• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Emin Olabilir Mi Aldatılmayacağından?

Herkesin fikrine saygi duyuyorum ama kadinlar bile bunu kabul ederse her erkek aldatir,erkektir yapar,erkeklerin yapmasi normaldir derse bunlarin kafasina da bu işlenirse tabi ki yaparlar hala affedenler bile var bunu cok garip gercekten.
Yok. Ben normal demiyorum. Eşim yapsa affetmem. Erkek delisi degilim. Ama malesef cevremde gordugum böyle. Evine, karısına çok bağlı diye herkese ornek gosterdigim adam bile böyle çıktı. Dusunun yani.

Yok. Ben normal demiyorum. Eşim yapsa affetmem. Erkek delisi degilim. Ama malesef cevremde gordugum böyle. Evine, karısına çok bağlı diye herkese ornek gosterdigim adam bile böyle çıktı. Dusunun yani.
Cogu sey disaridan göründügü gibi olmayabiliyor.En mutlu,huzurlu hic kavga etmeyen gibi görünen çiftlerin altindan bir sürü sorun cikabiliyor.Sorunlari iteledikleri icin.Veya birbirine ters karakterde gördüğümüz insanlar güzel bir ilişki yasayabiliyor.Bence bu direk adamin karakteriyle ilgilidir bu ülkede erkek olmak cok büyük bir sey.Her seyi yapabildiklerini zannediyorlar bu yüzden de buna cesaret buluyorlar bence.Biz eger ki onlara onlari üstün bir varlikmis gibi hissettirmezsek ve iclerinde kaybetme korkusu olursa buna cesaret edebilceklerini dusunmuyorum.

Cogu sey disaridan göründügü gibi olmayabiliyor.En mutlu,huzurlu hic kavga etmeyen gibi görünen çiftlerin altindan bir sürü sorun cikabiliyor.Sorunlari iteledikleri icin.Veya birbirine ters karakterde gördüğümüz insanlar güzel bir ilişki yasayabiliyor.Bence bu direk adamin karakteriyle ilgilidir bu ülkede erkek olmak cok büyük bir sey.Her seyi yapabildiklerini zannediyorlar bu yüzden de buna cesaret buluyorlar bence.Biz eger ki onlara onlari üstün bir varlikmis gibi hissettirmezsek ve iclerinde kaybetme korkusu olursa buna cesaret edebilceklerini dusunmuyorum.
Haklisin. 34 yaşındayım. Eskiden çok saftim ancak zamanla gordum ki erkekler kendilerine biraz yakın davranan birini gordukleri anda yelkenleri suya indiriyorlar. Ancak tabiki bu onlara aldatma özgürlüğünü vermiyor. Eşime benden iyisini bulursan gidebilirsin derim. Asla telefon bilgisayar kontrol etmem. Kendisi bilir. Aldatirsa gider, kendime guvenim tam. Erkeksiz de yaşarım. Belki de ozgivenimden şimdiye kadar boyle birseyi olmadı.

Haklisin. 34 yaşındayım. Eskiden çok saftim ancak zamanla gordum ki erkekler kendilerine biraz yakın davranan birini gordukleri anda yelkenleri suya indiriyorlar. Ancak tabiki bu onlara aldatma özgürlüğünü vermiyor. Eşime benden iyisini bulursan gidebilirsin derim. Asla telefon bilgisayar kontrol etmem. Kendisi bilir. Aldatirsa gider, kendime guvenim tam. Erkeksiz de yaşarım. Belki de ozgivenimden şimdiye kadar boyle birseyi olmadı.
Aynen ben de tam olarak bundan bahsediyorum siz ona onu üstünmüs gibi hissettirmediginiz icin ve onsuz da olsa yasayabilicegini gösterdiginiz icin bu böyle bence.Kaybetme korkusu var icinde eger ki cok sıkıp sanki onlarsız yasayamayacakmisiz gibi hissettirirsek kendilerini bir sey zannediyorlar.Bir de bu genel cinsiyetçi genellemelerde tuzu biberi oluyor.Yoksa istediginizi yapin krallar gibi yasatin icinde varsa göze alır.

"Ben asla aldatılmam" "benim kocam yapmaz" diye düşünen kadınlar bana komik geliyor açıkçası.
İnsan kendi için bile asla diyemez,insanoğlu beşer şaşar.

Boylemi dusunaem acaba bende
Kesinlikle kendine guveni tam olan bir kadin bu sekilde dusunmeli size katiliyorum cok begendim yazinizi Kesinlikle aldatamaz diyen kadinlar sadece birseyleri ispatlamak icin konusurlar... aldatmak istiyorsa aldatsin sonrasinda birdaha benimle olamiyacagini biliyor benim esime asiri bir guvenim var asla yapmaz diyorum ama yaparsada dediginiz gibi dunyanin sonu degil..

Erkekler icin goruntu cok onemli evet. Bugunlerde kadinlar icin de onemli. Ama bir adama bakip vay bu nasil estetik dediysem aklim hemen sevdigim adama donup bosver ben o tombisi bu kas yiginina tercih ederim diyebilirsam o zaman onu aldatmis mi olurdum?

ne demek istediğimi bence gayet iyi anladınız. polemik yaratmak için konusu manasız bir yere çekmeyin derim..

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
yoo ben asla diyemiyorum böle bişi.ilk fırsatta aldatır.parayı bulsun hemen aldatır.

Back
X