- Konu Sahibi omrumcehep
-
Merhaba arkadaşlar.buraya açtıgım kacıncı konu.konu erkek arkadasım yine.biz onunla sık kavga eden bir çiftiz.ama o gidiyor şırnak a ve aramız düzeldi sanki daha bağlandık.cuma gidiyor.son 2 gün yani.neyse gelellim konuya.biz onunla bazen tartıştıgımızda ben çagrısını gördügüm halde açmıyorum çunku beni kırmıs oluyor konusmak istemyorum o anda bir de işyerindeyim tartışmak istemıyorum her neyse.birkaç tartışmamızda ben bunu yaptım açmadım ama sonra konustugumuzda duymadım dedim.çünkü biliyorum ki ben konuşmak istiyorum desem yüzüme kapatıp ne halin varsa gör diyecek.ben de bunu demesin diye duymadım dedim ama 2 ya da 3 kez.dün bunu öğrendi bana kendi üstüne yemin ettiriyor her konuda artık inanmıyor.sana güvenm kalmadı .yalanın büyüğü küçüğü olmaz.sana hakkım haram olsun dedi.ben de bunu savunacak değilim ama ben ona hep dürüst oldum ama böyle bişey yaptım.korktuğumdan.şimdi soruyorum kızlar yalanın büyüğü küçüğü olmaz mı?ben hayatımı dürüstlükle yaşıyorum ama korkudan oldu.ama bunu ona açıklayamıyorum anlamıyor.daha ne olsun haram olsun dedi.kızlar kalbım acıdı.ben öyle biri değilim ama yazık oldu geçen hafta da yüzük takmıştık.artık bana zerre güvenmiyor ayrılalım dedim ben böyle ilişki istemyorum dedim.çünkü agzımdan cıkan her sey yalan gelıyor ona.ve bu bir işkence.ben öyle biri değilim kendimden eminim ama artık kara leke gibi yapıştı.siz hiç yapmadınız mı??
Merhabalar;
yeni üyelerdenim.aranıza katılmak istedim çünkü fikirlerinize ihtiyacım var eminim benden daha tecrübelileriniz vardır aranızda.konuya gelirsek;
ben 3.5 ay önce tanıştığım erkek arkadaşıma yalan söyledim ilişkimiz başında.daha doğrusu söylemek zorundaydım eski erkek arkadaşımla ilgiliydi.bu da bir şekilde çıktı ortaya.şimdi bana inanmıyor.ayrılcağımıza kesin bakıyordum ama onu ikna etmek için çok uğraştım ona sevgimi görmesi için.şimdi arıyorum açıyor telefonları,ben yine aynı hitap ediyorum ona.o çok soğuk zor görüşüyoruz.içinde bir sevgi var,biliyorum bu yüzden zaten bu kadar üstünde duruyorum evet hatalıyım kabul ettim ama o artık bana inanmadığını,hayal kırıklığına uğradığını söyledi.ben çok üzülüyorum haklı ama ben ona ilişkimiz boyunca başka hata yapmadım.hatta hiç öyle bir kız olmamama rağmen her dakıkamı söyledim ona.çok emek veriyordum.o çok ilgi göstermezdi,ben karşılıksız yapıyordum zaten benim için sevgi karşılıksız olmalı çünkü.ama yalanım geçmişimle ilgili yalanım ortaya çıkınca bana olan güveni de bitti.napıcam kızlar,yardım lütfenn....gerçekten seviyorum.sabrederim ben.yeniden güvenir mi bana?teşekkürler.
Hep yalan söyleyen bir insan dürüst değildir zaten...
Bu herkesin yaptigi biseydir. Ortaya nasil cikti onu anlatmamissin
Asagida kopyaladigim eski konun. Cok durustum falan durumu yok ortada. Bence bu kadar buyuk tepki vermesinin sebebi surekli guven zedelemen sadece telefon mevzusu degil. Baska bir gecmis konunda da okudum bipolarmissin doktor ilac vermis kullanmiyomussun kilo yapar diye. Sen bipolari bas agrisi gibi bir hastalik sandin sanirim. Cok ciddi bir hastalik. Once kendini iyi et. Bu iliskiden zaten bisey olmaz, tum actigin konulari okudum adam sevmiyor seni, birak artik pesini
evet bipolar teshisi kondu ama şimdi iyiyim ve ilişkinin basında onu kaybetmemek için eskiyle ilgilli bı sorusuna yalan söylemiştim sonra da bu mevzuu oldu baska yalan yok hala dürüstlügüm konusunda eminim.
Asagida kopyaladigim eski konun. Cok durustum falan durumu yok ortada. Bence bu kadar buyuk tepki vermesinin sebebi surekli guven zedelemen sadece telefon mevzusu degil. Baska bir gecmis konunda da okudum bipolarmissin doktor ilac vermis kullanmiyomussun kilo yapar diye. Sen bipolari bas agrisi gibi bir hastalik sandin sanirim. Cok ciddi bir hastalik. Once kendini iyi et. Bu iliskiden zaten bisey olmaz, tum actigin konulari okudum adam sevmiyor seni, birak artik pesini[/QUO
Hmm, demek sebei buymuş, bence de güven konusunda aranızda çok sıkıntı var, bitsin ve arkadaşın dediği gibi tedavini ol
Asagida kopyaladigim eski konun. Cok durustum falan durumu yok ortada. Bence bu kadar buyuk tepki vermesinin sebebi surekli guven zedelemen sadece telefon mevzusu degil. Baska bir gecmis konunda da okudum bipolarmissin doktor ilac vermis kullanmiyomussun kilo yapar diye. Sen bipolari bas agrisi gibi bir hastalik sandin sanirim. Cok ciddi bir hastalik. Once kendini iyi et. Bu iliskiden zaten bisey olmaz, tum actigin konulari okudum adam sevmiyor seni, birak artik pesini[/QUO
Hmm, demek sebei buymuş, bence de güven konusunda aranızda çok sıkıntı var, bitsin ve arkadaşın dediği gibi tedavini ol
bipoları yendim.güzven konusunda onun skntısı var ben ona yalan söyledim ilişkinin basında ama aranızda da eskiyle ilgili acıklama yapmayan insanlar vardır ki ben onun gecmişini kurcalamadım lafı gectiğinde kesin yalandır demedim gecmiş beni ilgilendirmez.gecmiş ilgili bu yalanı söylemeyi kaybetme korkusu yaptı ama cok pişman oldum sonra bu konu olana kadar yalan olmadı en küçük sey de dahi.ama olan oldu.tedavimi oldum cok şükür.
dürüst olan yalan konuşmaz!
dürüst olan yalan söylemek zorunda kalablir.siz hiç yalan söylemediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?