- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Canm yaaa çok yasa emi güldürdün beni valla allahta seni güldürsün"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Canm yaaa çok yasa emi güldürdün beni valla allahta seni güldürsün"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Bencede kesinlikle psikolojk ya ben varya iyi vajinismus olmadim ha bu cekinmeyle felan ayy Allah korusunPsikolojik bence. Ipleri birakmalisiniz. Hep kasiyorsunuz kendinizi anladigim kadariyla. Ben bir seneye yakin vajinismus gibi birseydim. Zaten kacardim ve zevk aldigim birsey degildi. Ama kendi icsel devririmi yaptim kendim icim. Kendimize eziyetten baska birsey degil. Bende su lafimi aklina iyi yaz "cinsellik benim hakkim. Utanilacak birsey degil. Söke söke almam gereken birsey" Karnimiz aciktiginda ne kadar sure ac kalabiliriz ki. Dürtülerimizi dinlemeliyiz. Saglikli olan da bu. Hem ne güzel bak caniniz da istiyormus. Ahlakli kadin olacagiz diye ne eziyet ettik psikolojimize ya..
Daha bugün esime mesaj attim dedim yataga gel. Sevisirik dedim. Tabi güldük eglendim. Helalim o benim. Yeri gelir popoya saplak yer, ev ici sinsice taciz edilir. Evlilik bizim evde böyle birsey iste. Evliliginin tadini cikar
Hahahahahahhaha koptm yaTövbe tövbe istediğin bir şey var mı diye soru cevap şeklinde ben de yapamam da
O esnada tut elini istediğin yere götür canım. Sen sus ellerin konuşsun hahaha
Kimsenin pozisyonu beni ilgilendirmez fakat anladigim kadariyla duvar rolünü üstlenmisiniz.Mesela o cinsel esnada esim yapmami istedigin birsey var mi diyo ee bazen oluyo mesela ayyy söylemek ne mümkün agzimi dahi acmiyorm yok diyip susuyorm
vayyyyyy bın ustune vur kırbacı vur kırbacı totosuna"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Ya is sadece cinsellik degil ki yani o cinsellk yasanan an degil simdi bi arkadsla konusuyodm evlilik yil dönmleri yaklasiyo ay internetten ne kiyafetler bakms neler neler hemsire kiyafeti sekilinde gecelikler mi dersn hizmetci kiyafeti seklinde seyler mi dersn ay neler neler dedm sen bunlarini giyeceksn napiyosn dedm ee giyerm nolms kocamn gözleri bayram etsn diyo o oyle dedi ben yern dibine girdm brak da adama nasl giyim böyle
Bencede kesinlikle psikolojk ya ben varya iyi vajinismus olmadim ha bu cekinmeyle felan ayy Allah korusun
Ay getirmez mi tabi sikayet ediyo sen hic bsy hissetmiyosn bence biseyler yasiyorz ama sirf ben istiyorm diye yasiyorz niye hic gecelik tarzi seyler giymiyosn felan filan iste sikayetler arka arkaya sıralanmış durumda
cok tesekkur ederımmmben olsaydım oyle yapardım yanı hatta bıyığım varmış gıbı bükerdım yavrummmm hadi odamıza gidelim falan derdım
ar damarin catlamamis anlasilan
bol isikta bi striptiz tavsiye ederim utanman falan kalmaz
Ay nasil guldum. Allah da sizi guldursun"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Darisi basina insallah, en dogru zamanda en tatlisindan bir kocacok tesekkur ederımmmben olsaydım oyle yapardım yanı hatta bıyığım varmış gıbı bükerdım yavrummmm hadi odamıza gidelim falan derdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?