Kizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya
NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten
Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba yaİnsan eşinden çekinmez.
Ben bu belli etme söylemeolaylarını anlamıyorum. Yani eminim hiç kimse şaka harici hadi sevişelim, ya da sevişelimmi diye sormuyordur.
Evli insanlar birbirinin bakışından, gülüşünden duruşundan anlar, herkesin farklı yöntemi vardır. Şimdi ne tavsiye etsek boş.
Özguven eksikliginden olabilir zamanla alşirsin yakınlaşmada kediliginden geliyor zaten bir caba gerekmiyor bence iki tarafta istiyorsa,sizde lambayi kapatin oyle yakınlaşin utanmaniz cok oluyorsa, ama ikisenedir evlisiniz biraz ilginc ama üzülmeyin gecer bu cekinmeler mutluluklarKizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya
NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten
Ah tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm yapis pis sırıtarak kaşınla gözunle yatak odasını işaret et ilkinde anlamazsa ikincide mutlaka anlar zaten
Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba ya
Mesela o cinsel esnada esim yapmami istedigin birsey var mi diyo ee bazen oluyo mesela ayyy söylemek ne mümkün agzimi dahi acmiyorm yok diyip susuyorm2 yıl kısa bir zaman değil, çekinmemeniz gerekir. Yani o adam zaten birlikte cinsellik yaşadiğiniz, sizin her halinizi, her yerinizi bilen biri. Bir anda bu çekingenliği yenemezsiniz tabi ama yavaş yavaş kendinizi ısindirabilirsiniz. Sevişmek istediğinizi sözle de, hareketlerle de belli edebilirsiniz. Eşiniz bunu zaten yadirgamaz. Yani bu çekinme olayini siz kafanizda büyütüyorsunuz. Siz yeni bir şey denemek istediğinizde, şu an olduğunuzdan daha cesur davrandiğinizda asla negatif bir tepki almayacaksiniz zaten. O yüzden kendinizi boşuna kasip, büyütüyorsunuz bu olayi:)
Şu ifade her şeye yeter:
Ne çekinicem, zaten evli olarak devlet gözünde resmen sevişmiş insanlarız
Ne zamana kadar çekineceksin? İçindengelen şeyleri neden bastırıyorsun ki?
Hemeşin senin istekli olduğunu görünce mutlu olur. Hiç kimse karşısında heykel görmekten hoşlanmaz.
Ay adam diyo zatn ne kadar isteksizsin ne kadar donuksun cinsellige diyo bu salak salak hareketlerm yüzünden
sacmalama eşler arasında oyle seyler olmaz canım normal zamanda nasıl yapıyosanız aynen oyle olacaka yanı gecelık gıyınce bı farkı olmaz kıAh tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm ya
Mesela o cinsel esnada esim yapmami istedigin birsey var mi diyo ee bazen oluyo mesela ayyy söylemek ne mümkün agzimi dahi acmiyorm yok diyip susuyorm
İçindeki cevheri bi bilse.
Zorla kendini, ilk bir iki kez zor gelir, tuhaf olur sonra alışırsın.
Ya is sadece cinsellik degil ki yani o cinsellk yasanan an degil simdi bi arkadsla konusuyodm evlilik yil dönmleri yaklasiyo ay internetten ne kiyafetler bakms neler neler hemsire kiyafeti sekilinde gecelikler mi dersn hizmetci kiyafeti seklinde seyler mi dersn ay neler neler dedm sen bunlarini giyeceksn napiyosn dedm ee giyerm nolms kocamn gözleri bayram etsn diyo o oyle dedi ben yern dibine girdm brak da adama nasl giyim böylesacmalama eşler arasında oyle seyler olmaz canım normal zamanda nasıl yapıyosanız aynen oyle olacaka yanı gecelık gıyınce bı farkı olmaz kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?