Adam olmaz,adamlık doğuştan olan bişey eşini böyle sıkıntılarla boğuşturan bi insandan ne umut bekliyorsunuz...eş nedir bunu bilmemiş bunun sorumluluğu altına girmemiş evlilik maddi manevi birarada olmak değil mi ? Altınlar verilseydi çok mu kıymet bilecektir menfaatçi insanlar tehlikeli insanlardırIyi geceler hanimlar. Biliyorum biktiniz benden ve bu konum insallah son olur
Esimle aramdakileri bilenleriniz vardir kesin. Altinlarla ona yardim etmedigim icin cildirmisti en son. Bugune kadar birsuru yardimda bulundum para yardimi. Evlenmeden oncede boyleydi. Ben kesinliklr bisey vermiycem. Evimiz kira ama babamin uzerine ve kira odenmesse icraya gider ve bu babam icin sorun olur. Bu yuzden zorlansamda oduyorum. Esim 3 aydir bisey odemiyor parasi yokmus. Biyerden para gelecek buyuk bi miktar ama o gelene kadar bisey odiyemezmis. Ben artik sIkIldim surekli borclarinin olmasindan. Kumarda oynamisti ve halada oynuyordur belki.. evin kirasini en gec yarin fes edersem sadece 12i ayinki odenmesi gerek. Eger yarindan sonra fes edersem ocak basida odenmesi gerek ve diger ev giderleride tabi gaz su elektrik felan. Sizce artik adam olurmu diye beklemekten vazgecip yarin evi sozlesmesini fes edimmi yoksa bir ay dahami uzatim? Sinirdenmi diyor yoksa ciddimi bilmiyorum ama kirayida odemiycen altinlarla odersiniz icim biraz sogur gibi laflar etti. Surekli kufurde ediyor suan. Cok yorgunum artik..
Iyide bu adam sizi de kötü yapmış sizin psikolojinizi de bozmuş. Size kufur eden bi insani basinizdan def etmeniz lazım zaten bi dr psikolojisi bozuk olan insan küfür etmez ki sinirden söylemek bi bahaneEvet normal degil okurken bile kendimden nefret ediyorum. Esimin piskolojik sorunlari var ve asiri sinirlenebiliyor birden melekken seytan oluyor resmen. Hep sinirden soyledigi icinde katlandim aslinda piskolojiside iyi olmadigi icin ama artik dur demem gerek degilmi? Piskolojik oldugu icin sanki ona tekme vuruyormusum gibide hissediyorum basimdan def ediyomusum gibibu normalmi
Çocuk varmı ?Adam fln olmaz sen neyi beklıosun kardesım?Aılene yazık genclıgıne yazıkIyi geceler hanimlar. Biliyorum biktiniz benden ve bu konum insallah son olur
Esimle aramdakileri bilenleriniz vardir kesin. Altinlarla ona yardim etmedigim icin cildirmisti en son. Bugune kadar birsuru yardimda bulundum para yardimi. Evlenmeden oncede boyleydi. Ben kesinliklr bisey vermiycem. Evimiz kira ama babamin uzerine ve kira odenmesse icraya gider ve bu babam icin sorun olur. Bu yuzden zorlansamda oduyorum. Esim 3 aydir bisey odemiyor parasi yokmus. Biyerden para gelecek buyuk bi miktar ama o gelene kadar bisey odiyemezmis. Ben artik sIkIldim surekli borclarinin olmasindan. Kumarda oynamisti ve halada oynuyordur belki.. evin kirasini en gec yarin fes edersem sadece 12i ayinki odenmesi gerek. Eger yarindan sonra fes edersem ocak basida odenmesi gerek ve diger ev giderleride tabi gaz su elektrik felan. Sizce artik adam olurmu diye beklemekten vazgecip yarin evi sozlesmesini fes edimmi yoksa bir ay dahami uzatim? Sinirdenmi diyor yoksa ciddimi bilmiyorum ama kirayida odemiycen altinlarla odersiniz icim biraz sogur gibi laflar etti. Surekli kufurde ediyor suan. Cok yorgunum artik..
Bu işe yaramaz adamı daha kaç yıl beslemeyi düşünüyorsunuz?Iyi geceler hanimlar. Biliyorum biktiniz benden ve bu konum insallah son olur
Adamın özellikleri;Evet normal degil okurken bile kendimden nefret ediyorum. Esimin piskolojik sorunlari var ve asiri sinirlenebiliyor birden melekken seytan oluyor resmen. Hep sinirden soyledigi icinde katlandim aslinda piskolojiside iyi olmadigi icin ama artik dur demem gerek degilmi? Piskolojik oldugu icin sanki ona tekme vuruyormusum gibide hissediyorum basimdan def ediyomusum gibibu normalmi
Evet normal degil okurken bile kendimden nefret ediyorum. Esimin piskolojik sorunlari var ve asiri sinirlenebiliyor birden melekken seytan oluyor resmen. Hep sinirden soyledigi icinde katlandim aslinda piskolojiside iyi olmadigi icin ama artik dur demem gerek degilmi? Piskolojik oldugu icin sanki ona tekme vuruyormusum gibide hissediyorum basimdan def ediyomusum gibibu normalmi
Cocugum yok cok sukur. Ailemin haberi yok bilseler bitsin artik yeter derlerÇocuk varmı ?Adam fln olmaz sen neyi beklıosun kardesım?Aılene yazık genclıgıne yazık
Daha iptal etmedim. Eve gittigimde bakicam duruma gore. Gece saat 12e kadar zamani varmis. Suan ailemleyim daha onceden ailecek yemek felan yemeye gidecez diye anlasmistik onlarlayim ve haberleri yok. Esim ailemle gorusmek istemedigini soylemisti bende aileme soylemistim daha onceki kavgamizda. Ailemde iyi bizde onu istemiyoz demislerdiki ailem boyle biseyi hakketmemisti. Eve gittigimde bakalim ne olacak..Ne yaptın konu sahibi sözleşmeyi iptal ettin mi ?
Tabi ki bir şey olmayacak.Daha iptal etmedim. Eve gittigimde bakicam duruma gore. Gece saat 12e kadar zamani varmis. Suan ailemleyim daha onceden ailecek yemek felan yemeye gidecez diye anlasmistik onlarlayim ve haberleri yok. Esim ailemle gorusmek istemedigini soylemisti bende aileme soylemistim daha onceki kavgamizda. Ailemde iyi bizde onu istemiyoz demislerdiki ailem boyle biseyi hakketmemisti. Eve gittigimde bakalim ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?