Insan çok dürüst olsa da hep yalan söyleyebilir mi?

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
Merhaba arkadaşlar.buraya açtıgım kacıncı konu.konu erkek arkadasım yine.biz onunla sık kavga eden bir çiftiz.ama o gidiyor şırnak a ve aramız düzeldi sanki daha bağlandık.cuma gidiyor.son 2 gün yani.neyse gelellim konuya.biz onunla bazen tartıştıgımızda ben çagrısını gördügüm halde açmıyorum çunku beni kırmıs oluyor konusmak istemyorum o anda bir de işyerindeyim tartışmak istemıyorum her neyse.birkaç tartışmamızda ben bunu yaptım açmadım ama sonra konustugumuzda duymadım dedim.çünkü biliyorum ki ben konuşmak istiyorum desem yüzüme kapatıp ne halin varsa gör diyecek.ben de bunu demesin diye duymadım dedim ama 2 ya da 3 kez.dün bunu öğrendi bana kendi üstüne yemin ettiriyor her konuda artık inanmıyor.sana güvenm kalmadı .yalanın büyüğü küçüğü olmaz.sana hakkım haram olsun dedi.ben de bunu savunacak değilim ama ben ona hep dürüst oldum ama böyle bişey yaptım.korktuğumdan.şimdi soruyorum kızlar yalanın büyüğü küçüğü olmaz mı?ben hayatımı dürüstlükle yaşıyorum ama korkudan oldu.ama bunu ona açıklayamıyorum anlamıyor.daha ne olsun haram olsun dedi.kızlar kalbım acıdı.ben öyle biri değilim ama yazık oldu geçen hafta da yüzük takmıştık.artık bana zerre güvenmiyor ayrılalım dedim ben böyle ilişki istemyorum dedim.çünkü agzımdan cıkan her sey yalan gelıyor ona.ve bu bir işkence.ben öyle biri değilim kendimden eminim ama artık kara leke gibi yapıştı.siz hiç yapmadınız mı??

ilişkinizin zaten suyu çıkmış , ayrılmak en mantıklısı
kendisi size hiç yalan söylemedi mi acaba

bence ayrılın oda nereye giderse gitsin

ayrılmak isabetli bir karar olmuş..
öz eleştiri yapsın.. bu kızın neden acaba telefonumu açmak istemiyor diye.. kalbini kıramayacağını bilsen 1dk konuşup canımlı cicimli konuşsanız tabiki açmak isterdin. bu davranışı yapman seni dürüst olmadıgın anlamına gelmez kimseye kendini anlatmak ıspatlamak zorundada değilsin.. karşındakine zorla güven veremezsinki

Asagida kopyaladigim eski konun. Cok durustum falan durumu yok ortada. Bence bu kadar buyuk tepki vermesinin sebebi surekli guven zedelemen sadece telefon mevzusu degil. Baska bir gecmis konunda da okudum bipolarmissin doktor ilac vermis kullanmiyomussun kilo yapar diye. Sen bipolari bas agrisi gibi bir hastalik sandin sanirim. Cok ciddi bir hastalik. Once kendini iyi et. Bu iliskiden zaten bisey olmaz, tum actigin konulari okudum adam sevmiyor seni, birak artik pesini

maalesef güven kaybettikten sonra tekrar kazanılacak bir şey değil.
olay sadece bundan ibaretse ikimizin de iyiliği için yaptım, telefonu açsam tartışsak daha mı iyi olurdu,
yüz yüzeyken sakin sakin konuşmak istedim ..... anlatıp yumuşatabilirsiniz arkadaşınızı.
ama sürekli kavga sürekli ayrılalım biz o zaman lafları havada uçuşuyorsa
kusura bakma canım ama evleneniz bile zaten fazla yürümez o iş.
yolun başındayken çok iyi düşünmenizi tavsiye ederim. umarım sonuç güzel olur.

ben ne diyim ki sadece cok üzgünüm.haklısınız hepiniz.ama ben kendimden eminim.yani tamamen bugune kadar korkumdan yaptım.o da erkk arkadasımın dominant karakterinden kaynaklı.yoksa söylemem yalan.zaten hiç bi yalanı sürdüremem ben.o an söylemiş bulundum sonra ortaya cıkınca neyini açıklayım

Bu herkesin yaptigi biseydir. Ortaya nasil cikti onu anlatmamissin

ortaya şöyle cıktı.aksam beraberdik annem aradı gürültülü bir ortamdı telefonun yan tusuna bastım sessize aldım cıkınca ararım dedim annemi.o da bana böyle yapıyorsun dedi.yok dedim ben de peki hiç yaptın mı dedi benim üstüme yemin et dedi.hep kendi üstüne yemin ettiriyor ben de yaptım dedim utanarak tartıstıgımız zamanlar sessize alıp sonradan duymadım dedim sonra kıyamet koptu

evet bipolar teshisi kondu ama şimdi iyiyim ve ilişkinin basında onu kaybetmemek için eskiyle ilgilli bı sorusuna yalan söylemiştim sonra da bu mevzuu oldu baska yalan yok hala dürüstlügüm konusunda eminim.

evet bipolar teshisi kondu ama şimdi iyiyim ve ilişkinin basında onu kaybetmemek için eskiyle ilgilli bı sorusuna yalan söylemiştim sonra da bu mevzuu oldu baska yalan yok hala dürüstlügüm konusunda eminim.

peşinde değilim onu boğmuyorum beni sevdgini düşündüm gercek sevgi aradım sadece.hatta onun cok büyük hataları oldugunda ben gıkımı cıkarmadım olablr dedim ardındaki nedenleri düşünüp.sorun su ki hep benim hatalarım gündemde.o yüzden onun peşindeymişim gibi

ilişkinin en basındaki yalandan dolayı beni eleştrmenizi anlarım ama duymadım dedim diye bikac defa o da sırf kavga etmemek için bu cok büyük bi yalan mı?

Dürüst olan yalan söylemez. Bunu da kaybetme korkusu su bu bahanelerle hic yapmaz. Bugun o bahaneyle kucuk yalan söyleyen bugun buyuk yakan söyler. Yalanım küçüğü büyüğü yok.

Sadece bu olay olsa emin ol kimse kimseye laf söylemez.
Ama siz daha önceden yalan konusunda sabıkalıymışsınız.
Büyük ihtimal sevgilinin yanında annenin sesini kısıyorsan
Sevgilin eski sevgilinle buluştuğunu onun aramasının sessize aldığını düşünüyor.
Güven zor,geri kazanılır mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…