Iletisim benm yüzumden saglanamiyor ki adam söylüyo istek ve beklentilerini ama yapamiyormGecelik ben de giymem. Ben de hoşlanmıyorum eşim de hoşlanmıyor o tip şeylerden. Ama istek üzerine kostüm giyebilirim belki.
İşte bunlar eşler arasında konuşularak anlaşılacak şeyler. Cinselliğin %50 si kelimeler ve gözlemdir. Eşini iyi gözlemlemeli, anlayamadığın yerde sormalısın neden hoşlanıp hoşlanmadığını. Birbirimizi yönlendirmezsek cinsellik çok yavan olur.
Geceliği, kostümü bir tarafa bırak aranızdaki iletişim problemini çözmeye odaklan öncelikle. Bence en büyük sorun bu konuda iletişim kuramıyor olmanız.
Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsemDüsün iki seneye kadar hem bu illet vardi aci ve isteksizlik de cabasi. Simdi gördügüm yerde üzerine atlayan ben oluyorum. Sen de basarabilirsin diye söylüyorum. Senin isin psikolojik. Kendinde bitiyor is
Ayyy düsünmesi bile beni inanilmaz geriyo aman ben almiyimar damarin catlamamis anlasilan
bol isikta bi striptiz tavsiye ederim utanman falan kalmaz
allah seni napmasın emi... vay bee... maşallah sana.. kim tutar senii"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Onu ben bile yapamadım ya daha çekingen olmadığım halde. :)
Arkadaşı ufak ufak başlatmak lazım bence
Ouuuv, o zaman cok dusunme canim ya. Ne istiyorsan eyleme gecir, kafandaki acabalar seslerini bile cikarmaya firsat bulamasin. Aklina ay, uff yapamam geldiginde, amaaan helalim ya neden olmasin de, atla olayaAy getirmez mi tabi sikayet ediyo sen hic bsy hissetmiyosn bence biseyler yasiyorz ama sirf ben istiyorm diye yasiyorz niye hic gecelik tarzi seyler giymiyosn felan filan iste sikayetler arka arkaya sıralanmış durumda
Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsemyahu gitsem ne dicem onada anlatamam ki derdimi utanctan
Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba ya
Gözlermden yaş geldi ya Allahmm bizim bu kk hatunlari neymis böyle yaArkadaşım bak git yatak odasına mesaj at, odamıza gelsene diye mesela.
Çekirdek yemeye çağıracak halin yok anlar adam
Sonra o işteyken mesela olur ya aklına düşer yine mesaj at akşam için planın var mı benim çok özel planlarım var gece için de bak adam nasıl heyecanlanıyor.
Sen mesajla başla bu çağrılara sonra yüz yüze eğitime geçelim
Bu yazın komedisi ben de "Yemek yaparken, masa hazırlarken, ev içinde dolanırken" pis pis sırıtıp kaşımı gözümü oynatıpHaaaadi gel yine benim ooool benim olmazsannn şarkısını söyleyip öhöööm öhömmö öhm
Iletisim benm yüzumden saglanamiyor ki adam söylüyo istek ve beklentilerini ama yapamiyorm
Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsemyahu gitsem ne dicem onada anlatamam ki derdimi utanctan
Ayyy düsünmesi bile beni inanilmaz geriyo aman ben almiyim
yok pek erken değil yaş 26 oldu en yakın zamanda inşallah aminnDarisi basina insallah, en dogru zamanda en tatlisindan bir kocaDaha erken, senin de tum bu tezlerini bizzat deneme firsatin olacak
Canim benim o guzelim gecelikleri giymeyincede,o bazi bayanlarada ne yazikki kapi acmis oluyoruz zatenAh tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm ya
Iletisim benm yüzumden saglanamiyor ki adam söylüyo istek ve beklentilerini ama yapamiyorm
Ayyy düsünmesi bile beni inanilmaz geriyo aman ben almiyim
Kizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya
NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten
Ev ici kocasini taciz edenler cikti hemen ortaya. Ben de sezen den gel gel sarisinimi aciyorum bazen
Eee sen sevişme esnasında öylece yatıyor musun?
Hiç mi yön vermiyorsun olaya anlamadım?
üstüne atlıyorum
Aaa ben seni 19 saniyordum, tamam ok verdim o zaman en tez zamanda insallahyok pek erken değil yaş 26 oldu en yakın zamanda inşallah aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?