuttun demişti nişanlım geldiğinde.

karakteri böyle demek nişanlını seviyosan olduğu gibi kabul ediceksin sürekli kötü yönlerini değil iyi yönlerini görmeye çalış bir kere zıt bellersen sonra hayatta ısınamazsın. kıskanmaya gelince hangi kv. gelinini kıskanmıyorki nekadar iyi olursa olsun yinede oğullarını kıskanıyorlar. daha doğrusu oğulları evlenince kıymete biniyor.

ah be canım biz nolcaz seninle böyle bence çok güzel bir karar fakat ben takıntılı olduğumdan dolayı aynı kararı alamıyorum umarım sorunların biter bu şekilde :2:

valahaaa buse yaa nolcaz mechul :1::1: bende çok takıntılıyım malesef :1: inşallah uygulayabilirim :1:

onlar türkiye de biz belçika da oturacağız. ailesine düşkün olsun beni de peşinde sürüklemesin yeter.

ohoooo bence sorun olmaz canım uzaksınız çokkk...sende nışanlının hatrına biraz ılımlı ol gördügün zaman

karakteri böyle demek nişanlını seviyosan olduğu gibi kabul ediceksin sürekli kötü yönlerini değil iyi yönlerini görmeye çalış bir kere zıt bellersen sonra hayatta ısınamazsın. kıskanmaya gelince hangi kv. gelinini kıskanmıyorki nekadar iyi olursa olsun yinede oğullarını kıskanıyorlar. daha doğrusu oğulları evlenince kıymete biniyor.

ben ilk başlarda o kadar çoooooook seviyordum ki kendilerini. zamanla kendinden soğuttu. şimdi her dediği batar oldu. gıcık oluyorum. her söylediğinden kötü anlam çıkartıyorum.

ohoooo bence sorun olmaz canım uzaksınız çokkk...sende nışanlının hatrına biraz ılımlı ol gördügün zaman

benim ailem zaten ankara dışında hiç ankaraya gelmeyi düşünmüyorum. 2 gün gelir giderim. oda eşimin hatrına. annemin yanında geçiririm tatilimi.

ohooo ballısın valla canım bak ne güzel aynı ülkede bile olmayacaksın o zaman tatillerde enin peşine dolanırlar senden kıymetlisi olmaz bak gör çok sevindim senin adına :32: gelirkende 2 çikolata el bezi fln getirirsin hahahaha senden kıymetlisi yok:52::ssz::1::21::37:

ohooo ballısın valla canım bak ne güzel aynı ülkede bile olmayacaksın o zaman tatillerde enin peşine dolanırlar senden kıymetlisi olmaz bak gör çok sevindim senin adına :32: gelirkende 2 çikolata el bezi fln getirirsin hahahaha senden kıymetlisi yok:52::ssz::1::21::37:

nişanlım okuyor.. 4 yıl sonra türkiye ye geleceğiz :1:

Back
X