insan ailesini secemiyor...

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
onlari olduklari gibi kabul etme zorunda mi kaliyoruz?

ailede bireyler arasinda adalet neden yok? Belki de sadece benmiyim bu durumdan muzdarip olan.
Yabanci biri yapsa dersin ki "el, alem"
ama kendi öz ailen tarafindan bir hakzisliga ugrarsan,
üstelik evin büyükleri dedigimiz anne ve baba tarafindan da kardeslerine karsi adalet göremiyorsan,
nasil hissedersiniz kendinizi?

ayni durumda olanlar var mi?

canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum
kardeşleri arasında malsef ayrım yapılıyo ama anne babaya sorsanız eşit davranıyoruz derler
bende anneme derim bak sen abime şöyle davranıyorsun bana böyle davranıyorsun
verdiği cevap sana öyle geliyo ben aynı davranıyorum
halbuki görülen köy kılavuz istemiyo bazen bu durum yüzünden psikolojim bile bozulduğu oldu

dogru soyluyorsun benım su an annem kardesımın bır dedıgını ıkı etmezz aksam yemegınde ona ozel sorar ne yersın dıye veya o aksam onun ıstedıgı seylerı yapar yemek varsaa bıle kıyafet para konusunda doyurdu yanı kardesımıı ama ben cok fakırlıkle buyuudum gercekten aksam ne yemek varsa ondan yerdım bıgun ıyı hatırlıyorum ekmek alcak paramız yoktukı nerde yemek sececem sımdı arada bozulup soruyorum o zmanla buzamanın ımkanı aynı degıldı kızım dıyo bı nevı haklı aslında

canım durumunu net bilmediğim için pek bir şey söyleyemem ama evet ayrım yapan aileler çok. babannem babama üvey evlat gibi davranır mesela. ben de çok kızardım anne babama ayrım yapıyorsunuz diye ama bazen bize de öyle gelebiliyor. üzme kendini. öyle olduğunu düşünüyorsan da otur konuş onlarla. evet konuşmak pek kolay olmuyor ben de kendimi pek anlatamam aileme ama yine de denerim bazen. üzme sen kendini

Konusmaya basladigim an annem yüzünü eksitiyor, dinlemiyor bile beni, kendini hakli cikaran ifadelere basvuruyor. Ne zaman konusmaya calissam böyle yapiyor.

konusarak halledemiyoruz maalesef bizim ailede meseleleri. Iste insani umutsuzluga sürükleyen de bu oluyor...
Söylemesi zor ama Secme imkanim olsaydi ailemin bu sekliyle olmasini arzu etmezdim.

son cümlenize can'ı gönülden katılıyorum. Hayattan soğudum ailem sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…