Bu eski konunuzdan.Kizlar esim bosanma icin biyere basvurmustu onlar ariyacaklardi ama bir haftadir aramadilar. Mesajlari gordum dogru soyluyor. Simdide gelmis onlar aramassa ben aramam. Benim islerim yoluna girene kadar boyle devam ederiz yada kendin ayarlarsin bosanma islerini diyor. Birde evimiz kira ama babamin adina, onuda ben fes ettirmem lagzim. Ben bosanmayi ayarlarsam ileride bunun icin kendimi suclu hissedermiyim? Bide bana diyorki, sende evi contratini fes edecel g..t yok sIkIyosa yap hadi gorim felan diyo dalga gecerek. Ben ona kalacak biyer bulmadan evi verirsek sonradan beni sokakta biraktilar deme dedim. Bide islerim yoluna girene kadar beklemedin bilmem ne diye bana kendimi suclu hissetirmeye calisirsa diyede korkuyorum. Ben cok cabuk kendimi suclu hisseden biriyim malesef, bu hisse engel olamiyorum. Bugun biyere gezmeye gittik annemle ve arkadaslarla ve annelerle, suslenmistim giderken bi gun oncede saclarimi yapmistim. Takti kafaya normalde sen topuz yaparsin suslenmessin sen g..tunu si...tirmeye gittin demi o...pu felan dedi. Artik dayanamayip herseyi kendim halletmek istiyorum ama sonradan korku giriyor napicam ben. Nasil ev bosaltacam bu sureci nasil atlatacam. Bana yardim edin akil verin lutfen
Daha ne konuları var, hala adam olur mu diye bekleyeyim mi diyor bir ay daha, insan nasıl bu hale getirir kendini anlamıyorum.Bu eski konunuzdan.Sizin aklınızdan zorunuz mu var hâlâ bu evlilik için diretiyorsunuz
Bugünkü konular çok bir birine benziyor. Hepsinde de hakarete ve şiddete rağmen terketme cesareti yok.Daha ne konuları var, hala adam olur mu diye bekleyeyim mi diyor bir ay daha, insan nasıl bu hale getirir kendini anlamıyorum.
Cidden artik bunu yapmam gerek gibi duruyorAdam falan olmaz hatırlıyorum eski konunuzu.
Bunu sırtında tasıyacagına kambur gıbı, bosan hayatına bak.
Ailemin haberi yok. Duysalar cok sinirlenirler ve hemen bitirmemi soylerler. Bense belki adam olur soyleyip kestirip atmiyim demistim. Adam olacak olsa simdiye olurdu demiHala adam olur mu diye bir ümidiniz mi var?
Küfür yemek hoşunuza gidiyor demek ki. Hayır ailenizde sizi kendinize getirecek bir tek insanda mı yok anlamıyorum. Çünkü siz normal değilsiniz kesinlikle.
Eşinizin yaptığı bütün hatalar bitti de sizin ailenize gidişiniz mi problem oldu?Ailemin haberi yok. Duysalar cok sinirlenirler ve hemen bitirmemi soylerler. Bense belki adam olur soyleyip kestirip atmiyim demistim. Adam olacak olsa simdiye olurdu demibeni seviyor diye dusunyorum surekli. En son bi kac ay once yalvarip yakarmisti ayaklarimi opmustu resmen ilk kez yapvarmisti bana gunlerce. Simdi yine kotuyuz ve o hali geliyor aklima pisman olur ve adam olur diye. Ama ailem ogrenince is isten gecmis olur ve pisman olursam aileme soyledigim icin korkuyorum. Korku var icimde. Pisman olmaktan korkmak. Ailemle cok gorusuyomusum bide. Haftada iki kez gidiyorum oda zaten tum gun degil. Esim zaten ya uyuyor yada oyle oturuyor yani bisey yaptigimizda yok onunla. Bi isimiz felan olsa yada ozel gun zaten gitmiyorum ama hic bi isimiz yokken neden gitmiyimki. Sizcede oyle degilmi
Bunu hakkediyor gercektenkirayi fes edip babaninizin yanina dönün , o koca müsveddesine de basinin caresine bakmasini söyleyin . bu ne ya ?
Gercekten normal degilim nefret ediyorum kendimdenBu eski konunuzdan.Sizin aklınızdan zorunuz mu var hâlâ bu evlilik için diretiyorsunuz
Evet normal degil okurken bile kendimden nefret ediyorum. Esimin piskolojik sorunlari var ve asiri sinirlenebiliyor birden melekken seytan oluyor resmen. Hep sinirden soyledigi icinde katlandim aslinda piskolojiside iyi olmadigi icin ama artik dur demem gerek degilmi? Piskolojik oldugu icin sanki ona tekme vuruyormusum gibide hissediyorum basimdan def ediyomusum gibiSizin kendinize zerre kadar saygınız yok.
Önceki konularınızı hatırlıyorum, burada da paylaşmışlar zaten.
"Bilmem nereni bilmem ne yaptırmaya gidiyorsun" diyen adam düzelir mi?
Hadi bir mucize oldu ve düzeldi diyelim, bunca şeyden, o kadar hakaretten sonra nasıl aynı yatağa gireceksiniz bu adamla?
Yüzüne bakmayı bile içinizin almaması lazım. Siz hâlâ mutlu yuva hayalindesiniz ya ananıza babanıza yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?