insan babası ölünce büyüyor çünkü....:((

Bilirim babasızlığı.. 6 senem babasız geçti benimde.. Sonunda bizim çabalarımızla barıştılar..
Her ne kadar zamanında yaptığı hatalar olsada Allah babamı başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

kıslarr okadar üzgünüm ki içimi okadar yaktınızki allah sevdiklerimiz ayırmasın allah anamızı babamızı başımızdan esmesin allah onları bize bağışlasın allahım size yardım etsin sabır versin...:2:

babamı seviyor muyum bilmiyorum
aramızda öyle çok tartışma ve kalp kırıklığı geçti ki...
ben yaklaştıkça uzaklaştı
ne inattır o bilemezsiniz
içi yanar,delirir ama özledim dmez
hiç unutmuyorum küçüktüm Ankara*ya gidiyoruz
astım olmuşum o zaamanlar.otobüsteyiz tabi
uyuyor gibi yaptm babama sarıldm
kokusunu çektim içime uzun uzun
hattA o kadar çok kokladım ki hala brnumdadır kokusu
kimsler bilmez haa ilk buraya yazdmmafoldumbenmafoldumben
sarılmadı kızlarına hiç
bütün gece sarıldm koca göbeğine
bilmezdim sever beni
şimdi anlıyorum o zamanlar sevdiğini
ifade edemiyormuş aslında...

yıllar geçti ve ben astımım iyileşene kadar her Ankara yolculuğunda uyuyor gibi yaparak sarıldm babama
şimdi ise küsüz konuşmuyoruz...
saymadm kaç yıl oldu
yetmiyor parmaklarım saymaya,yetmeyecekte...
sessizce uzaktanbakıyor banaboshayallersmile bende onaboshayallersmile
yaşattıkları için çok pişman
onun pişmanlığı benm mahvolan hayatımı geri getirmeyecek:hulya:
ben onu hiç affetmeyeceğim
onun yüzünden
onun yüzünden bitti hayatımmafoldumben:sinifsinif:
şimdi pişmanmış,
bana üzülüyomuş
hiççççç umrumda değilalsanaalsanasmile
benm içim acıyor her gün hemde:sinifsinif::sinifsinif:
her saniye cam kırıkları dolaşıyor yüreğmde...:gitme::sinifsinif:
yapmasaydı,dursaydı arkamdamafoldumbenmafoldumben
ahhh...:gitme:
tek bildiğim hiç affetmeyeceğim
özlüycem
kendi ailemin bana yaptığı haksızlığı anne olsamda anlayacağımı sanmıyorum:umursamaz:
şimdi el pençe affettirmeye çalışıyolar
aslaaa
asla affetmeyeceğim:umursamaz:
bu evde duruyorsam mecburiyetimdennnboshayallersmile
gidecek yerim olmayışından:sinifsinif:
yinede
ahh baba neden böylesin
neden böyleyiz
bu bir sitemdi,özlemdi,nefretti,bi itiraftı

Zhebani ne yaşadın da bu kadar kırıldın bilemiyorum ama bir baba ne yapmış olabilir ki kızının bu kadar nefretini kazanmış, hiç affetmeyeceği bir duruma gelmiş diye düşündüm düşündüm bulamadım.
Aklıma gelen ihtimaller evlenmek istediğin kişiye vermemesi, okumak istediğin okula göndermemesi vs. oldu ama bu nedenler bu boyutta bir küslük için basit geldi bana. Belki bakış açısının farkından kaynaklanıyordur bilemiyorum tabii.
Acaba çok mu katısın, acaba gerçekten kaybettiğinde ne çok büyük bir pişmanlık yaşamaz mısın diye düşünmeden de edemedim.

Zhebani ne yaşadın da bu kadar kırıldın bilemiyorum ama bir baba ne yapmış olabilir ki kızının bu kadar nefretini kazanmış, hiç affetmeyeceği bir duruma gelmiş diye düşündüm düşündüm bulamadım.
Aklıma gelen ihtimaller evlenmek istediğin kişiye vermemesi, okumak istediğin okula göndermemesi vs. oldu ama bu nedenler bu boyutta bir küslük için basit geldi bana. Belki bakış açısının farkından kaynaklanıyordur bilemiyorum tabii.
Acaba çok mu katısın, acaba gerçekten kaybettiğinde ne çok büyük bir pişmanlık yaşamaz mısın diye düşünmeden de edemedim.

aynennn canım....

Back
X