insan eşinden cekinir mi ?

Yarıldım yaaa
Hahahaha hayrını gör senin tabi arkadaşım

Canm yaaa çok yasa emi güldürdün beni valla allahta seni güldürsün
Su koca oğlan lafına bittim dur bende deneyim bari
Binecem üstüne vurcaz kirbaci diyosun yani çok yasa canm ya

Canm yaaa çok yasa emi güldürdün beni valla allahta seni güldürsün
Su koca oğlan lafına bittim dur bende deneyim bari
Binecem üstüne vurcaz kirbaci diyosun yani çok yasa canm ya

Tolin cok komiksin ya, iyi mana da diyorum seker. Yas 19 ama 3 koca eskitmis edasi var mesajlarinda.
B birisii esin bu durumdan sikayetini dile getiriyor mu peki?
cok tesekkur ederımmmben olsaydım oyle yapardım yanı hatta bıyığım varmış gıbı bükerdım yavrummmm hadi odamıza gidelim falan derdım

Bencede kesinlikle psikolojk ya ben varya iyi vajinismus olmadim ha bu cekinmeyle felan ayy Allah korusun

Tövbe tövbe istediğin bir şey var mı diye soru cevap şeklinde ben de yapamam da

O esnada tut elini istediğin yere götür canım. Sen sus ellerin konuşsun hahaha
Hahahahahahhaha koptm ya

Insan esinden nasil cekinir? Hadi ilk zamanlar neyse.. ama iki yil olmus evleneli.. aranizda ki samimiyet sifir herhalde..garip

Mesela o cinsel esnada esim yapmami istedigin birsey var mi diyo ee bazen oluyo mesela ayyy söylemek ne mümkün agzimi dahi acmiyorm yok diyip susuyorm
Kimsenin pozisyonu beni ilgilendirmez fakat anladigim kadariyla duvar rolünü üstlenmisiniz.
Etmeyin. Bu dünyada esiniz sizin bir diger yeriniz. Annemiz bile o kadar yakin olamaz bize yeri gelir.
Biraz film izleyin, canina yandigimin filmlerinde o kadar cok mesaj veriyorlar ki insani yoldan cikariyorlar. Etkisi olabilir. Kendinizi özgür birakin

vayyyyyy bın ustune vur kırbacı vur kırbacı totosuna

Gecelik ben de giymem. Ben de hoşlanmıyorum eşim de hoşlanmıyor o tip şeylerden. Ama istek üzerine kostüm giyebilirim belki.
İşte bunlar eşler arasında konuşularak anlaşılacak şeyler. Cinselliğin %50 si kelimeler ve gözlemdir. Eşini iyi gözlemlemeli, anlayamadığın yerde sormalısın neden hoşlanıp hoşlanmadığını. Birbirimizi yönlendirmezsek cinsellik çok yavan olur.

Geceliği, kostümü bir tarafa bırak aranızdaki iletişim problemini çözmeye odaklan öncelikle. Bence en büyük sorun bu konuda iletişim kuramıyor olmanız.

Bencede kesinlikle psikolojk ya ben varya iyi vajinismus olmadim ha bu cekinmeyle felan ayy Allah korusun

Düsün iki seneye kadar hem bu illet vardi aci ve isteksizlik de cabasi. Simdi gördügüm yerde üzerine atlayan ben oluyorum. Sen de basarabilirsin diye söylüyorum. Senin isin psikolojik. Kendinde bitiyor is

Tolin cok komiksin ya, iyi mana da diyorum seker. Yas 19 ama 3 koca eskitmis edasi var mesajlarinda.
B birisii esin bu durumdan sikayetini dile getiriyor mu peki?
Ay getirmez mi tabi sikayet ediyo sen hic bsy hissetmiyosn bence biseyler yasiyorz ama sirf ben istiyorm diye yasiyorz niye hic gecelik tarzi seyler giymiyosn felan filan iste sikayetler arka arkaya sıralanmış durumda

cok tesekkur ederımmmben olsaydım oyle yapardım yanı hatta bıyığım varmış gıbı bükerdım yavrummmm hadi odamıza gidelim falan derdım

Sevismek yerine baska kelimeler kullanabilirsin aşk yapmak gibi cekinme.hic.esin o senin zaten ben yatak odasina gidiyorum sen de gel demek yeterli aslinda

Ay nasil guldum. Allah da sizi guldursun

Arkadaşım bak git yatak odasına mesaj at, odamıza gelsene diye mesela.
Çekirdek yemeye çağıracak halin yok anlar adam

Sonra o işteyken mesela olur ya aklına düşer yine mesaj at akşam için planın var mı benim çok özel planlarım var gece için de bak adam nasıl heyecanlanıyor.

Sen mesajla başla bu çağrılara sonra yüz yüze eğitime geçelim

bence bir kere canım seni istiyor falan deseniz devamı gelir utanmazsınız. ben istediğimde sevişelim diyorum, seni istiyorum diyorum. bazende hiçbir şey demiyorum yanına yatıp öpüşmeye başlıyorum. yani çekinirseniz bir şey demeyede gerek yok öpüşün üzerindekileri çıkarın zaten otomatik başlamış olur. bir kere yaptıktan sonrasıda kolay artık utanmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…