Insallah son olur

Adam olmaz,adamlık doğuştan olan bişey eşini böyle sıkıntılarla boğuşturan bi insandan ne umut bekliyorsunuz...eş nedir bunu bilmemiş bunun sorumluluğu altına girmemiş evlilik maddi manevi birarada olmak değil mi ? Altınlar verilseydi çok mu kıymet bilecektir menfaatçi insanlar tehlikeli insanlardır

Iyide bu adam sizi de kötü yapmış sizin psikolojinizi de bozmuş. Size kufur eden bi insani basinizdan def etmeniz lazım zaten bi dr psikolojisi bozuk olan insan küfür etmez ki sinirden söylemek bi bahane

Adamdan çok madama benziyor anlattıklarınız kadarıyla. Bu yükü taşımanız anlamsız. Salın gitsin. Kendi hayatınıza bakın

Adam altinlarla kafayi bozmus bosversene ne diye hayatini boyle biri icin karartiyorsun

Eşiniz de farkında ben bu kadina sovsemde dovsemde yarabbi sukur der gitmez diye sizi sömürüyor. Size ne küfürler hakaretler ediyor gururunuzu çiğniyor ama siz hala adam olur diye bekleyin. Siz akillanmassiniz ve bu adam daha coook seni ezer sende daha cok konu acarsin buraya. Silkelen kendine gel,bosa gitsin su adami cocugun yoksa yapma varsa devami olmasin. O adami koynuna bile alma sakin

Çocuk varmı ?Adam fln olmaz sen neyi beklıosun kardesım?Aılene yazık genclıgıne yazık

Bu işe yaramaz adamı daha kaç yıl beslemeyi düşünüyorsunuz?
10 yıl mı? Ölene kadar mı?
Gençliğiniz gittiğinde kafanızı duvarlara vurup çok pişman olacaksınız da iş işten geçmiş olacak.

Boşanın tabi ki de.yapamazsın o g.. Yok sende dediği şeylerin hepsini yapın.bi dumura uğraşın karaktersiz erkek(adam olamaz)
Yapabileceklerinizi gösterin gücünüzü gösterin.otursun totosunun üstüne.sizde haline gülün hiiiç üzülmeyin.

Adamın özellikleri;
Eskorta gitti.
Erotik masaja gitti.
Tefeciye gitti.
Size hep küfrediyor.
Sürekli borç yapıyor.
Kumar oynuyor.
Aldatıyor.
Yalan söylüyor.
Size or..pu, g.t si...ten diyor.

Ama size göre iyi biri ve psikolojisi kötü.
Hayır psikolojisi bozuk olan sizsiniz.
Kocanız dümdüz kötü, pisliğin teki.
Kocanız birini öldürüp katil olsa, senelerce hapis yatsa siz bu akılla yine onu sever, beklersiniz.

Aferin. Aklınızı, mantığınızı kulanmayın sakın. Öyle pespaye yaşayın.

Bayanlar biri konu sahibine “canım bence kocan özünde iyi biri, evlilikte sen ben olmaz altınları ver” desin de rahatlasın. İnatla bu kadar başlık açmasının sebebi yok çünkü. Parası olmasa tamam diyeceğim, o da değil, alt tarafı bi psikiyatriste gideceksin yahu, ayrılmayı hakediyor galiba, kendimden nefret ediyorum, düzelir mi acaba, iyiyken çok iyi diye aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Sizin durumunuz da şizofreniye falan dönecek bu işin sonunda. Bu arada eninde sonunda ona para yediremeyecek hale gelince sizi boşayacak nafaka vermemek için de etmediği küfür hakaret kalmaycak, herkese rezil edip boşayacak haberiniz olsun.

Eski konularına baktım aldatılma var maddi manevi sömürülme var neden def etmiyorsun bunu başından?

Zor bir mesele. Ama işin içinde küfür ğr ve saygısızlık var. Eşinle olanları en iyi sen bilirsin vicdanında kesinlikle haklı olarak ağır basan sen isen anlattığın gibiyse ayrıl derim.. Parayı kumarda yiyip altınlara göz diken adam çok zor..

Üzgünüm ama psikolojisi bozuk olan o değil. Adamın karakteri rezil.
Psikolojisi bozuk olduğu için mi o küfürleri ediyor?
Psikolojisi bozuk olduğu için mi aldattı sizi?
Psikolojisi bozuk olduğu için mi paranızı yemekten başka yaptığı bir halt yok?

Sizin psikolojiniz normal olmadığı için bahane bulup duruyorsunuz, gerçekleri kabul etmek istemiyorsunuz.
Kocanız rezil biri ve bu insandan bir yol olmaz.
Ne size koca olur bundan ne başkasına.

Psikolojisi bozuk bile olsa elin oğlunu düzeltmek sizin göreviniz mi?
Kaç seneninizi verdiniz bu adama, daha kaç seneninizi vereceksiniz?
Böyle biriyle boşa harcadığınız bir ömrün sonunda kimse madalya takmayacak size.
Aileniz sizi bir başkasını düzeltmeye çalışın, küfür yiyin, ömrünüzü buna harcayın diye mi doğurdu?

Ailenize anlatın artık her şeyi. Siz hayatınızı mahvetmeye kararlısınız, bari onlar çekip çıkarsın sizi şu hayattan.

Ne yaptın konu sahibi sözleşmeyi iptal ettin mi ?
Daha iptal etmedim. Eve gittigimde bakicam duruma gore. Gece saat 12e kadar zamani varmis. Suan ailemleyim daha onceden ailecek yemek felan yemeye gidecez diye anlasmistik onlarlayim ve haberleri yok. Esim ailemle gorusmek istemedigini soylemisti bende aileme soylemistim daha onceki kavgamizda. Ailemde iyi bizde onu istemiyoz demislerdiki ailem boyle biseyi hakketmemisti. Eve gittigimde bakalim ne olacak..

Bir de merak ediyorum altınları vermemiştiniz umarım ulaşamadığı bir yerde tutuyorsunuzdur.

Tabi ki bir şey olmayacak.
Madem kocasız yapamıyorsunuz.
O vazgeçemediğiniz kocanıza altınları, paraları verin. Verin ki o sizi terketsin.
Altınları alabilme umuduyla size katlanıyor bence.

Kocası asalak gibi üzerine yapışan kadınların boşanmamak için diretmesini cidden anlamıyorum. Sizi bi arada tutan motivasyonunuz nedir bi söyleyin de bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…