Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Şimdi konuya her erkek aldatır cevapları yağar =))
İnsanoğlu hata yapabilen bir varlıktır, bende aldatabilirim o da , bu ihtimal hayat boyu her zaman var, hiç bir şeyden emin olma şansımız yok.
Ancak asla ama asla sen erkeksin, zayıfsın, belden aşağısıyla düşünen varlıksın, fırsatını bulursan yaparsın diye eşimi aşağılamam, bu kadar basit, bu kadar adi bir varlığı neden koca yaptın kendine sorarlar adama
Şöyle söyleyeyim, benim eşimin beni aldatmak için her türlü fırsatı var, hem şartlarından yana, hem benden yana. Asla takip etmem onu yok telefonu, yok bilgisayarı, aman kimle görüştü falan, her konuda özgürdür. Aldatması halinde sonucuna katlanması gerektiğini en başında söyledim, temcit pilavı gibi yenilemem.
Ben eşimi saymayı, kişilik haklarına saygı göstermeyi, onu takdir etmeyi, insan gibi yaşamayı seviyorum, suçlu gibi onu sürekli kontrol altında tutarsam sevgim biter. Bence ilişkilere biraz da bu taraftan bakmak lazım. Günün birinde o ya da ben bir hata yaparsak evliliğimiz biter hepsi bu, çok kırıcı bir şey ama dünyanın sonu değildir benim için