Benim 2. Evliliğim. eski eşim ayaklarıma kapanarak ağladı boşanmayalım diye ama ben affetmemiştim ve boşadım. Şuan başkasıyla evli ama bi farkı yok öküz aynı öküz. Hadi Ben değiştiremedim şimdiki eşi neden değiştiremedi ? Demekki değişmiyorlarMerhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
Ben 180 derecelik bi değişimi öz babamda gördüm. Değiştiğine inanmam da tam 2 yıl sürdü. Dedim ki yok insan bu kadar değişemez, bi şey olucak eskiye dönücek, mümkün değil. Aradan yıllar geçti, şimdi baktığımda hala eskiden kalıntılar görüyorum onda ama hakkını da vermem lazım. İyi bi baba olmak, öncesinden farklı olmak için çok çabalamış.Merhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
Hepimiz hata yapariz ve o hatadan ders almişsak tekrarlamayiz. Bazi huylarimiz vardir zamanla duzeltmeue çaba sarfederiz. Insan düz varlik değil. Değişkendir. Etrafindan, izlediklerinden, duyduklarindan etkilenir. Kendi kendini eğitir. Ama bir grup insan da var ki ben neysem oyum der. Huyum bu der. Ama asla kendisine yonelik hiçbir eleştiriyi kabul etmez. Bu insanlar duzelmez. Çunki ortada çaba yoktur. Soruna cevap verenler arasinda belki yoktur değiştiğini goren. Ama illaki vardir. Iyiki şans vermişim diyende, keşke şans vermeseydim diyen de. Bu tamamen karşindaki insana bağli. Kendi gozlemlemelerinle o insan kendisini geliştirmeye, eğitmeye çalişiyorsa belki ama kendinde hata dahi gormuyorsa boşa zaman harcamaya deymezMerhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
Assssla değişmiyorlar yakın çevremde bosananlarin hepsinde gördümMerhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
Ancak aldatma ve şiddet yoksa da bosanilmaz gibime geliyorMerhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
İnsanlar değişmezMerhaba kizlar.Bu ara cok dusunuyorum. Bir adam degisir mi olumlu yonde? Bunu simdiki durumdan da degil ciddi anlamda bu durumu yasayanlarin hayatlarindan parcalar duymak istiyorum.Biliyorsunuz ki ben bosanmama bir bucuk ay var ve benim kararim net geri. Donus yapmiyorum.İkinci bir sansi verip bu adam degismedi cok pisman oldum dondugume ya da bosandim ve degismemisti iyi ki bosandim diyen var mi? Ya da degisti diyen.Bunu kendim icin sormuyorum sadece merak ediyorum cidden.
Adamlar fabrika hatası sorun buFabrika ayarları düğmesi var arkada... Ona basın. Değişirse hepimiz uygularız. Ya bizim bastigimiz düğmeler bozuk, ya adamların yanlis yerine basıp duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?